Şimdi Ara

Satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarj adaptörü bozuk , usb kablosunda temassızlık vardır .
    Kulaklık verilmeyecektir ,
    Kutusu vardır (başka bir iphone 7 kutusuyla gönderilecek) ,
    Cihazı aktif olarak kullanılıyor 13 ocaktan beri,
    Çinden alınma , ekimde aktif edildi ,
    Takas yoktur, pazarlık yoktur
    4 aylık kayıt süresi dolmasına rağmen ilginç bir şekilde 60 gün daha ek kayıt süresi verdi btk . 12 temmuzda kapanacaktır telefon.
    Alışveriş seçenekleri , havale sonrası kargo yada get ilan aktiftir site üzerinden de alabilirsiniz. Bunun dışında ısparta/merkezde elden teslim edilir.
    Burdan ölücülere sesleniyorum , lütfen 1500 - 1800 tl gibi saçma sapan tekliflerle benim ve kendi zamanınızı harcamayın . Rica ediyorum fiyatta hiçbir değişiklik olmayacak .

Get sistemi ile satılmıştır sonunda....

Not= Fiyatı güncelledim , kablonun temassızlık yapması yüzünden kablo fiyatını düştüm .

İphone 7 Rose Gold
    Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 32aslan -- 15 Haziran 2017; 18:15:19 >

• Referansı çok olan üyeye de önce parayı isterim diye diretirseniz alışveriş yapmanız biraz zor olur. Telefonunuzla ilgileniyorum ancak diğer ilanlara da bakıyorum. Ciddi bir gelişme olursa size haber veririm. Şimdilik iyi satışlar diliyorum :)
  • Benim hiç referansım olmasa dediğiniz mantıklı ama benimde var referanslarım , bana güvenmeyen insana ben neden güveneyim hocam ilanda da belirttim zaten . Benim ticaret anlayışımda parayı almadan ürün göndermek yok, olmayacakta. 12 mayısa kadar satılmazsa kayıt ettirip kullanmaya devam ederim zaten, yapacak bişey yok . Önceden alışveriş yaptığım üyelerler konuşursanız az çok bir fikir sahibi olabilirsiniz benim hakkımda . İyi günler dilerim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 32aslan

Benim hiç referansım olmasa dediğiniz mantıklı ama benimde var referanslarım , bana güvenmeyen insana ben neden güveneyim hocam ilanda da belirttim zaten . Benim ticaret anlayışımda parayı almadan ürün göndermek yok, olmayacakta. 12 mayısa kadar satılmazsa kayıt ettirip kullanmaya devam ederim zaten, yapacak bişey yok . Önceden alışveriş yaptığım üyelerler konuşursanız az çok bir fikir sahibi olabilirsiniz benim hakkımda . İyi günler dilerim :)

Forum işleyişi genelde referansı daha fazla ve eski üyelere alışverişlerde öncelik olacak şekilde olur ama tabi bu bir kural değil gelenektir.

Referanslarda sayının pek bir anlamı yoktur aslında. Genelde alışveriş yaptığınız üyelerin forumdaki rütbesi ve aktifliği, aldığınız/sattığınız ürünün değeri (mesela çekleri biz referanstan saymıyoruz 5-10 TL ye satılan değeri olmayan şeyler), elden satılıp satılmadığı..vb bir sürü detaya bakılır bu tarz işlem hacmi yüksek olan ürünler için. Bu açıdan da bakmanızı tavsiye ederim :) ama dediğim gibi şimdilik ürün araştırıyorum, sizin üründe kesinleşirsem gene günü geldiğinde haberleşiriz :)

• Doğrudur hocam genelde pahalı ürünler sattım bende zaten . Referanslarımı inceleyebilirsiniz , aklınıza yatarsa tekrardan iletişime geçersiniz , iyi günler dilerim tekrardan :D
  • Istanbul olsa kacirmazdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekrar pm
  • technoemre kullanıcısına yanıt
    Cevaplandı .
  • Versace kv kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı artık.

• Bu cihaz hala neden satilmadi anlamiyorum kayıttan dolayi sanırım ters zamana geldi yoksa Isparta da tanıdığım vasıtası ile alırdım hayırlı satışlar dilerim

• onurs27 kullanıcısına yanıt
    Valla bende anlamadım hocam :D Teşekkürler .
  • 4 Ekim'e kadar devam ediyormuş garantisi. Ben pazarlıksız alırım ama önce ürünü gönderirseniz :) Trabzon'da ESC Apple Yetkili Servisi'ne gösterip genel kontrollerini yaptırdıktan sonra ödemeyi gönderebilirim. Daha önce önce ürün sonra ödeme şeklinde aldığım referanslar sizin toplam referansınızın 5 katı filan sanırım .Bence bana güvenebilirsin hocam :D Çok mantıklı olacaktır :))
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    O şekilde satış yapmıyorum hocam , açıklamasınıda yazdım zaten ilana . 2420 tl ye get ilan aktiftir almak istiyorsanız o şekilde satın alabilirsiniz , istediğiniz teknik servisede gösterebilirsiniz bu şekilde hocam. 10 bin referansınızda olsa önce ürün sonra para şeklinde çalışmıyorum, benim alışveriş mantığıma ters . İyi günler dilerim.

İlave : Macbook air içinde yazmıştınız hocam :D önce ürün sonra para şeklinde yapmıyorum satış :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 32aslan -- 18 Mayıs 2017; 15:26:33 >
  • Bu urun hala nasil duruyor ya nasil satilmadi çok enteresan

• 12 Mayıs'ı geçtik. Kayıt yaptırıp kullanmakta mısınız cihazı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • skydiver132 kullanıcısına yanıt
    Kapanmadı hocam cihaz , btkdan tekrar mesaj geldi 60 gün içerisinde kapatılacaktır diye. Şu anda kayıtsız bir şekilde kullanılmaktadır cihaz.

• Adam get açmış , veren get farkini alir aslanlar gibi. Yok get farki kalin gelen yapar havaleyi alir cihazi 6 yillik üye adam . Fiyatta fena sayilmaz. Kullanici için güzel cihaz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: memeti

Adam get açmış , veren get farkini alir aslanlar gibi. Yok get farki kalin gelen yapar havaleyi alir cihazi 6 yillik üye adam . Fiyatta fena sayilmaz. Kullanici için güzel cihaz bence.

Sana katılmakla birlikte ilginç bir güvensizlik oluşturmuş ilanda, yoksa şimdiye kadar satılmış olması gerekirdi. Kendi kendini baltalamış arkadaş bir şekilde.
  • snuffxxx S kullanıcısına yanıt
    Ben kendimi baltalamak için bişey yapmadım hocam , get açtım daha ne yapayım . Millet önce telefonu yolla sonra parasını verelim diyor bende bu benim alışveriş mantığıma ters diyorum . Referanslarım mevcut , kaç yıllık üyeyiz şurda . Kullanacak olan adam için fiyatta gayet uygun zaten . Ama forum ölücü kaynadığı için satılmıyor. 1500 tl teklif eden oldu , gerisini siz düşünün artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 32aslan

Ben kendimi baltalamak için bişey yapmadım hocam , get açtım daha ne yapayım . Millet önce telefonu yolla sonra parasını verelim diyor bende bu benim alışveriş mantığıma ters diyorum . Referanslarım mevcut , kaç yıllık üyeyiz şurda . Kullanacak olan adam için fiyatta gayet uygun zaten . Ama forum ölücü kaynadığı için satılmıyor. 1500 tl teklif eden oldu , gerisini siz düşünün artık.

aynen öyle, 6 yıllık uyesın, referans ta var. önce telefonu yolla demelik bır durum yok. eee isteyene get de var. illa alıcı çıkar, boşver başgan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.