Sigarayı fazla (bana göre fazla) içiyorum, başka masraflarım da var ve artık para yetirememeye başladım. Sarmaya geçmeyi düşünüyorum. 65 liralık malboro tütünü alayım diyorum (çünkü malboro touch blue içiyorum şu an), kaç paket sigara çıkar sizce? Sanırım elli grammış ama emin değilim. Normal sigaradan daha karlı çıkar mıyım? Ve sarmayı becerebilir miyim, nasıl yapacağım, ne yapmak lazım gram bilmiyorum. Bu tütün iyi midir onu da bilemedim bilen var mı? Her sigarayı da içemiyorum çünkü, misal parliamentte ya da larkta boğulacak gibi oluyorum, winston slender dark blue sevmiyorum, malboro edge blue falan da aşırı hafif geliyor hava içiyormuş gibi. Aşırı ağır da olmaması lazım hafif de olmaması lazım, nikotin oranının iyi olması lazım, tadının falan çok kötü olmaması lazım vs. Aynı marka diye iyidir diye düşündüm ama bilmiyorum işte. Ya da direkt presidente geçeyim diye düşündüm ama fark on lira sadece ve daha önce içmiştim rezalet bir şeydi. A101 sigarasına kadar indim ama onunla da ilgili çok kötü şeyler okudum, kurt falan çıkmış bir sürü kişinin paketinden. Yardımcı olursanız çok sevinirim, hiçbir bilgim yok çünkü. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeless1236 -- 13 Aralık 2023; 2:49:5 > |
Bildirim