Bildirim
SATA1 +SATA2 disk ayni anda çalışırmı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
çalışır bişey olmaz. _____________________________ -
samsungu salla 250gb'da en iyisi western digital 16mb cache (WD2500KS) _____________________________ -
benim bildigim kadarıyla da calısıyor
_____________________________ MSI MEG TRIDENT X - MSI MEG X490 UNIFY MB - INTEL i7-10700K - MSI VENTUS 2080Ti 11GB - 32GB DDR4 - 1TB M2 + 2TB SATA HD - MSI OPTIX MPG27CQ2 27" 144HZ - STEELSERIES RIVAL 650 - APEX 3 - QCK PRISM MOUSE PAD -
calisir calisir ama western digital 250 gb ta en iyisi! _____________________________ -
western digital nerden bulabilirim.Ses durumu nasıl acaba? samsunglar kadar sessizmi? _____________________________ -
harddiskimizin sata 1 veya sata 2 olduğunu nasıl anlayacağız.Harddisk i sökmeden. _____________________________ AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti -
Arkadaslar eleman diski almis size soru soruyo calisirmi diye siz diyosunuz samsung alma western digital al. Yani aldigina pisman etmek yerine yardimci olsak burda birbirimize daha iyi olmazmi?
Slayer35 Eger anakartin sata1 ve sata2 yi destekliyosa tabiki hic sorunsuz calisir. Diskin sata1 yada sata2 olmus farketmez. Sata ile ata diskler bile sorunsuz calisiyo sende hic sorun olmaz sen takma kafana. Canavar gibide calisicak emin ol! Sana kolay gelsin.
_____________________________ -
Bu arada 250GB diski almamissin ben aldin sandim. Mesajimdaki ilk kisim icin pardon. Kolay gelsin tekrar. _____________________________ -
sata1 hdd ile sata 2 hdd i raid 0 olarak kullanmayı deneyen oldumu hiç?
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Xe_oN
Arkadaslar eleman diski almis size soru soruyo calisirmi diye siz diyosunuz samsung alma western digital al. Yani aldigina pisman etmek yerine yardimci olsak burda birbirimize daha iyi olmazmi?
Slayer35 Eger anakartin sata1 ve sata2 yi destekliyosa tabiki hic sorunsuz calisir. Diskin sata1 yada sata2 olmus farketmez. Sata ile ata diskler bile sorunsuz calisiyo sende hic sorun olmaz sen takma kafana. Canavar gibide calisicak emin ol! Sana kolay gelsin.
yok daha disk almadım almayı düşünüyorum bu aralar.O yüzden tavsiyelerinize açığım..._____________________________ -
çalışır tabi bi sorun çıkmaz zaten samsung sata2 lerin üstündeki jumperda sata1 ayarı var..
_____________________________ 7600 / Msi b650 Tomahawk Wi-Fi / Adata XPG Lancer (2x16gb) 6000MHZ / Msi Rx6800 Gaming X trio / Kingston KC3000 2TB / WD Blue 2tb / Samsung Evo 860 256GB / Msi MPG A1000G / Lg 27GL83a-b / Corsair 4000X / NH-U12S SE-AM4 /
Trust No 1 -
sata 2 ncq diski sata1 anakarta taktığımızda ncq özelliğinide kullanabiliyormuyuz? _____________________________ -
Arkadaşlar ben SATA ne derken SATA 2 çıkmış, avantajları nelerdir? Fiyat olarak fark nedir? EPOX NPA Ultra anakart almayı düşünüyorum bununla SATA 2 yi çalıştırabilir miyim?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler