Şimdi Ara

SAT sınavı soruları (sorular çok basit) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
7
Favori
32.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya hepsini geçin de Türkiye'de insanlar tamamıyla test çözme makinesi yapılıyor buna kimse itiraz edemez.Ayrıca Türkiye'de normal bir öğrenci haftada 35 saatte tamamen ezber odaklı bir eğitimden geçiyor hanginiz okulda İngilizce susadım demeyi öğrendi Allah aşkına.Bide potansiyel meselesi diyen hocalar ulan dünyada 6.5 milyar adam İngilizce konuşuyor bir bizim memlekette mi kafa basmıyor.Ayrıca Abd'dekiler oturmanın zararlarını biliyor(isteyenhttps://www.youtube.com/watch?v=uiKg6JfS658)tutup ta adamları en enerjik olduğu yaşlarda oturup 10 saat hiçbir işine yaramayacak soruları çöz sonra sınavdan bunların farklılarını soru olarak gelicek demiyolar ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: haksjoe

quote:

Orijinalden alıntı: hsoylu_17

Ben zaten Türkiye demedim? Güzel bir şey olarak söyledim formüllerin verilmesini, yani ezber değil zeka ölçüyor önemli olan uygulamak değil mi?

zeka falan ölçülmüyor malesef sorulara baktıysan göz hareketiyle çözülebilecek sorular
    türkiyedeki sınav soruları dünyada lider bence
    ama bende sat sınavından yanayım

Aynen dedigin gibi
    Burdaki sinav oyl
    Burda biseler basarabilmek gercekten zor

Burda sadece calismakta yetmez

Calisma duzen irade plan sans

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir söz vardır; kolaysa herkese kolay, zorsa herkese zor.

• Keşke burada da amerika sistemi olsa diyenler emin olun üniversite okuyacağım diywnlerin ceyregi anca bir yere girerdi çünkü parayla orada üniversiteler yani ülkemizin değerini bilin ve çalışın saçma sapan şeylerle uğraş mayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanıyom -- 3 Haziran 2015; 10:43:14 >
  • Bana kalırsa her üniversite kendi sınavını yapmalı obp saçmalığıda okulun en yüksek puaninagöre olmalı sizde bokpartiyi seçin egitime bi sisyem getirelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAT 2 de matematik yokmuş ki...
  • Bu sınavı biz de yapsınlar binlerce kişi yine barajı geçemez burda kolay molay papel yapmayın
  • sat sınavlarıyla girebilseydin bir yere olurdu keza essay,mektup cart curt işlerle uğraşacaksın + okullar paralı buradaki gibi devlet üniversiteleri neredeyse yok orda
  • SAT sınavı Amerikalılara da kolay zaten. Bu sınav 3'e ayrılıyor. Reading,test,writing. Reading ve test oradada kolay kabul ediliyor ama writing kısmı asıl darbeyi vuruyor. Size ufak bir paragraf veriliyor ve bir kompozisyon yazmanız isteniyor. Bunu değerlendirenler çok kıt puanla değerlendiriyorlar. Dolayısıyla puanınız düşüyor. Ama şuna katılıyorum ki writing kısmı olsa bile Türkiye'deki sınavdan daha kolay olduğu ortada.

• quote:

Orijinalden alıntı: BrKTrM

SAT 2 de matematik yokmuş ki...

https://sat.collegeboard.org/practice/sat-subject-test-preparation/mathematics-level-2?match2c

Şuradan start practicing dersen soru tarzlarını görebilirsin.Yalnız fizik soruları yaratıcı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.