Şimdi Ara

satıcı mı alıcı mı olmak daha zor?ÖNEMLİ !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

FORUMDA defalarca uyarıda bulunduk ! bu uyarıları sadece insanca yaptık ! kimsenin canı yansın istemedik çünkü !
    Maalesef her delikanlıyım diyen delikanlı değil ! forumda bu böyle biline ! Bundan böyle kim kimi dolandırmış kim kime kazık atmış umurumuzda değil.
    Her koyun kendi bacağından asılır.İsteyen 50 tl ye site yaptırsın kendine ...bakalım görelim sonra dolandırılmış mı nolmus :D uzaktan güleriz :D:D:Dartık çünkü amme hizmeti vermiyoruz burada.biz ne anlatırsak anlatalım ...herkes okuduğunu anladığı kadarlıktır...

şimdi bu mesaja da laf salatası yapanlar olacaktır ama çok da TIN ! buraya oldukça uygun bir cümle var ama ...!!! yeri değil!

müşteri gibi gözükenler :

muhtemelen kendi firmasının web sitesi gibi gösterip siteleri başkalarına pazarlayan bir kaç kişi var forumda.başımıza bela olan bir kaç kişiliksiz kişi yüzünden herkesi karalayamayız ama özellikle web sitesi işi yapacaklar dikkat edin.işin ederinin yarısını almadan iş yapmayın.boşuna alan adı hosting sağladığınız kişilikler telefona bile çıkmaya biliyorlar.

full tasarim
    cenk bey,
    www.fulltasarim.com
    bilgi@fulltasarim.com

adam olan bu mesajı anlar ! ipliğini pazara çıkarmadan adam gibi geri dönüş yapar !
    biz full tasarım olarak 6 kişilik bir ekibiz . dışarıdan bizle çalışan arkadaşlarla sayımız 10 kişidir.karşınızda çoluk çocuk yok.bir ekip var.adam gibi yazmayanlarla işimiz yok!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayaletmavisi -- 12 Şubat 2012; 16:57:00 >

• Tasarımcı arkadaşlara bir tavsiye , işe başlamadan kesinlikle %50 , hatta mümkünse %75 ücreti alsınlar.Nokta. Kem küm ama önce işi görelim diyen müşteriler falan filan.Böyle müşterilerin bir kısmı işi görüp beğenmeyince bırakıp gidiyor , emeğine saygısızlık ediyor , halbuki otur de ki "ben şu şu şu yerleri beğenmedim , aklımda şu tarz bir şey vardı öyle yapalım" , ama yok. Önce ücretin yarısını alın.

Almazsanız parayı o karşınızda sözde iş yaptıracak müşteri daha ucuzunu bulursa da emeğinizi gözardı ederek kaçıp gidiyor , ne maillerinize cevap veriyor ne mesajlarınıza. 450-500 lira zarardayım ben önceden %50 almadığım zamanlardan kalma. Devir tersine döndü , kimse düşünmüyor bu adam kafasını yordu , bir şeyler düşündü , bilgisayara aktardı , zaman harcadı. Emeğimi çalan insana ben hakkımı geçerli bir sebebi yoksa helal etmiyorum.

Birde farklı bir müşteri profili var , parayı verince sanki satın alıyor tasarımcıyı , emir vermeler , "şu güne hazır olmazsa dolandırıcı ilanı açarım" demeler , "aradığımda açmak zorundasın "ulan"" demeler , falanlar filanlar.

Diğer müşteri tipi cevap vermeyen tipler. Sen uğraşıyorsun , proje hazırlayıp fiyat veriyorsun , referanslarını sitelere yükleyip zaman harcıyorsun , beyefendiye "kardeşim tasarımlarını beğenmedim , çalışmayacağım seninle" demek zor geliyor hiç cevap vermiyor.

Bunun gibi 15 tane örnek sayabilirim ama bilmiyorum yeri burası mı , bu konu mu...

• feel me yeri burası bence.hala forumda arayış içinde olan ödememizi yapmamış bir arkadaşımız var.arkadaşımız var diyorum çünkü yarın onu arayıp durumu netleştirmeden açıkça yazmıyorum foruma kim olduğunu.forumda saygı olsun kimse kimseden kazık yemesin dedik ama kaypak adamları es geçtik sanırım ekip olarak bundan böyle çok daha katı bir tutum izleyeceğiz.kimse zamanımızı emeğimizi çalamaz.çaldırmayız kimseye emeğimizi yedirmeyiz.10 kişilik ekibimle peşinden gider ödememi alırım ben.

full tasarım
  • Forumda Leo diye bir şerefsiz var herkesi dolandırıyor
  • kardeşim,o adam bugün leo olur yarın kedicik olur.nikini değiştiri gelir.daha detaylı bilgi ver bence.cep telini hangi semtte oldugunu nasıl bir yontem kullanarak dolandırdıgını....yani daha spesifik bilgiler lazım...ben msn kayıtlarına kadar emaillere kadar yazacagım yarın 1 ini foruma!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.