Şimdi Ara

Satılan Araçların Gerçek Fiyatları( 2. elde doğru fiyatlar) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.810
Cevap
327
Favori
816.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 97 model 1.3 xlac , klimalı, lpgli, 130 bindeki aracı 10.850 ytl ye sattım. alan kişi hayrını görsün.
  • 130 bin km.çokmuş ya
    amma yol yapmışsın ha :) otomatik vites miydi ? :)
    amin.hayrını görsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: boyamakitabi

130 bin km.çokmuş ya
    amin.hayrını görsün

Aracı ben 108 binde aldım. Düz vitesti :)
  • 2004 model çok temiz kullanılmış henüz daha 30 bin kmdeki toyota avensis elegant aracımı 29000e sattım

alan kişi güle güle kullansın, Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin...
  • amin
    sıfırı kaçaydı ki o arabanın?
    benim istediğim tipte 2.el bir araba ne kadardır
    sorun çıkarmayacak bir otomatik vites araba? ( otomatik vites arabalara lpg taktırılırsa sorun olmaz di mi ? )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyamakitabi -- 7 Mayıs 2008; 20:16:49 >
  • Bende 2001 model Brava SX (ithal) vardı. Takasta neziroğlu 10.700'e saydı. Hatasız ve bakımlı idi. km. si yüksekti 120.000
    LPG taktırmaıştık. 4 yıl sorunsuz kullandım. Aldığımda 22.000 km deydi.

Bu arada bir arkadaşım arıyor Brava. (Ankara). Fiyat bilgini özelime mesaj atarsan sevinirim.

quote:

Orjinalden alıntı: mikselina

Fiat Brava 1,6 sx 2000 model sıralı lpg+klimalı

kaça gider sizce?

şehir = ankara
  • arcımı satıorum... bilen bilir unoyu ... ekonomik ucuz parca ...ögrenciyim.. bnm aracım tamamen sorunsuz... düşünrsen konusurz...
  • 1994 MODEL HYUNDAİ EXCEL GLS KLİMALI, GÜZEL BİR ARABA 5.000 YTL 'YE ALDIM.2 GÜNDÜR BİNİYORUM ÇOK AMA ÇOKTA MEMNUNUM.İYİKİ GİDİP PARAMI BAŞKA ARABALARA VERİPTE ÇARÇUR ETMEMİŞİM DİYORUM :))))
  • Toyota Corolla Terra 1600 cc, 2004 model, 35.000 de, boya darbe değişen yok, temiz bir araç aldık. Artıdan park sensörü var. 23.250 ytl ye aldık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_ogr

Toyota Corolla Terra 1600 cc, 2004 model, 35.000 de, boya darbe değişen yok, temiz bir araç aldık. Artıdan park sensörü var. 23.250 ytl ye aldık...

Hocam iyi almışsınız. Hangi ilden aldınız?
  • Erzurumda toyota servisinden aldık. Takasa almışlar kendileri.

Bu arada sedan kasa.
  • deneme
  • 2002 model ford ranger çift kabin xlt 85.000 km 109 hp 18.000 ytl alındı...

1999-04 model arası ford focus ghia aramaktayım...duyurulur
  • arkadaslar bwm araba almak ıstıorum abs asr klıma elektrıklı camlar surucu yolcu hava yastıgı hıdrolık dıreksıyon ozellıklerı olmasını ıstıorum cd calar elektrıklı camlar eskı bı model olursa sorun cıkarır mı temız bısey bulabılır mıyım param kısıtlı max 18000 ytl cıvarı motor hacımı 1.6 cıvarı olabılır mı model olarak ve yıl olarak tavsıye edebıleceıgınız bısey var mı

araba fıatları ıllere gore deısılıklık gosterıo demıssınız hangı ıllerde daha ucuz ılk uc ılı yazarsanız sevınırım

• quote:

Orjinalden alıntı: enico

arkadaslar bwm araba almak ıstıorum abs asr klıma elektrıklı camlar surucu yolcu hava yastıgı hıdrolık dıreksıyon ozellıklerı olmasını ıstıorum cd calar elektrıklı camlar eskı bı model olursa sorun cıkarır mı temız bısey bulabılır mıyım param kısıtlı max 18000 ytl cıvarı motor hacımı 1.6 cıvarı olabılır mı model olarak ve yıl olarak tavsıye edebıleceıgınız bısey var mı

araba fıatları ıllere gore deısılıklık gosterıo demıssınız hangı ıllerde daha ucuz ılk uc ılı yazarsanız sevınırım

BMW ler belirli bir yaştan sonra sağlam problemler çıkarabiliyor (pahalı problemler yani)
    Mercedes'e göre daha masraflı olacağı kesin... :)

Ben de 10.000 liralık falan 90 model civarları BMW düşünüyodum ama araştırmalarım biraz vazgeçirdi... :(

• Renault Megane II Dynamique 2004 model aracım 21,000 YTL verdim cuma günü arkadaşlar. Alan hayrını görsün

www.araba.com
    Sucuri WebSite Firewall - Access Denied
    http://www.araba.com/1029117.html

Dijital Klima, Abs Fren Sistemi, 6 Hava Yastığı, Uzaktan Kumanda Merkezi Kilit, Radyo Teyp, Motor Blokaj - İmmobilizer, Yol Bilgisayarı, Elektrikli Ayna, Alüminyum Jant, Sis Farı, Metalik Boya, Far Sensörü , Yağmur Sensörü, Elektrikli 4 Cam, Atermik Cam. 2000Ytl Değerinde Ruhsata İşli Brc Sıralı Sistem Lpg Takılı Ve Yaklaşık 1 Yıl Daha Garantisi Vardır. Aracımda 3 Parça Lokal Boya Vardır, çizikten dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makifozcan -- 12 Mayıs 2008; 22:39:53 >

• çok km yapmış ama alana hayırlı olsun.
    İnternet piyasası dediğimiz gibi; 1-1,5 indirin
  • Arkadaşlar bir başlıkta açmıştım 307 CC alacaktım adam vade yapıyordu ama sonra vazgeçti peşin istiyor o yüzden arabamı elden çıkarmakta biraz hızlandım diğer araba satılana kadar satlık benden önce satarsa satmam

ahanda link;

Bakımları Opel Servisinde Yapıldı, Çok Temiz, 7 İnc Tft Lcd Ekran Ve Jvc Marka Vcd/Cd/Mp3 Oynatıcılı Yolcular Uzun Yollarda Sıkılmaz. Brc Markalı 1800 Ytl Sıralı Lpg Sistemi Var Ruhsata İşlidir. 20 Ytllik Lpg İle Şehir İçi 110-120 Km Yapar, çok ekonomiktir.Stepnede Simit Tanktır Bagaj Hacminde Azalma Yoktur. Arka koltuklar tamamen yatar çok geniş bir yükleme alanı var. Arka koltularda masalar. Yeni Bir Araba Alacağım İçin Satıyorum. Araç Adana Plakalı, Tayinim Nedeniyle Bursadayım araç 60.000 bin km de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 14 Mayıs 2008; 10:48:14 >

• quote:

130 bin km.çokmuş ya
    amin.hayrını görsün

11 yıllık olduğunu düşününce yılda 12 bin km çok mu sence? 10 yıllık araç 100 binin altındaysa şaşırmak (ve ciddi şekilde işkillenmek) lazım asıl.

Geçen hafta 2006 model Honda City Comfort CVT aracımı 48 bin km.de 20.300 YTL.ye sattım. Ekstra olarak 15" alaşım jant+lastik ve ayrıca 10 bin km. yapmış 4 adet kar lastiğini de hediye ettim.

quote:

bu sitede sayfalarca klima konusunda yorumlar okudum kafam dumur oldu başka bir şey okuyacak halim kalmadı o yüzden hiç bir şey okumadan soruyorum. bir çok kereler sorulup cevap verildiyse özür dilerim

2.el otomatik vites bir araba almak istiyorum , lpg'li olabilir ya da benzinliyse lpg taktırmayı düşünüyorum.
    bu konuda önerisi ve marka ve fiyat konusunda ya da alabileceğim yer konusunda tavsiyesi olan varsa özelden veya genelden yazarsanız sevinirim. manisada ikamet ediyorum. tşk.ler

İkinci el otomatik denince benim aklıma ilk gelen araç Honda oluyor. Honda'ların otomatik şanzımanları sorunsuz olduğu kadar motorları ekonomik ve LPG ile de gayet uyumlu çalışıyor. Misal 18 bin YTL gibi bir fiyata 3-4 yaşında Jazz veya 6-7 yaşında Civic bulunabilir. LPG takılı Jazz çok bulunmayabilir ancak piyasada bol miktarda LPG'li Civic var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.k.o. -- 14 Mayıs 2008; 16:51:59 >

• Arka arkaya 2 mesaj abes durdu, üstteki mesaja ilave yaptım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.k.o. -- 14 Mayıs 2008; 16:53:22 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.