Şimdi Ara

Sarma sigara Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, George karalias and sons kahverengi tütünden aldım. Çok beğendim tam aradığım tütün fakat bu tutunun muhafazası beni sıkıntıya düşürüyor. Nemli tüketilen tütün olduğu için akşamdan sarinca kuruma yapıyormuş. Dışarıda içmek istediğim zaman nasıl içeceğim? Tüm malzemeleri sürekli yanımda mi gezdirmem gerekiyor? Bir teneke tütün kutusu alsam, bir parça tütün ile birlikte diğer malzemeleri içine koyup gezdirsem yine kaliteyi kaybeder mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet az bile kurusa tadı cok değişiyor ,tütün kutusunda tasisan bile sürekli acip kapatman etkileyebilir tum malzemeleri yanında taşıman tutun tadi icin daha sağlıkli olur ama biraz ugrastirici ,esigaraya başlamadan önce Golden Virginia içiyordum tavsiye ederim

• Teşekkürler cevap için

• Nasıl sarıyorsun? Çarşafa alışırsan eğer çok hızlı sararsın ve daha güzel olur büyük paketi ufak paketlere böl sürekli hepsi açılıp kapanmasın.
  • Devlet yasak getirdi, 500 gram dan fazla otla yakalanırsan, ceza veriyorlar.
  • Bu tütünün paketi 250 Gr zaten hocam eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Lovelorn Rhapsody

Nasıl sarıyorsun? Çarşafa alışırsan eğer çok hızlı sararsın ve daha güzel olur büyük paketi ufak paketlere böl sürekli hepsi açılıp kapanmasın.
    Bi teneke kutuya koysam bir parça mesela. Zaten kendi paketinde de olsa açıp kapatıyoruz sararken aslında.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sarma tütün hakkında
    8 yıl önce açıldı
    sarma tütün içiyorum ss li
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaliteliyse kullanın hocam. Ben bi ara kendim sardım içtim ancak yediğim içtiğim hiçbirşeyden tat alamadım. Herşeyin yavan tadı vardı. Normal tekel tütüne döndüm şimdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.