Şimdi Ara

Şarjlı vidalama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba değerli forum üyeleri; Geçen aylarda bi matkap konusu açmıştım ve matkabımı aldım.Şimdi şarjlı vidalama alcam ufak vida sıkma vida açma işleri için aşağıdakilerden hangisini önerirsiniz? Ve bu ürünlerle matkap uçlu vidalarla rahatlıkla ahşap mobilya vidalama kurulum yapılabilirmi matkapla yuva açmadan ?

Şarjlı vidalama? PERFORMANCE POWER 4,8 V ŞARJLI VİDALAMA PROMO BLİSTER 24 PARÇA AKSESUAR SETİ ÖZELLİKLERİ
    • Gerilim: 4,8 V
    • Akü kapasitesi: 600 mAh
    • Şarj süresi: 3-5 saat
    • Mandren çapı: 6,35 mm hex
    • Hız: 180 dev/dak
    • Aksesuarlar: 24 parça aksesuar seti
    • KomPakett ve hafif: Sıkışık yerlerde çalışmak için ideal
    • Dahili Işık
    • Mili kilitleme, gerektiğinde manuel sıkıştırma yapılabilir
    • Yumuşak tutamak, rahat ve uzun ömürlü kullanım için
    • 5 Yıl Garantili FİYAT:24.99TL

2-Yukardaki setin alüminyum çantalı ve aksesuarlı olanı FİYAT: 37.99
     Şarjlı vidalama?

3-Bunun fiyatı diğerlerine göre daha pahalı geldi ürün aynı gibi zaten ve bu ürün3,6 v (bu ürünü kullanan veya görmüş arkdaşlardan ayrıyetten yorum bekliyorum)
    Kesme
    Zor alan vidalama
    Köşe vidalama
    3.6 V
    1.3 Ah
    Li on pil
    3 NM tork
    Led aydınlatma
     Şarjlı vidalama?

Başka önerilerilerinizde varsa bekliyorum teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8765100A5 -- 1 Ağustos 2014; 16:57:15 >

• Merhaba, bende 2 numarada belirttiğiniz üründen var. Alet gayet güzel iş görüyordu ama bataryası artık şarj tutmuyor. Yanlış kullanımdan mı oldu bilmiyorum. Size tavsiye lityum bataryalı bir alet almanız. Bildiğim kadarıyla lityum batarlalar daha uzun gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egenin_efesi

Merhaba, bende 2 numarada belirttiğiniz üründen var. Alet gayet güzel iş görüyordu ama bataryası artık şarj tutmuyor. Yanlış kullanımdan mı oldu bilmiyorum. Size tavsiye lityum bataryalı bir alet almanız. Bildiğim kadarıyla lityum batarlalar daha uzun gidiyor.

Ürünu ne kadar süredir kullaniosunuz? Ve yanindaki uçlar ne derece kaliteli hemen sıyirma yapiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8765100A5 -- 2 Ağustos 2014; 13:19:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü 4 yıl önce aldım son 1 yıldır şarj olmuyor. Evdeki basit işlemler için kullandım hatta Bosch'un matkap ucunu alıp delme işlemi bile yaptım. Yanında gelen uçları iyi, uygun ucu takınca güzel kavrayıp açıyor sıyırma yapmadı hiç.
  • egenin_efesi E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ozaman o seti alayım .

• Rica ederim, yalnız size tavsiyem lityum bataryalılara da bakın, Bulunduğunuz yerde Tekzen varsa orada 29,90a satılıyordu.
  • bende ayni sorun yaşamıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şarjlı vidalama tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Şarjlı Vidalama Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Akülü Matkap/Vidalama Tavsiyesi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .
  • Dediğiniz ürünün resmini veya link atabilme durumunuz varmı ? Ben bulamadımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: doguserd

Dediğiniz ürünün resmini veya link atabilme durumunuz varmı ? Ben bulamadımda

Bahsettiğim ürün bu:

http://tekzen.com.tr/maestro_sarjli_tornavida_36v_li_on_bat_/826299

Yanında fazla aksesuarı yok sanırım.
  • Tesekkurler

• hocam bu aletten bende de var ufak tefek deliktir vidalama işi için 10 numara kesinlikle iş görür.koçtaşta matkabın yanında hediye vermişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnageous

hocam bu aletten bende de var ufak tefek deliktir vidalama işi için 10 numara kesinlikle iş görür.koçtaşta matkabın yanında hediye vermişlerdi.

Hayla almadim vakit olmadi.delik derken matkap ucu nasil takiliyor buna.

• quote:

Orijinalden alıntı: doguserd

quote:

Orijinalden alıntı: carnageous

hocam bu aletten bende de var ufak tefek deliktir vidalama işi için 10 numara kesinlikle iş görür.koçtaşta matkabın yanında hediye vermişlerdi.

Hayla almadim vakit olmadi.delik derken matkap ucu nasil takiliyor buna.

Ben Bosch'un altıgen şaft uçlu setini kullanıyorum, bu set daha çok ahşap delmek için duvar delmede biraz zorlandı. Bu olmazsa başka herhangi bir altıgen şaftlı matkap ucu da olur.

kullandığım uçlar bu:
    http://www.bosch-pt.com/tr/tr/accocs/Aksesuar/2477092/metal-matkap-ucu-setleri-hss-g-1-4-altigen-saft-ile/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egenin_efesi -- 8 Ağustos 2014; 7:16:08 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.