Şimdi Ara

Sata HDD'ye XP Kurma?(Acil Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi IDE takılı bende ama bunu çıkartıp X-Box oyun konsoluma takıcam.Ama XP CD'si ile Boot ettiğimde Windowsu bu yeni HDD sürücülerini görmüyor malesef.Nasıl yapabilirim bunu?Windows açıkken diğer diske XP kurabilme imkanım var mı?Ya da çözümü nedir?

(Floppy'im yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 1 Ekim 2005, 18:17:11 >

• Arkadaşlar bilen yok mu?:(
  • anakartla beraber verilen sata driver disketi ile windows kurarken f6 ya bas dediğinde harddiski tanıtacaksın.disketin yoksa anakartın sitesinden chipset sürücüsünü indiriip disket hazırlama programı ile disket yapacaksın.
    arama yapsaydın bunula ilgli bir sürü başlık olduğunu görürdün.
  • Diyorum ya bende Disket Sürücü yok....
  • bilgisayarıma sağ tıkla/yönet/disk yönetiminden yeni hdd e format at artık hdd görünecektir bu sayede xp i onu artık görecektir bi dene bakalım
  • Arkadaşlar ben nasıl Boot Disketi değil de CD'si hazırlayabilirim?
  • arkadaşım bende cd ile çok denedim ama cd yi bir türlü tanımıyo disket gerekiyo bu yüzdende flopyle yapabiliyosun ancak.Bordun cd sinde bi program var ona tıkladığında otamatikman flopye extract yapıyo. Ve xp yı kurarken f6 ya bas diyo f6 bastıktan sonra direk olarak flopy istiyo.Disketteki bilgileri hdd ye attıyo ve xp kurulmaya başlıyo.Bunun dışında bi yöntem varmı bilmiyorum.Ama iyi anakartlarda bu sorun olmuyo.Sata yı takıyosun ve direk yüklemeye başlıyo.Bide şole bişey daha yapabilirsin eski hdd takılıyken bilgisayarı aç ve anakartın biosunu güncelle boylece boot flopy kullanmana gerek kalmayabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum benm bildiğim cd den boot eden açılış cdleri vardı bi nette görmüştüm Win PE diye cd den boot ediyosun mini bir işletim sistemi yani ama nerden bulunur bilmem bir sürü işlemi yapabiliyosun sanırım aradığın böyle bişi...
  • bu tarz WinPE, BartPE, ERD commander vb.. açıLı$ cdLEri NTFS formatLı diskLerdeki i$Letim sistemi arızaLarı için kuLLanıLır. biLgisayara XP yükLemek için değiL... biLginize..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.