Bildirim
Sarma sigara

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
tahtakaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
Tahtakale de tahtakalenin neresi ve hangi tütün? -
uplayalım -
çakmak gazı çek -
Valla bugün aldım ben de herkes golden virginia diyodu aldım ben de. Gerçekten güzel ama çok çok zahmetli iş arkadaş. Makinesini aldım. Ama makineyle saramıyorum tütünün ayarını tutturamıyorum. Yalayınca yapıştıramıyorum bi türlü. Filtresi ince kalıyo o taraf çok rahatsız edici oluyo falan.
Ben de elle sarıyorum elle sarınca daha iyi oluyo ama elle sarmakta çok uzun zahmetli iş. Bazı arkadaşlar var ayakta yürürken sarıyo herifler elleriyle, herhalde alışınca öyle olacak ama yakında alışmassam moron gibi etrafta tütün sarmaya çalışmak hoş olmayacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokomatif Portakal -- 17 Ekim 2011; 22:18:23 > -
alışırsın yakında 30 saniyede sarmaya başlarsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spike87 -- 17 Ekim 2011; 22:21:52 > -
@Lokomatif Portakal tütünü nereden aldın hocam ve kaça aldın? -
Sert seviyorsan Drum,
Yoksa Golden Virginia
Hollanda-İngiltere tütünü bunlar, biraz pahalıdır ama değer
Ayrıca bunlar makineyle sarılmaz, hakarettir zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: ismetdai
@Lokomatif Portakal tütünü nereden aldın hocam ve kaça aldın?
Ben Ankaradayım, sen İstanbuldasın sanırım.
Tütün tam ne kadar bilmiyorum toptan çarşaf filtre makine hepsini birden aldım.
Çarşaf 2 lira falandı. 2 çarşaf aldım, 4 lira Filtrelerde 2 falandı sanırım. 6 ordan. Toplam 28 falan tutmuştu. İşte 14-15 falandır heralde tam emin değilim. Ama onun baya bir gideri var. -
Kendim kullanmam ama et arkadaşıma hep alıyoruz.
Adıyaman tütünü +200 lü jasmin beyaz filtre -
Bu kadar vurucu bır zam oldugunu bılmıyodum -
quote:
Orijinalden alıntı: oguz9696
Bu kadar vurucu bır zam oldugunu bılmıyodum
%44 zam hocam winston 5.5 liradan 7.5 liraya çıktı. -
adıyaman çelikhan tütünü var hafif olanı açık sarı renktedir. ne çok kuru ne çok nemli olmalı tam orta kıvamında bulursan(çoğunlukla pazarlarda ve tütün satan dükkanlarda olur.) al derim deneme amaçlı sarabilirsin. aylı 10 liralık tütün, 5 liraya da içi boş sigara alıp maksimum 10 tl de makinesini alıp kendin kolaylıkla sarabilirsin. içimi de hoştur bu çelikhan tütününün alıştıktan sonra zaten her sigara güzel gelir. bana göre çelikhan tütünün marlboro gibi tadi var. tabi karşıt yorumlar gelebilir. bugün araştırdım gold virginia yı baya övmüşler. Denemek isterim tabi ki -
quote:
Orijinalden alıntı: guRizingo
adıyaman çelikhan tütünü var hafif olanı açık sarı renktedir. ne çok kuru ne çok nemli olmalı tam orta kıvamında bulursan(çoğunlukla pazarlarda ve tütün satan dükkanlarda olur.) al derim deneme amaçlı sarabilirsin. aylı 10 liralık tütün, 5 liraya da içi boş sigara alıp maksimum 10 tl de makinesini alıp kendin kolaylıkla sarabilirsin. içimi de hoştur bu çelikhan tütününün alıştıktan sonra zaten her sigara güzel gelir. bana göre çelikhan tütünün marlboro gibi tadi var. tabi karşıt yorumlar gelebilir. bugün araştırdım gold virginia yı baya övmüşler. Denemek isterim tabi ki
Ben de yaptığım araştırmalardan sonra adıyaman tütününde karar kıldım.Ama hafif mi gelir ağır mı gelir denemeden bilemeyecez herhalde.Soft sigara içmem kırmızı winston içerim ama kırmızı marlboro bana ağır gelir mesela.
-
Çuvallarda satılan tütünleri önermem. Kutulu satılanlar var, içinde havası alınmış poşette tütünler var 4'e bölünmüş halde onlardan al. 7.5 vermiyeceğiz diye kaliteyi düşürmenin anlamı yok. -
quote:
quote:
%44 zam hocam winston 5.5 liradan 7.5 liraya çıktı.
Benim bildiğim %6 falan yaparlardı -
quote:
quote:
quote:
%44 zam hocam winston 5.5 liradan 7.5 liraya çıktı.
Benim bildiğim %6 falan yaparlardı
O şöyle %6 devletin bir sigaradan aldığı pay sigara fiyatının %78'i idi %84ü oldu.%6 daha artarsa bu sefer 15 tl'yi bulur fiyatlar. -
kaçak sigara nerden bulunur izmitte? -
çok zam oldu sigaraya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X