Bildirim
Şarjlı Kılıf mı Harici Batarya mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
dealextreme ebay gibi yerlerden alabılırsın türkiyeye gore cok daha ucuza bence sarjlı kılıf daha kolay kullanımı -
quote:
Orijinalden alıntı: aydede96
iPhone 4S kullanıcısıyım ve artık sıkıldım. Telefon şarjı hiçbir şekilde yetmiyor. Sizce şarjlı kılıf mı almak daha mantıklı, harici batarya mı ? Günlük hayatta hangisinin kullanımı rahat olur ?
Bide güvenilir internetten alabileceğim bir site önerir misiniz ?
benimde iphone 5 im var ama kılıflar çok agır biraz hafif olsa bende kılıfla kullanırım ama bana göre iphone 5 in şarjı süper o kadar kullanıyorum daha dün bi kere % 50 nin altına düştü.. -
Şaka falan yapmıyorsunuz demi ?
Yada internet paketi yapmadığınız için 3Gyi aktif etmiyorsunuz Wİ-Fİ kullanmıyorsunuz ekran parlaklığı en düşükte çok az telefon görüşmesi falan mı yapıyorsunz ? -
Kullanmadığım zamanlarda 3G'yi kapatarak çözüm buldum. Hücreselin açık olması çok farketmiyor fakat 3G tam anlamıyla şarjı sömürüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SiNaPSiS
Kullanmadığım zamanlarda 3G'yi kapatarak çözüm buldum. Hücreselin açık olması çok farketmiyor fakat 3G tam anlamıyla şarjı sömürüyor.
Şebekenin az çektiği yerlerde de şarj kullanımı çok olur.Bağlantı sürekli kopup bağlanmaya çalıştığından telefon bu gibi durumlarda da çok batarya harcar.Şarj sorunu akıllı telefonların en büyük sorunlarından fakat hiçte olsa diğer firmalar daha güçlü bataryalar koyup telefonu daha fazla açık tutmaya çalışyor ama apple'ın umrunda değil malesef. -
Artık katlanılmaz bir hale geldi benim için bu durum bu gidişle telefonu değiştireceğim fakat para ayarlamam uzun sürecek bu süre zarfında harici batarya mı daha iyi olur kılıf mı -
Kılıf tavsiye etmiyorum hocam.Bir tanıdığımda şahit oldum telefonda inanılmaz bir ısınmaya sebep oluyor.Telefona takılan kılıf şarj etme sırasında zaten kendisi ısınıyor,telefonun bataryasıda şarj olduğu için ısınıyor ve ayrıyetten telefonun arkasında bulunan kılıf yüzünden telefonun arka yüzeyi hava alamadığı için ortaya çok kötü bir durum doğuyor.
Taşınabilir bir harici batarya almanızı tavsiye ederim en sağlıklısı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 11 Haziran 2013; 14:15:01 > -
quote:
Şaka falan yapmıyorsunuz demi ?
Yada internet paketi yapmadığınız için 3Gyi aktif etmiyorsunuz Wİ-Fİ kullanmıyorsunuz ekran parlaklığı en düşükte çok az telefon görüşmesi falan mı yapıyorsunz ?
yoo 3 g yi kullanıyorum ekran parlaklıgınıda yarıda tutuyorum çünkü en sona alınca gözümü alıyor telefonuda bazen 2 saat konusuyorum bazende hiç konusmuyorum iphone 5 in şarjından memnunum ben -
Ben de iphone için harici batarya almayı düşünüyorum. Eğer uygun fiyata telefonu en az bir kez tam şarj eden ver boyutu ideal bir şey bulursan bana haber verir misin
Sony Mini Şarj Aleti CP-ELS
iyi bir ürüne benziyor sipariş verdim. -
quote:
iPhone 4S kullanıcısıyım ve artık sıkıldım. Telefon şarjı hiçbir şekilde yetmiyor. Sizce şarjlı kılıf mı almak daha mantıklı, harici batarya mı ? Günlük hayatta hangisinin kullanımı rahat olur ?
http://www.youtube.com/watch?v=sJe3KB880T0 -
Bende iPhonedonun sağlam bir takipçisiyim izledim onu hocam. Ama ben o 3Gyi kapatmadan ekranı kısmadan kullanmak istiyorum.
quote:
dostum ben iphone 5 64 gb kullanıyorum bana da batarya hiçbir şekilde yetmiyor sorunumu harici batarya sayesinde hallettim batarya süresi 2 katına çıktı tavsiye ederim harici batarya almanı ben teknosa dan almıştım sen de teknosa ya bakabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: heavenofskull
quote:
dostum ben iphone 5 64 gb kullanıyorum bana da batarya hiçbir şekilde yetmiyor sorunumu harici batarya sayesinde hallettim batarya süresi 2 katına çıktı tavsiye ederim harici batarya almanı ben teknosa dan almıştım sen de teknosa ya bakabilirsin
Hocam Sonynin aletini almıştım fakat kullanmadan arkadaşıma verdim doğum günüydü ve hediye almayı unutmuştum şuandada kredi kartım kayboldu gelmesi iki hafta hepsiburadadan bişey alamıyorum. Teknosadan dediğin ürünü alabilirim. İsim verebilir misin bana
-
quote:
iyi bir ürüne benziyor sipariş verdim.
Bende az once d&r dan Nokia dc-16 harici bataryayi aldim. Sony CP-ELS le yaklasik 3 gun boyunca yorumlari okuyup kiyasladim. Sonunda nokia ya karar verdim. Bana gore nokianin avantajlari daha cok hem daha hafif hem daha ince hemde 2200 mAh yani sonyden 200 mAh daha fazla bakalim 1-2 gune gelir inceleme yazarim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karti -- 21 Haziran 2013; 18:43:21 >
quote:
Orijinalden alıntı: karti
quote:
Bende az once d&r dan Nokia dc-16 harici bataryayi aldim. Sony CP-ELS le yaklasik 3 gun boyunca yorumlari okuyup kiyasladim. Sonunda nokia ya karar verdim. Bana gore nokianin avantajlari daha cok hem daha hafif hem daha ince hemde 2200 mAh yani sonyden 200 mAh daha fazla bakalim 1-2 gune gelir inceleme yazarim.
Fiyat nedir ? Bide iPhonea falan taksak olur mu bilirsiniz hocam Apples arızalıdır bu konularda biraz her bişeyi kabul etmez :D -
quote:
quote:
quote:
Fiyat nedir ? Bide iPhonea falan taksak olur mu bilirsiniz hocam Apples arızalıdır bu konularda biraz her bişeyi kabul etmez :D
Yabanci forumlarda arastirmasini yaptim kullananlar varmis ancak gelince deneyip kesin durumu yazarim. 55 TL d&r da, fakat BKM expresste 75 TL ye 25 TL indirim vardi, bir kac kitap alacaktim iyi oldu. Almayi dusunen varsa vatanda suanda 44 TL.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
iPhone 5 kullanicilari icin en iyilerinden biri sanirim bu, farki ise kablo tasima gerektirmemesi.. (ayrica boyutu iphone 5 ile birebir ayni, hemen arkasina koyuyorum acil anlarda sokakta bile kullaniyorum :) )
http://www.amazon.ca/Photive-Iphone-Rechargeable-Battery-Lightning/dp/B00BD390SG/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1371830605&sr=8-2&keywords=iphone+lightning+portable
Epey de hafif, oldukca memnunum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canzz -- 21 Haziran 2013; 19:06:29 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Fiyat nedir ? Bide iPhonea falan taksak olur mu bilirsiniz hocam Apples arızalıdır bu konularda biraz her bişeyi kabul etmez :D
Yabanci forumlarda arastirmasini yaptim kullananlar varmis ancak gelince deneyip kesin durumu yazarim. 55 TL d&r da, fakat BKM expresste 75 TL ye 25 TL indirim vardi, bir kac kitap alacaktim iyi oldu. Almayi dusunen varsa vatanda suanda 44 TL.
Hocam yorumlarını bekliyorum ;)
Benzer içerikler
- iki iphone birbirine aktarma
- iphone hoparlör temizleme
- bildirim sesi gelmiyor
- yenilenmiş telefon kullanıcı yorumları
- iphone ekranda siyah çizgi
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi telefon kılıfları
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- apple watch ultra 2 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X