Şimdi Ara

Sasirtici dercede iyi oynadi linnes/buruma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk yari yanliz kalinca adam gecirdi ama ikinci yari gayet iyiydi cavanda ile sag bek iyi olur

Buruma da cok iyiydi diyer oyuncular pek mutlu etmedi

Bunuda kondisyon ve mac eksikligine veriyorum 5. Haftaya takim tam oturu yurur gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben carolüde beğendim nedense

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • +eren ve tolga daa yeniler ozellikle tolgayi biliyotum iyi olacaktkr

• Linnes çok geliştirmiş kendini. Carole geldiğinden beri iyi zaten. Her geçen gün daha da iyi oluyor.

• Adamlar bu adam hala at gibi koşuyor diye 106. dakikada Adriano'yu oyuna aldı, Adriano ileri bile çıkmadı Bruma boşluk yakalamasın diye.
  • Linnes hücumda çok iyi de defansı çöp adamın kesinlikle oynayamaz. Kanadı koridor oldu.
  • Linnes normal oynadı. Carol ve Bruma çok iyiydi, tolga ise ciğersiz bi adam ileri geri çok yaptı maşallah ama hala soru işareti bekleyip göreceğiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Riekerink ayip etti
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Carole cok iyiydi ama Linnes'i nasil begendiniz anlamadim?!?

Sag kanadimiz resmen yol otoban oldu. Bütün pozisyonlari oradan verdik. Hem pozisyon almayi bilmiyor, hem de inanilmaz zayif.

Kaldi ki hücumda da bir tane katkisini görmedim. Linnes'den Galatasaray'a bek olmaz. Acik ve net.
  • Linnesin zamana ve kondisyona ihtiyacı var kendini son maçtan beri baya toparlamış bugün ne kadar iyi gibi gözüksede kanadı bomboştu ched bruma sürekli orayı kapatmaya çalıştı eskiden sol bek sıkıntımız oluyordu şimdi sağı kapatamıyoruz

• Carole gerçekten iyi oynadı. Gs nin ihtiyacı olan Selçuk yerine daha mücadele gücü yüksek bir oyuncu zaten Sneijder, Bruma, Podolski var.

Selçuk, Sinan, Eren ı beğenmedim istekli değillerdi.

• lines süperdi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.