Şasi kırıldıysa artık ömrünü tamamlamış olabilir, illa ki kaynak yapılacaktır ama döküm olan ve sürekli yük altında olan nesne ne kadar uzun ömürlü olabilir ki? Biz punto arka travers i hafif eğmiştik onu bile düzeltme yoluna yoluna gitmedik değiştirdik. Eğer yapılamıyorsa yaptıracağım diye çok ısrarcı olmayın bence zaten şasi kırılması diye bir şey yok, kırıldıysa olay bitmiştir.
Biliyorum aracınızdan memnunsunuz ve satasınız yok; ama tehlikeli bu işler. Ben iki tane Amerikan sahibiyim. Bilyerek konuşuyorum. Çürük başa beladır. Şase kopması dediğiniz olay da şaka değil. Çok ciddi sonuçları olabilir. Tamir edilse de tehlikeli bir konu.
Yerinizde olsam bunu satar, az km temiz bir sulu Bis alır, keyifle binerdim. Temizi daha az masraf açar ve şasesinde sıkıntı olan bir araçtan daha güvenlidir. Temiz ve az km'de olanını bulmak da mümkündür.
LPG işlerini bilemem tabi. O iş ayrı bir konu.
Bence aracın alt takımını çelik borulardan yeniden yapın. Şase ağır şekilde çürümüş. Kaynak tutmaz bu haliyle.
Konuyu hortlaticam ama bende de aynı sıkıntı var.sol travers çürük ve kırık.bunu nerede kime yaptırabilirim.istanbul Anadolu yakasında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme