Şimdi Ara

Şarkılar Neden 4 Dakikadır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bize yabancı gelecek bir soru değil genelde dinlediğimiz şarkıların ortalama süresi hep 3-4 dakika arasıdır. Bu durum neden böyledir? Neden 10 değil ya da 2 değil.

Mesajı yazarken şunu buldum

quote:

Orijinalden alıntı:http://tr.wikipedia.org/wiki/Plak
    plak kaydı teknolojisinde çok sayıda yenilik ortaya çıkmasına rağmen plakların yapısındaki asıl değişiklikler 20. yy da olmuştur. Özellikle 78 devirlik plaklarda sadece 4 dakika civarında kayıt yapılabilmesi ve kırılgan olmaları çeşitli arayışları ve araştırmaları hızlandırmaktaydı.

Acaba bu yüzden süregelen bir şey olabilir mi?

• 5 DK
  • 2dkdan azı ve 5dkdan fazlası çoğu insanı sıkmaya başlıyor en uygun sürenin 3-4dk olduğu düşündüklerinden olabilir
  • Transın 15 dkyı bulduğu oluyor panpa. Ne o öyle 4 dk
  • Knights of cydonia ve stockholm syndrome olmak uzere cogu muse şarkısı 6 ve üzeri dakika
  • al ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: lowrider1234

al ozaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

al ozaman

• beyler bende biliyorum daha uzun şarkılar olduğunu ortalama olarak bahsettim herkes 10dakikalık şarkıları falan koymuşlar bende biliyorum böyle şarkılar olduğunu ama genel olarak 3-5 dakika arası oluyor işte.
  • işin matematiğiyle alakalı. 1 verse 16 bar. 16 bar 40 saniye. 2x8 bar nakarat 2x16 bar verse 2x8 bar intro 2x8 bar outro 40 + 80 + 40 + 40 = 3.33 dk.
  • Çoğu metal şarkı 6 dakika ve üstü.
  • Pop şarkılar için geçerli olan birşeydir o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgold11

2dkdan azı ve 5dkdan fazlası çoğu insanı sıkmaya başlıyor en uygun sürenin 3-4dk olduğu düşündüklerinden olabilir

konu sonuna inmeye gerek yok +1000
  • Niye bu kadar gıcık gıcık mesaj atıyorsunuz ben de metal dinlerim ama dünyada pop hakim ve pop şarkınarın geneli 4-5 arası adam haklı yani beyler dağılabiliriz.
  • aç four seasons u dinle.
  • quote:

al ozaman

1 saatlik trance lar var. Dalıp gidiyorsun

• prog. rock şarkıları 10 dakikadan aşağı düşmez. bazı şarkılar yarım saati geçiyor. (70'li yıllar)
  • 666 > 6 böl 2 ye 3 illuminati insanları 1 çatı altında toplamaya çalışıyor 3+1=4 yaaa böyle işte ayık olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

666 > 6 böl 2 ye 3 illuminati insanları 1 çatı altında toplamaya çalışıyor 3+1=4 yaaa böyle işte ayık olun

tablet olduğu içinmi böyle oluo acaba
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.