< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Çeviricilerde genelde ekran kartı ve işlemci güç girişi bağlantı noktaları için olan aparatlar genelde pek güvenli ve verimli değildir. Psunun içinden çıkan orjinal kablolar kadar kaliteli olmadıkları için. Fakat disk ve dvd rw için olanların güç tüketimi çok fazla olmadığı için, aşırı kalitesiz bir aparat olmadığı sürece büyük bir sıkntı oluşmaz. Tercihen sata çıkışlı olan tercih edilebilir yani. Molex te olsa disk için büyük bir sıkntı oluşacağını düşünmüyorum. Sata çıkışı tercih edebilirsiniz ama yinede. |
İntel İ5 12600K / Asus Prime Z790 P DDR5Anakart - Xfx Merc 7900GRE 16 GB - Gskill ripjaws M5 white Rgb 2*16 32 Gb 6000 mhz CL 36 DDR5 Ram dual kit - AOC Gaming 27g2spu/BK 27 IPS full HD Monitör -Crucial P5 Plus 500 GB Gen 4 M2 Ssd - 1 TB Wd Black SN 770 Gen 4 M2 SSD - Lianli
Lancool 2 mesh beyaz argb kasa - Nzxt C750 gold modüler psu - Logitech Z333 2+1 Speaker - ID cooling se-214-xt beyaz argb hava soğutma. |
Bence de alacaksanız sata olanı alın. Molex fan bağlarken eskiden , denildiği gibi molex uçları iki tarafta biraz oynak olduğundan ötürü ben uçları birleştirme yapınca diğer taraftan 4 molex demirin biri arkaya kaçmasın diye mecburen kaçanı tornavida yardımı ile öteki taraftan ittiriyordum :) |
İntel İ5 12600K / Asus Prime Z790 P DDR5Anakart - Xfx Merc 7900GRE 16 GB - Gskill ripjaws M5 white Rgb 2*16 32 Gb 6000 mhz CL 36 DDR5 Ram dual kit - AOC Gaming 27g2spu/BK 27 IPS full HD Monitör -Crucial P5 Plus 500 GB Gen 4 M2 Ssd - 1 TB Wd Black SN 770 Gen 4 M2 SSD - Lianli
Lancool 2 mesh beyaz argb kasa - Nzxt C750 gold modüler psu - Logitech Z333 2+1 Speaker - ID cooling se-214-xt beyaz argb hava soğutma. |