Şimdi Ara

Sata 2 anakartta ssd performansı nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim merak ettiğim 2 destekli anakartta sata 3 kullansak okuma yazma değerleri haricinde bu rastgele erişim sürelerinde de bir gerileme olur mu? Oyun yükleme sürelerine o kadar etkisi olur mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim degerler Sata I Laptopta bu sekilde Sata IIde muhtemelen degerler daha iyi olacaktir.

Sata 2 anakartta ssd performansı nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timur-i leng -- 9 Eylül 2012; 19:57:51 >
  • sata 2 olarak kullanıyorum pc 10+13 snaiyede açılıyor okuma yazma hızları 250 202 mb civarı çıkıyor.7 dk da wındows kuruyor benim anakartta ahcı olmadığı için biraz düşük çıkıyor testler.

http://forum.donanimhaber.com/m_63990219/mpage_3/key_/tm.htm
  • o zaman sata 3 le arasında gözle görülür abartı bir fark olmaz bence. 250 mb sn okuma hızı da bir oyunda yükleme de bekleme süresini yeteri kadar kısaltır herhalde değil mi zaten sadece bf 3 oynadığım için onun yükleme süresini kısaltsin yeterli benim için. Yardımlarınız için sağ olun...

• quote:

Orijinalden alıntı: iceman_54

o zaman sata 3 le arasında gözle görülür abartı bir fark olmaz bence. 250 mb sn okuma hızı da bir oyunda yükleme de bekleme süresini yeteri kadar kısaltır herhalde değil mi zaten sadece bf 3 oynadığım için onun yükleme süresini kısaltsin yeterli benim için. Yardımlarınız için sağ olun...

SATAIII'de iki katına varan hızlar alabilirsin.
  • güzel de şu an sata 2 li bi anakart var elimde onunla ucuz yollu bir oyun makinası yapacağım. Sata 3lu bir ssd alıp sonra değiştirirsem tam terim li olur kötü olmaz bence?

• zaten sata 2 SSD bulman zor hem biraz mecburiyetten hemde ileriye donuk olmasi yonunden sata 3 al derim. oyun yuklemerinde gozle gorulur kisalmalar yasarsin ama pesinen soyleyim FPSe etkisi olmaz SSDnin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • loading yazısını beklerken ömrüm geçmesin yeter

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.