|
Merhaba oneriniz icin tesekkur ederiz. Tabi ki seçenek çok cebinizde ki ayirdiginiz butceye gore secimleriniz degisebilir. Lg ve samsung bu isin kompedani lakin buda arcelik üstlendi diye paneli va panel , panda panel üretmiyor. Konuda icinde bunlarin bahsi gecti. Grundig markasi bir alman markasi idi satis ve dagitimi arcelik üstlendi türkiye pazarin da lakin emin olun bir arçelik ve grundig kalite anlaminda kesinlikle ayni değil. Bunu bizzat giderek fiziki olarak test ettiginiz de kendiniz görebilirsiniz. Bir lg , samsung ne kadar premium sa grundig de bir o kadar premiumdur. Ben aldim diye övmüyorum lakin bu paralara en premium ürün bu dur aksini eden elde done olmadan fiziki test etmeyen ispat edemez. Olsa ben alirdim zaten emin olun. Yine belirtiyorum bu rakamlar bile bir tv icin çok afaki gelse de malum piyasa diyelim en en en iyisi suan bu. Benim aldigim fiyata yakin daha üst modellerini alan olmus ben her ikisinide inceleme sansim oldu ki ilk hosuma gittiğin de 9900 modelini icelemistim daha sonra 9700 inceledim. Görüntü kalitesi olarak fark goremedim hayatimda hic ps5 falan da baglamayacagim belki. Webos , tizen sacma bir işletim sistemi zorunlu üyelikler vs ayni iphone. Daha güvenli fasa fiso tamamen yolunacak kaz mantalitesi bana gore baska birsey degil. Akilli telefon ciktigindan beri android kullanirim ne hesabim calindi ne baska bir sorun yasadim. Evimde zamanin behrinde tx2 android box almistim 5 sene once suan o bile hala stabil calisir sadece lisanssiz bir urun huncelleme yoktu bazi programlar kullanilmiyor surumden dolayi. Yani samsung da alsam lg de alsam yeni teknolojiye gore taş çatlasin 5 sene kullanirsam iyi diyorum. O eski kalite malesef 200 k ya tv de alsan yasadigin ortamin neminin farkinindan bile 1 senede bozulabilir. Şans. Servis konusunda hic birini övmeyeceğim hepsi bana göre ayni belki firma ürünün arkasinda durur ama bizim servisler durmaz malesef. Yani lg premium samsung premum demez ayni hizmeti aliyorsun malesef 10 servisten belki 1 ine denk gelirsin 4+2 lik is yapan onada sevinirsin. Arcelik buzdolabim 2. senesi bozuldu mesela ki tercih etmem markayi normalde almam hediye olarak gelmisti.Bozuldu geldiler buzdolabimi değistirdiler yenisini üst modelini verdiler bende + yi aldilar. Ki zamaninda samsung lg vs markalari cok satmis biri olarak cok samimi arkadasim lg servisi idi ondan bile gorurdum problemleri ki cozme odakli biriydi ama elden bazen birsey gelmiyordu firma zora sokuyordu. Bu isin icinden gelmis biri olarak o sana premium gelenler bize gelmiyor malesef. Sonuç olarak siz bir marka fanatiğisiniz veya lg satis sorumlususunuz . Başka kimse qned oled diyemez izahi yok. Emin olun görmediginiz bir ürünün daha iyi oldugunu heleki qned in Oled den daha iyi olacagini düşünerek zaten basta biraz bilgisiz oldugunuzu düsünoyorum. Gidin bakin kiyaslarin görün sonra marka fanatikliği yapabilirsiniz. 65" bu fiyata qned de alamazsiniz cunku lg , samsung bir marka oldu bu markanin gideri de sizin cebinizden cikacak. Almanlarda grundig nasilsa arcelik dede öyle devam ediyor kalite , estetik ve uygunluk. Her ürünü bir degildir ucuzuda vardir. Ama bu tv ler farkli markada ki 80 100 k hatta 120k lik tvlerine kafa tutar emin olun. Deneyin , deneyimleyin , görün. Birde lg satamadiği paneli veriyormuşta bilmem ne nerden duyuyorsunuz boyle bilgileri hic bilmiyorum madem premium marka neden satamadiği panel oluyormuş o daha ilginç ve komik. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I3arbaR -- 31 Temmuz 2024; 23:28:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı