Şimdi Ara

Şarjlı Piller Hakkında Her Şey (392. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
17.731
Cevap
369
Favori
1.965.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brev

quote:

Orijinalden alıntı: 2_Times

AT-908 + GP piller 45 TL

AT-508 16,50 TL

Sizce 508 alsam üzülür müyüm?

Sloganımı yineliyorum, (Atabadan önce ) (Atabadan sonra )

Ataba markası o kadar kaliteli yani öyle mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: noproblem05

quote:

quote:

AT-908 + GP piller 45 TL

AT-508 16,50 TL

Ödediğin paranın hakkını fazlasıyla veriyor.Tabiiki daha kaliteli ve cafcaflı modeller piyasada var.Ekranı olan,şarj akımı ayarlanabilen ısı sensörü olan fanı olan vs..vs..
    Ama bu cihaz minimum eforla maksimum verim sağlıyor.Ve fiyat/performans ürünü diyebilirim.Normal kullanıcılar için kıytırık cihazlara para vereceğinize bunu alın derim...
  • quote:

quote:

quote:

AT-908 + GP piller 45 TL

AT-508 16,50 TL

Senin bir şarj cihazından beklentin nedir? Titanyum kaplamalı mı olsun? Micron'nun da Ataba'nın aynı özelliklerine sahip olanı var bulabilirsen git onu al. Piyasada bulunması ve fiyatı en uygun olan Ataba 508. Üstelik deşarj özelliği var. Varta, Sony, GP (ve daha aklıma gelmeyen) markaların şarj cihazlarında deşarj özelliği yoktur. illa GP pil alıcam diyorsan git ReCyko olanlardan al. Farede kullanıyorum. Varta proflar kadar olmsada iş görüyor yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevrullah

quote:

quote:

quote:

AT-908 + GP piller 45 TL

AT-508 16,50 TL

Senin bir şarj cihazından beklentin nedir? Titanyum kaplamalı mı olsun? Micron'nun da Ataba'nın aynı özelliklerine sahip olanı var bulabilirsen git onu al. Piyasada bulunması ve fiyatı en uygun olan Ataba 508. Üstelik deşarj özelliği var. Varta, Sony, GP (ve daha aklıma gelmeyen) markaların şarj cihazlarında deşarj özelliği yoktur. illa GP pil alıcam diyorsan git ReCyko olanlardan al. Farede kullanıyorum. Varta proflar kadar olmsada iş görüyor yani.

Vallahi ne yalan söyleyim benim aklım alttaki iki modelde kaldı. En fazla 1 saatte pilimi şarj ediyim beni yarı yolda bırakmasın istiyorum, uzun süre şarj etmek istemiyorum. Ama 15dk bana kısa bir süre gibi geldi acaba pilin ömrünü mü kısaltıyor bilmiyorum

• quote:

Vallahi ne yalan söyleyim benim aklım alttaki iki modelde kaldı. En fazla 1 saatte pilimi şarj ediyim beni yarı yolda bırakmasın istiyorum, uzun süre şarj etmek istemiyorum. Ama 15dk bana kısa bir süre gibi geldi acaba pilin ömrünü mü kısaltıyor bilmiyorum

BU MODELDEN UZAK DUR. (GP-powerbank-v800-lcd-ekran) Pillerini düşünüyorsan tabii.Param çok haftada bir pil alırım dersen başka...

GP PowerBank H650C Digital 2700mAh 4xAA Pilli Şarj Cihazlı Pil Seti

Tanımı GP PowerBank H650C Digital ( Yatay Saat Öz. ) Şarj Cihazı + 4x2700mAh AA Kalem Pil
    İşlevi 1 Dijital Saat fonksiyonu
    İşlevi 2 Kolay anlaşılabilir LED gösterge
    İşlevi 3 Otomatik kontrol
    Ayrıntılar - 100-240V AC giriş
    - Birbirinden bağımsız şarj kanalı
    - Aşırı ısınmaya karşı koruma
    - Bozulmuş pilleri tespit etme

- 2 adet pili 1 saatte hızlı şarj eder
    Şarj süreleri pillerin kapasitelerine göre değişiklik gösterir. (Şarj Süreleri/Charging Time tablosuna bakınız.)

Garanti Süresi : 24 Ay

Eksik yönü.
    (-) Deşarj özelliği yok...
    Temelde güzel bir ürün...2 adet pili 1 saatte şarj edebiliyor.4 adet pili daha uzun sürede şarj edebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brev -- 27 Kasım 2011; 3:33:52 >
  • quote:

quote:

BU MODELDEN UZAK DUR. (GP-powerbank-v800-lcd-ekran) Pillerini düşünüyorsan tabii.Param çok haftada bir pil alırım dersen başka...

GP PowerBank H650C Digital 2700mAh 4xAA Pilli Şarj Cihazlı Pil Seti

Tanımı GP PowerBank H650C Digital ( Yatay Saat Öz. ) Şarj Cihazı + 4x2700mAh AA Kalem Pil
    İşlevi 1 Dijital Saat fonksiyonu
    İşlevi 2 Kolay anlaşılabilir LED gösterge
    İşlevi 3 Otomatik kontrol
    Ayrıntılar - 100-240V AC giriş
    - Birbirinden bağımsız şarj kanalı
    - Aşırı ısınmaya karşı koruma
    - Bozulmuş pilleri tespit etme

- 2 adet pili 1 saatte hızlı şarj eder
    Şarj süreleri pillerin kapasitelerine göre değişiklik gösterir. (Şarj Süreleri/Charging Time tablosuna bakınız.)

Garanti Süresi : 24 Ay

Eksik yönü.
    (-) Deşarj özelliği yok...
    Temelde güzel bir ürün...2 adet pili 1 saatte şarj edebiliyor.4 adet pili daha uzun sürede şarj edebilir...

Deşarj özelliği ne demek?
  • bipekkan hocam kısaca olaya bir el atabilir misiniz
  • @brev, @nevrullah,
    Bence fazla ısrarcı olmayın, Bırakın arkadaşlar akıllarında takılı kalanı alsınlar, Nasıl olsa 2-3 ay sonra bir şekilde yine bu topikteler, Ellerinde pırasa köküne dönmüş pillerle, ister 15 dk. şarj edeni, ister 1-2 saatte şarj edeni bırakın alsınlar,
    Bende kaçırmışım 2' li paketten çıkan kullanım broşüründe yazanı, yani 1 hafta kullanmazsan şarj et kullan önerisini. Şimdi anlaşıldı ki imalatçı bile ne menem bxktan bir şey imal edebildiğini biliyor. Olamaz yav böyle bir şey, Elbette yurt dışında bile varta -marta tanesi 4 € civarında satılırken GP' ler 1.5 € civarında, var bir hikmeti, Elimde hiç kullanılmamış 2 paket GP 2700mA var, dün bir komşuma Konya sk.' tan aldım. Israrla GP istedi, Biraz evvel benim La-Crosse ile yanında paketleri açarak teste soktum Gözlerime inanamadım kararsız bir şekilde ya ilk anda başta pil arızalı diyor yada şarj sırasında. Ataba 908 ile renk vermiyor şarja giriyor. Bir şey demedim, şarj cihazı ile pilleri tutuşturdum eline gönderdim. Bakalım ne olacak....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bipekkan

@brev, @nevrullah,
    Bence fazla ısrarcı olmayın, Bırakın arkadaşlar akıllarında takılı kalanı alsınlar, Nasıl olsa 2-3 ay sonra bir şekilde yine bu topikteler, Ellerinde pırasa köküne dönmüş pillerle, ister 15 dk. şarj edeni, ister 1-2 saatte şarj edeni bırakın alsınlar,
    Bende kaçırmışım 2' li paketten çıkan kullanım broşüründe yazanı, yani 1 hafta kullanmazsan şarj et kullan önerisini. Şimdi anlaşıldı ki imalatçı bile ne menem bxktan bir şey imal edebildiğini biliyor. Olamaz yav böyle bir şey, Elbette yurt dışında bile varta -marta tanesi 4 € civarında satılırken GP' ler 1.5 € civarında, var bir hikmeti, Elimde hiç kullanılmamış 2 paket GP 2700mA var, dün bir komşuma Konya sk.' tan aldım. Israrla GP istedi, Biraz evvel benim La-Crosse ile yanında paketleri açarak teste soktum Gözlerime inanamadım kararsız bir şekilde ya ilk anda başta pil arızalı diyor yada şarj sırasında. Ataba 908 ile renk vermiyor şarja giriyor. Bir şey demedim, şarj cihazı ile pilleri tutuşturdum eline gönderdim. Bakalım ne olacak....

Tamam hocam GP vazgeçtim. Zannedersem VARTA markasına olumlu yorum yapmışsın bende VARTA almak istiyorum ancak her yerde bulunmadığını konya sokaktan aldığını da söylemişsin ama ankarada değilim ben samsundayım şuan için. İnternet üzerinden bulunabilir mi acaba veya hala teknoloji mağazaları satıyor mu? (Düşündüğüm cihazın resmini senin eklediğin resimlerden kopyala yapıştır yapıyorum )

• quote:

bipekkan hocam kısaca olaya bir el atabilir misiniz

@noproblem05,
    @brev ve @nurullah size doğruları anlatıyorlar ama siz aklınıza takılanı yapacaksınız anlaşılan, ki yukarıdaki mesajı yazmak mecburiyetinde kaldım. Ya!, en az bana itimat ettiğiniz gibi bu arkadaşlara da İTİMAT edin, yada cicili bicili aletlere aklınız takılı kaldıysa, gidin alın ve sonrası "yandım allah" diyerek tekrar bu topiğe geri gelin. Hiç ihtiyacım yokken basit 3 GPşarj cihazı hariç piyasadaki hemen hemen her cihazı aldım test ettim, Vartalar dahil, şu kıytırık Ataba' nın 2 modeli dışında adam gibi bir F/P cihazına rastlamadım. La-Crosse vb. hariç. Tabi bunlarda bugünün parasıyla baya iyi para. Amatör kullanıcıların bu cihazlara dünyanın parasını vermesine gerekte yok, anlamı da..... GP' lerinde beş para etmez cihazlarına dünyanın parasını verecek ne maddi gücüm var, ne de böyle bir iş yapmanın mantığı.
    Burada pil ve cihaz önerisi istemeden önce 1. veya 65. sayfadaki makaleyi bir okuyun (aynısıdır ve imzamda linki var), en azından tereddütte kalırsanız 2-3 modele indirip sorun.
  • quote:

quote:

bipekkan hocam kısaca olaya bir el atabilir misiniz

@noproblem05,
    @brev ve @nurullah size doğruları anlatıyorlar ama siz aklınıza takılanı yapacaksınız anlaşılan, ki yukarıdaki mesajı yazmak mecburiyetinde kaldım. Ya!, en az bana itimat ettiğiniz gibi bu arkadaşlara da İTİMAT edin, yada cicili bicili aletlere aklınız takılı kaldıysa, gidin alın ve sonrası "yandım allah" diyerek tekrar bu topiğe geri gelin. Hiç ihtiyacım yokken basit 3 GPşarj cihazı hariç piyasadaki hemen hemen her cihazı aldım test ettim, Vartalar dahil, şu kıytırık Ataba' nın 2 modeli dışında adam gibi bir F/P cihazına rastlamadım. La-Crosse vb. hariç. Tabi bunlarda bugünün parasıyla baya iyi para. Amatör kullanıcıların bu cihazlara dünyanın parasını vermesine gerekte yok, anlamı da..... GP' lerinde beş para etmez cihazlarına dünyanın parasını verecek ne maddi gücüm var, ne de böyle bir iş yapmanın mantığı.
    Burada pil ve cihaz önerisi istemeden önce 1. veya 65. sayfadaki makaleyi bir okuyun (aynısıdır ve imzamda linki var), en azından tereddütte kalırsanız 2-3 modele indirip sorun.

Teşekkür ederim tereddüt edersem tekrar sizi rahastsız ederim İyi pazarlar
  • quote:

quote:

@brev, @nevrullah,

Tamam hocam GP vazgeçtim. Zannedersem VARTA markasına olumlu yorum yapmışsın bende VARTA almak istiyorum ancak her yerde bulunmadığını konya sokaktan aldığını da söylemişsin ama ankarada değilim ben samsundayım şuan için. İnternet üzerinden bulunabilir mi acaba veya hala teknoloji mağazaları satıyor mu? (Düşündüğüm cihazın resmini senin eklediğin resimlerden kopyala yapıştır yapıyorum )
    .........

@noproblem05,
    Bu cihaz fena değil ve geçen sene tam hatırlamıyorum 2009 da olabilir 40 TL' ye içindeki pillerle almıştım. Sonra 70-80 TL civarında satılmaya başladı ve Ankarada dün bir yer hariç hiç görmedim Varta' nın alternatif cihazları yeni çıkmış ve yanında 4 adet 2500-2700 mA pillerle ateş pahası 80 TL' den aşağı görmedim. Ki piller dışında şarj cihazları 45-50 TL ye geliyor, Dolar' a rağmen, değmezde alınmazda tabi para bolsa denecek bir şey yok. Üstelik boşaltma işlemide yapmayan basit ama adı Varta olanÇİN malı cihazlar.
    Yapacağınız Vartanın bu cihazını kod no' su ile aratmak net' te veya Ankara Tunelsan ile tel. irtibata geçin, kargo ile istenileni gönderiyorlar. Sitesinine bakın(Yarın bakın, Şu an server' ı kapalı)
  • quote:

quote:

quote:

@brev, @nevrullah,

.........

@noproblem05,
    Bu cihaz fena değil ve geçen sene tam hatırlamıyorum 2009 da olabilir 40 TL' ye içindeki pillerle almıştım. Sonra 70-80 TL civarında satılmaya başladı ve Ankarada dün bir yer hariç hiç görmedim Varta' nın alternatif cihazları yeni çıkmış ve yanında 4 adet 2500-2700 mA pillerle ateş pahası 80 TL' den aşağı görmedim. Ki piller dışında şarj cihazları 45-50 TL ye geliyor, Dolar' a rağmen, değmezde alınmazda tabi para bolsa denecek bir şey yok. Üstelik boşaltma işlemide yapmayan basit ama adı Varta olanÇİN malı cihazlar.
    Yapacağınız Vartanın bu cihazını kod no' su ile aratmak net' te veya Ankara Tunelsan ile tel. irtibata geçin, kargo ile istenileni gönderiyorlar. Sitesinine bakın(Yarın bakın, Şu an server' ı kapalı)

Son sorum deşarjda da yapabilen parası çok önemli değil (uçuk olmamak şartı ile) ne tavsiye edersiniz pilleri de dahil olsun çünkü ilk defa şarjlı cihaz ve pilini alcağım. Sizin fikirleriniz önemli benim için

• Ben de senin gibi günlerdir araştırıyorum. bipekkan'ın tavsiyesine dayanarak Ataba AT-908 ve VARTA PROFESSIONAL 2700mah pil alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2_Times -- 27 Kasım 2011; 13:19:35 >
  • quote:

Ben de senin gibi günlerdir araştırıyorum. bipekkan'ın tavsiyesine dayanarak Ataba AT-908 ve VARTA PROFESSIONAL 2700mah pil alacağım.

Bende öyle yapıyım o zaman peki nerede satılır ATABA AT-908 modeli?
  • GG ve sahibinden de çok ucuza bulabilirsin. Memnun kalacağıma eminim ne de olsa bipekkan önerdi...
  • quote:

GG ve sahibinden de çok ucuza bulabilirsin. Memnun kalacağıma eminim ne de olsa bipekkan önerdi...

İlk başlarda markanın ismini hiç duymadığım için tereddüt etmiştim ama baktım herkes bu markayı öneriyor bende bu markayı almaya karar verdim sonunda Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar
  • Arkadaşlar bu pillerin isimlerini bilen varmı aradım bulamadım..

• mrb ben anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim fuji s 2960 fotoraf makinası almıştım bana varta2700 ya da gp 3000 al dediler ben bulamadım acil lazımdı sony ni-mh aa rechargeable 2500 aldım nasıl acaba sordum sony kullanmayın dedi yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: radiko1

Arkadaşlar bu pillerin isimlerini bilen varmı aradım bulamadım..

Aynı ölçülerde Panasonic Li-Ion piller var ama kapasiteleri aynı mı bilmiyorum. Dün araştırma yaparken Panasonic sitesi teknik bültenlerinde rastlamıştım.
  • 
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.