Şimdi Ara

Grundig gho 9700 & 9900 F/p Oled Kullanıcı Deneyimleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
207
Cevap
14
Favori
12.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3 gün önce 9900 modelini aynı tasarım olan lg modelini deneyimlemiş biri olarak aralarında hiçbir fark göremedim görebilen varsa aydınlatsın

  • tweens33 T kullanıcısına yanıt

    Hocam iki cihazı yan yana koyup aynı anda aynı görüntüyü açmanızı tavsiye ederim, veya 2 USB alın yanınıza ikisinede hem HD, Hem 4K yayın atın aynı görüntüleri 2 TV'de de aynı anda açın farkı o şekilde görebilirsiniz.


    En sağlıklı karşılaştırma bu şekilde olur, kafanızda netleşir.

  • 65GHO9900 Vatan’ da 43.199 ₺
  • evil2302 E kullanıcısına yanıt

    Teknosa 'dan aldım. Arızalı çıktı. İade oluşturdum. Henüz almaya gelen olmadı. Tekrar Mediamarkt' den 46 küsür binden almıştım. Vatan' da 43 e hediyeli görünce onu da iptal edip vatan dan sipariş ettim şimdi. Bu kadar kısa zamanda bu kadar fiyat değişimi hiç hoş değil gerçekten

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bayrakk084

    Hocam iki cihazı yan yana koyup aynı anda aynı görüntüyü açmanızı tavsiye ederim, veya 2 USB alın yanınıza ikisinede hem HD, Hem 4K yayın atın aynı görüntüleri 2 TV'de de aynı anda açın farkı o şekilde görebilirsiniz.


    En sağlıklı karşılaştırma bu şekilde olur, kafanızda netleşir.

    İki cihazı yan yana koyduğunda göreceği fark aradaki 20.000 tl olacak.

  • itsthehallowman İ kullanıcısına yanıt

    Belki de 20.000 TL farkın neden kaynaklandığınıda görebilirsiniz  

  • Bayrakk084 B kullanıcısına yanıt

    Hocam siz anlatın biz de öğrenelim, fark fark diyorsunuz. Neyi eksik görüyoruz biz, evim de kullanıyorum, 9700 modelini her şey olması gerektiği gibi maşallah, kumandası ile hem avr nin sesini açıyorum, zidoo media player, bir çok tuşunu kontrol ediyorum, üstelik zidoo nun kumandasından çok daha iyi bir şekilde.

    Tv nin kendi sesi çok çok yeterli. Kontrans,parlaklık olması gerektiği gibi,siyahlar muhteşem renkler çok güzel. Evimde bana yetiyorda artıyor.

    Neden sidik yarışına sokarsınız tv yi. Yan yana elbet de birbirinden farklı olabilir. Biz dünyanın en iyi tv si bu demiyoruz ki. Parasına göre çok başarılı bir cihaz.

    Ülke gerçeklerine bakıldığında benim sokağa atılacak param yok,sırf bi tık daha canlı parlak diye,(bu da sizin iddanız bana göre kayda değer fark yok) Tamam hangi marka kullanıyor iseniz sizin ki en iyisi,bizim paramız buna yetiyor du. Lütfen ama lütfen konuya dalıp yok şu daha iyi yok bunun şuyu var. Gidin alın,elinizi tutan yok.

    Burada ki başlık bu cihazı kullananlar, ve alacak olanların araştırması adına kurulmuş.

    Daha önce de söylendi, burası hangi tv tavsiye edersiniz başlığı değil. Lütfen oralarda yazın.





  • 9900 modelin hdmi portlarinin kac tanesi 2.1 acaba ? Bir de aydinlik gunes alan odalarda parlaklik yeterli oluyor mu?
  • 9900 modeli için soruyorum ;


    TVnin 4k daki performansının gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Zira tüm 4k tvler 4k yayında belli bir başarının üstünde. Peki daha düşük kalite görüntülerde nasıl? 1080p yayınlarda, özellikle de çamur gibi olan bizim ulusal kanallarda upscale olayı var mı? Ekran 65 inç olunca o tip yayınlar çok keyifsiz oluyor. Tabi ki bu ekranın amacı o tip yayınlar değil ama ülkemizde bir çok platform dizisi bile 1080p yayınlanıyor. Bein bile maçları 1080p yayınlıyor, topu havadayken akıcı görebilecek miyiz örneğin :)


    Ek garanti alan olduysa +4 senelik garanti fiyatı için ne kadar teklif aldınız?


    Ölü piksel testi dışında kurulum sırasında yapılmasını önerdiğiniz bir şey var mı?

  • erdote kullanıcısına yanıt

    Hangi model zidoo kullanıyorsunuz? Kendi uygulamalarından daha kaliteli görüntü alabiliyor musunuz? Harici bir android (formuler z11 pro max var bende de) kullanmaya gerek var mı?

  • thebaboli kullanıcısına yanıt

    Ben z9x kullanıyorum, net den indirdiğim filmleri izliyorum, sinema sistemine bağlı zidoo. Gayet kaliteli görüntü ve ses alıyorum.

  • erdote kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için teşekkürler. Ben aynı uygulamalardaki farkı merak etmiştim. Örneğin iptv gibi uygulamalarda fark oluyor mu acaba?


    Bir de üstteki sorum sizin cihazınız olan 9700 de nasıl? Yani ulusal kanallar gibi kötü yayınlarda görüntü kısmen de olsa upscale ediliyor mu?

  • 9700 için önereceğiniz renk ayarı var mı
  • thebaboli kullanıcısına yanıt

    İptv yayın kalitesi ne ise onu veriyor, fena değil ..

    Normal tv pek izlemedim, 2 gün uzağım evden ,dönünce bakarım. Genelde 1080p ve 4k filmler izledim güzel görüntüler aldım.

  • 9700 serisi sipariş etmiştim nihayet geldi. Servis için kurulum yarın yapılacak.

    Grundig gho 9700 & 9900 F/p Oled Kullanıcı Deneyimleri
  • Fikir vermesi açısından kutuda yazanlar.

    Ambient light sensor

    16 gb depolama

    Sound elac

    120 hz

    4 çekirdek

    Hdmi 2.1

    Dolby atmos

    Dolby vision

    Hdr 10+

  • Öncelikle satın alan tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun. Güle güle kullanın. 65 GHO 9900 almayı düşünüyorum fakat 2 sorum olacak satın almış olan arkadaşlara

    1. Eski GGO serisinde şikaye var üzerinde bir çok şikayet okudum. En önemlisi de kalibrasyon nedeniyle sürekli ikaz verip tv nin bekleme moduna geçip kapanması. Bu problemi GHO 9700 ve GHO 9900 satın alan arkadaşlarım yaşadı mı? Hiç bu tarz bi ikaz alanınız var mı?

    2.android sistemin çalışma hızı nasıl? TCL c845 sahibiyim ve mi box s 4k dan inanın daha hızlı çalışıyor.. şikayet var üzerinde 9700 alan bir kullanıcı çok yavaş olduğundan bahsetmiş ve videosunu yayınlamış. Kanal geçmiyor menülere çok yavaş giriyor… bu problemi yaşayan var mı? Ve gerçekten merak ettiğim android performansı, kanal geçişleri vs Can sıkıcı mı? Mi box tan daha mı iyi ya da daha mı kötü?

    Bu 2 hususta bana GHO 9900 ya da GHO 9700 hangi tv sahibi iseniz belirterek yardımcı olursanız gerçekten çok memnun olurum..
    Grundig gho 9700 & 9900 F/p Oled Kullanıcı Deneyimleri




  • murdem05 M kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun. Nerden ve kaça almıştınız?


    Şu an fiyat olarak 9900 ile arasında pek bi fark yok gibi.


    Vatan da traş makinesi hediyeli olarak böyle satılıyor.

    Grundig gho 9700 & 9900 F/p Oled Kullanıcı Deneyimleri
  • itsthehallowman İ kullanıcısına yanıt

    36bin küsürata aldım. Aralarında çok büyük fark yok gibi duruyor. 7bin gibi fazladan vermeye gerek olmadığını düşünüyorum.

  • murdem05 M kullanıcısına yanıt
    konsol oyuncuları için o fark değer hdmi 2.1 için. başka da fark varsa bilemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.