Herkese iyi forumlar.. Fazlalık durumdaki 7 adet kasa satılıktır. Detaylar aşağıda olup , zaten ilanda yazılı olan hususlar için pm atılmaması rica olunur.
1 -- Corsair 7000D Airflow RGB Kasa - 7,850 TL
Farklı bir kasaya geçiş niyetinde olduğumdan halihazırda kullandığım kasayı satışa koyuyorum. Ürünün kutusu bulunmakta olup özenle kargo yapılabilir , tabi ürün oldukça büyük olduğundan kargo kısmında pek mantıklı olmayacaktır.
Bu kasa ile ilgili hususlar şu şekilde ;
- Kasada toplam 4 adet SP140 Beyaz ARGB fan bulunmakta ( bu fanlar sonradan alınmıştır - kasanın orijinalinde 3 adet adet siyah fan bulunmakta, bu fanlar iptal edildi )
- RGB fanlar istenmez ise fiyat 6,250 TL şeklinde olabilir.
- Kasa üzerindeki RGB fanlar ile beraber ayrıca Corsair Node Core de birlikte verilecektir.
- PCIE kapaklarından 2 adet eksik ( muhtemelen evden bir yerden çıkar )
- Kasanın sağ yan kapak içerisine konumlandırılmış iç kısımdaki ayrı bir kapak olan ve kompartman cover denilen kapak şu an bulunmamakta ( ben alırken de yoktu ) ancak ; elimdeki bazı ürünlerdeki eksiklerle alakalı Corsair ile iletişime geçtiğimde , bu kasaya ait bahsettiğim kapağı ücretsiz olarak yolladılar ( Henüz elime ulaşmadı , geldiğinde kasayı alan arkadaşa yollanacaktır )
- Bunun dışında herhangi bir eksik-kırık-çizik durumu söz konusu değildir. Kendi kutusu ile teslim edilecektir.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
2 -- NZXT H210i ITX - 2,450 TL
( CORSAIR 3 X LL120 FAN KİTİ İLE BERABER 3,700 TL )
Bir ara toplamış olduğum itx sistem parçaları satılınca bu kasa boşa çıkmış oldu. Kutusu ve SFX Psu braketi ile beraber verilecektir. Kasaya sonradan 3 adet LL 120 fan ilave edilmiştir. İstenirse fansız da verilebilir.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
3 -- Corsair 3000D Airflow RGB Kasa - 2,800 TL
Elimde boşta duran bir anakart ve psu ile bir sistem kurayım düşüncesiyle almıştım ancak projeden vazgeçtiğim için kasayı satışa koyuyorum. Ürünün kutusu bulunmakta olup özenle kargo yapılabilir , Tabi kargo kısmında pek mantıklı olmayacaktır.
Bu kasa ile ilgili hususlar şu şekilde ;
- Kasada toplam 4 adet SP120 ARGB fan bulunmakta ( bu fanlar sonradan alınmıştır - Kasanın orijinalinde 3 adet adet fan bulunmakta )
- Kasa üzerindeki fanlar ile beraber ayrıca Corsair Node Core de birlikte verilecektir.
- PCIE kapaklarından 2 adet eksik , ayrıca açma kapama tuşunda hafif bir gevşeklik söz konusu - Ancak ; elimdeki bazı ürünlerdeki eksiklerle alakalı Corsair ile iletişime geçtiğimde , bu kasaya ait pcie kapakları ve bu öndeki usb kısmı da içeren ön paneli ücretsiz olarak yolladılar ( Henüz elime ulaşmadı , geldiğinde kasayı alan arkadaşa yollanacaktır )
- Bunun dışında herhangi bir eksik-kırık-çizik durumu söz konusu değildir.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
4 -- DEEPCOOL CH 370 BEYAZ KASA - ( SIFIR ) - 2,500 TL
Elimde boşta duran bir anakart ve psu ile bir sistem kurayım düşüncesiyle almıştım ancak projeden vazgeçtiğim için kasayı satışa koyuyorum. Ürün sıfırdır, garantisi devam etmektedir , kargo ile geldiğinde kontrol etmek maksadıyla kargo görevlisi nezaretinde açılmış olup herhangi bir kırığı vs bulunmamakta olup , sıfır durumdadır. Takip eden günde özenle kargo yapılır. Kasa Beyaz renktir..
https://www.deepcool.com/products/Cases/CH370-Micro-ATX-Case/2022/15949.shtml

------------------------------------------------------------------------------------------
5 -- GAMEPOWER HORIZON ATX KASA - 2,200 TL
LGA 1151 sistem toplama amacıyla alındı ( 2. el olarak alındı ancak üzerindeki tozlar haricinde kullanılmamış denilebilir.) Ancak 360mm desteğinin olmaması sebebiyle , kasanın üst kısmına 2 adet 140mm Corsair siyah fan da ilave ederek satışa koyma kararı aldım. Kasa bu haliyle ( ön kısmının mesh yapıda olmasından mütevellit ) gayet güzel bir hava akışına sahip olmuş oldu.
-- Kasa , söylenildiği üzere ikinci el olmasına rağmen neredeyse kullanılmamıştır. ( Fanların içerisinde bir miktar toz gördüm , hava tutar temizlerim )
-- Kasanın yan paneli temperli camdır , pleksi değildir.
-- Genel malzeme kalitesi , fiyatına değer seviyededir , dandik sac kasalardan olduğu söylenemez.
-- PCIE yuvalarının kapakları kaynaklıdır ( sök at şeklinde ) ancak hiçbiri açılmamıştır.
-- Kasanın kutusu yoktur , şehir dışı alacak olanlar paketleme sürecini de hesaba katarsak 2-3 gün beklemek durumunda kalabilirler. Son derece itinalı şekilde paketler yollarım.
-- Kasa üzerinde 4 adet rgb fan , fan/led kontrolcü ve kumanda bulunmakta. Fanların ; ışık miktarını arttırıp azaltabilir , renk döngüsünü rainbow veya değişik modlar şeklinde ya da tek renk olacak şekilde ayarlamanız mümkün. ( Geniş bir mod seçeneği mevcut ).

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
6 -- CUSTOM ITX KASA 2,850 TL
-- Kasa , yine bu forumdan bir arkadaştan alındı ancak bir türlü kullanmak nasip olmadı diyelim.
-- Sıvı soğutmalı bir ITX projesi yapma niyetindeydim ancak maliyetler saçmaladığından dolayı vazgeçtim denebilir.
-- Kasa 2.4mm kalınlıkta sacdan imal edilmiştir ( Normal kasaların en fazla 0,8mm olduğunu hesap ederek ağırlığı hakkında fikir edinebilirsiniz )
-- Kasa yanında mekanik klavye tuşu şeklinde açma kapama butonu ve diğer aparatlar da verilecektir.
-- Yine bu kasanın da kutusu vs bulunmamakta olup , 5mm tahta levhalardan kutu yaparak yollayabilirim. )

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
7 -- FRACTAL DESIGN DEFINE C MID TOWER 2,300 TL
-- Kasa , yine bu forumdan bir arkadaştan alındı ve sanırım 1 sene kadar kullandım.
-- Atx , Matx ve itx desteği ile beraber 7 adet fan takabilme kapasitesine sahiptir.
-- Kasa esasen sessizlik temasıyla dizayn edilmiş , içinde yalıtım malzemesi kullanılarak üretilmiştir.
-- Kutusu köpükleri ve aparatları eksiksizdir , mağazadan aldığınız gibi düşünebilirsiniz.
-- Kasa içerisinde 2 adet ( önde ) fan ile gelmekte , bir adet de aynı renklerde egsoz fan ekledim.
-- Kasanın yapımında , standart kasalardan daha kalın malzeme tercih edilmiş ve bu da ağırlığa yansımıştır. Boş ağırlığı 7.2 kg dir. ( Corsair 4000D kasa 7.8 kg dir , karşılaştırma için )
-- Kasada çalışmayan aksam yoktur. Şehir dışına kargo yapılabilir ancak , kargo ücreti manasız olacağından İSTANBUL Zeytinburnu civarından elden teslim tercih sebebidir.
-- Kasa ile beraber, kasanın üst kısmında kullanılan silent cover da verilecektir ( Son fotoğraftaki örnek )

-----------------------------------------------------------------------------------------
8 -- SILVERSTONE ALTA G1M MAtx TOWER KASA 2,250 TL
-- Kasa , yine bu forumdan bir arkadaştan alındı ve sanırım 3 ay kadar kullandım. Herhangi bir eksiği vuruğu çiziği yoktur , kutusu dahil tertemiz durumdadır.
-- Matx ve ITX desteği ile beraber 360mm radyatör desteği vardır. Alt kısımda yukarı doğru üfleyen büyük bir fan bulunmakta ( ölçüsünü bilmiyorum )
-- Kasa esasen sessizlik temasıyla dizayn edilmiş , tasarım olarak beğendiğim bir kasaydı..
-- Gerekli görsellere ve detaylı bilgiye sayfasından ulaşabilirsiniz.. https://www.silverstonetek.com/en/product/info/computer-chassis/ALTAG1M/

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.