Şimdi Ara

şarkıdaki insan sesini tamamen yok eden bi prog arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıkta da belirttiğim gibi,şarkıdaki sadece müziği dinlemek istiyorum saçmasapan sözleri duymak değil.varmı böyle bildiğiniz özelliği olan ses editörü?demo shareware,freeware,spyware ne olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WapTRyphoon -- 1 Eylül 2007; 20:24:25 >

• Hiç bir program tamamen ayırmaz ama daha önceden verilmişti bu tip programlar bi aratırsan forum içinde...

edit: kelime hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !brahim -- 1 Eylül 2007; 21:30:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: !brahim

Hiç bir program tamamen ayırmaz ama daha önceden verilmişti bu tip programlar bi aratırsan forum içinde...

edit: kelime hatası.

tamam da bilsem zaten konu açmam ki,üst konya baktım her programın özelliğine ama böyle bir özellik bulamadım.nero wave editörle kareoke modu yapınca şarkıdaki sözler yine belli oluyo.napsam acaba?

• !brahim yeterince açıklamış bence.
  • sağol !brahim boş ümitlere kapılmamaı bir nebze azalttın.yani yeter
    oradaki prog.lara gerek yok bunu nero ile de yapıoyorum. gerek yok başka pro.ya resmen postumun payını verdin
  • quote:

Orjinalden alıntı: WapTRyphoon

sağol !brahim boş ümitlere kapılmamaı bir nebze azalttın.yani yeter
    oradaki prog.lara gerek yok bunu nero ile de yapıoyorum. gerek yok başka pro.ya resmen postumun payını verdin

Estağfurullah ne demek o öyle ya, yeter ki işin görülsün.
    Reklam için değil yardım için olanlardanım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.