Şimdi Ara

SATIDI.Canon EOS 3OD Digital Fotoğraf Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Yaklaşık 6 aydır bende, fakat meraklısı olmadığım için satmaya karar verdim. Satışın görerek olmasını istediğim için İzmir'de elden alışverişin yapılması tercihimdir. Diğer şehirlerden alıcısı çıkarsa konusuruz.Alttaki fotoğraflarda görülen hersey fiyata dahildir.Parca satışı yoktur.2 adet lensi, adaptörü, bağlantı kablosu, iki adet orjinal pili, 1 adet hafıza kartı, çantası bulunmaktadır.İstediğim fiyat 1 150 liradır.Piyasada sadece body nin 600-700 liraya satıldığını düşünürsek fiyat uygundur.Takas düşünmüyorum.

1 150 L

Lensler: Sigma 17-70 ve Canon 75-300

SATIDI.Canon EOS 3OD Digital Fotoğraf Makinesi SATIDI.Canon EOS 3OD Digital Fotoğraf Makinesi
     SATIDI.Canon EOS 3OD Digital Fotoğraf Makinesi SATIDI.Canon EOS 3OD Digital Fotoğraf Makinesi
     SATIDI.Canon EOS 3OD Digital Fotoğraf Makinesi

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catalunya5 -- 19 Ağustos 2012; 1:23:23 >

• 75-300u ayrı satmayı düşünüyor musunuz düşünüyorsanız fiyatı ne kadar olur?
  • Hepsini bir satmayı düşünüyorum.
  • kozmetık olarak ıyı durumda oldugunu dusundugumz zaman fıyat oldukca ıyı

17-70 ayrı satılırsa pm alabılırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.