Şimdi Ara

[SATILDı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STORMBEAS7 -- 11 Haziran 2018; 22:9:37 >

• güncel..
  • Sadece hakaret ediyor başka bir işe yaradığı yok boşuna bulaşmayın para tuzağı bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Süleyman Çakır.

Sadece hakaret ediyor başka bir işe yaradığı yok boşuna bulaşmayın para tuzağı bu
    hakaretin ss'ini alabilir miyiz? ^^ Her şey gayet açık ve net yazarken terbiyesiz bir uslupla cevap verip üstüne iftira atmak.. İlanımı kirletme ikile hadi^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STORMBEAS7 -- 27 Mayıs 2018; 18:36:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: STORMBEAS7

hakaretin ss'ini alabilir miyiz? ^^ Her şey gayet açık ve net yazarken terbiyesiz bir uslupla cevap verip üstüne iftira atmak.. İlanımı kirletme ikile hadi^^

Alıntıları Göster
    [SATILDı]

[SATILDı]

Önce doğru düzgün ilan yazısı yaz milletin aklını karıştırma ne olur toplu fiyat şudur su parçalarla şudur yazsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam haklı başlık aldatmaca yapıyor komple sistem diyorsun ekran kartını ayrı satıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk önce parça parça daha sonra komple) hayırlı satışlar

• STORMBEAS7 kullanıcısına yanıt
    Tek bildiğin şey ikile ikile lan beni disarda görsen abi abi diyeceksin klavyede böyle ama varya buna sinir oluyorum ticareti yüzyüze yapacaksın ki böyle şeyler olmasın ben senin yaninda olayım sen bana ikile de ah ah

• STORMBEAS7 kullanıcısına yanıt
    Sen önce yapılan yorumları oku sonra bana cevap ver adama bak 3 kişi suçlusun diyor tek başına direniyor ne biçim yüzsüz sun bundan sonra yazma bana ramazan ramazan ağzımı bozarım burada

• sen ne yüzsüz bir şey çıktın ya. laftan da anlamıyor hala cevap veriyor. İ K İ L E..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STORMBEAS7 -- 30 Mayıs 2018; 18:5:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.