Şimdi Ara

Sata Diski Çıkarılabilir Aygıt olarak görmesi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nedendir? Sata diski ile tanıttım olmadı , tanıtmadan denedim olmadı driver ları değiştirdim olmadı bulamadım yolunu.Neden çıkarılabilir aygıt olarak görür.

Msi k8n nforce4 platinium yada düz modelinde bu sorun var.Intellerdede olabiliyor

• genelde nforce chipsetli anakartlara takılan sata diskler xp tarafından çıkarılabilir ortam aygıtı olarak tanımlanır ve gerçektende öyle olur. mesela sistemi kurulu olmaya bir yedekleme hdd ini sistem çalışıyorken sisteme sata girşinden takarsanız bunu xp tanımlayıp gerekli driverı yukler kullanıma açar. işeminiz bittikten sonra bu takılan yedek hdd i sistemden sistem çalışıyorken rahatlıkla sökerbilirsiniz. fakat bu durumun nasıl giderilebileceğini halen bende bulamadım...
  • nforce 4 lerde başıma geldi bu olay.Abit nf7-s kullanırken hiç karşılaşmamıştım
  • YOK MU YAWW BU SORUNU ÇÖZEN ARKADAŞA TOPLADIĞIM BİLGİSAYARDA DA AYNISI OLDU
  • Bu bende de var ancak sorun mu onu bilmiyorum.
  • Arkadaşlar raid desteği olan boardların hepsinde sata diskler çıkarılabilir aygıt olarak tanımlanır.
    Mantık şudur.Bilgisayar açıkken bu diskler çıkarılıp takılabilir.Bunun hiçbir sakıncası yoktur.Serverlarda da aynı bu sistem geçerlidir.Mesela düşünün servar çalışırken bir sata hddnin bozulduunu.Adamlar eğer işlerini profesyonelce yapıyolarsa bu hddnin hemen değiştirilmesi gerekir ki serverların kapanması ne kadar doğrudur bunu da siz yorumlayın
    Olayın aslı budur.Ve çıkarılabilir olarak görülmesinin hiçbr sakıncası yoktur aksine yararlıdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ide driverlarını kaldırın...
  • aynı sorun bendede var çok teşekkür ederim açıklamlar için.bunun artık bir sorun olmadığını öğrenmiş olduk.peki ordan durdur komutunu verirsek hdd ne tepki verecek.gitmesin verilerimiz
  • Oradan durdur komutunu verirseniz hdd ye elektrik ve veri gitmesini keşmiş olursunz ve bu durumdan sonra zaten size donanımı kaldırmak güvenli uyarısı gelir.Artık hdd nizi çıkartabilirsiniz.Hemde güvenli bir biçimde.Flash disklerin mantığı gibi
  • Bir ev kullanıcısı için pek gerekli olmayan bir durum...Sorun ide driverlarının kaldırılmasıyla halloluyor...En azından bende öyle oldu.Deneyin bakalım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.