Evde elektirk kesintisinde kullanmak için şarjlı ışıldak almak istiyorum ama malum hepsi çin malı, doğru düzgün garantisi olup, uzun ömürlü olan önerdiğiniz bir ürün varmı?
bu arada bir uyarı: bitenekadar.com'dan bir tane aldım kendi kendine arızalandı, 2 yıl garantisi var sözde. bitenekadara mesaj attım Çelmeli İthalatİhracat diye bir tahtakale firmasına yönlendirdi onlarda aküsü bitmiştir biz bişey yapamayız diyorlar. 2 yıl garantili faturalı diyorum daha 1 yıl oldu diyorum ama klasik "tahtakale kafalı ticaret ahlakı olmayan" bir satıcı belliki.. stress atmak için uğraşmayı düşünüyorum :) sizlerede uyarı olsun diye yazmak istedim
quote:
Orijinalden alıntı: cnr0663
Evde elektirk kesintisinde kullanmak için şarjlı ışıldak almak istiyorum ama malum hepsi çin malı, doğru düzgün garantisi olup, uzun ömürlü olan önerdiğiniz bir ürün varmı?
bu arada bir uyarı: bitenekadar.com'dan bir tane aldım kendi kendine arızalandı, 2 yıl garantisi var sözde. bitenekadara mesaj attım Çelmeli İthalat İhracat diye bir tahtakale firmasına yönlendirdi onlarda aküsü bitmiştir biz bişey yapamayız diyorlar. 2 yıl garantili faturalı diyorum daha 1 yıl oldu diyorum ama klasik "tahtakale kafalı ticaret ahlakı olmayan" bir satıcı belliki.. stress atmak için uğraşmayı düşünüyorum :) sizlerede uyarı olsun diye yazmak istedim
Piyasada doğrudüzgün ışıldak yok gibi. İki buçuk yıl önce Bimeks'ten 10 liraya Hometech marka led ışıldak aldım, kılavuzda belirtildiği gibi kullanmadığım zamanlar 3 ayda bir şarj ettim. Bir sorun çıkarmadı, işimi görür diyorsanız bakın derim. Uygun bir şey bulursam biraz daha büyüğünü eve alıp elimdekini arabaya koyacağım.
egenin_efesiE
kullanıcısına yanıt
teşekkürler bakacağım bende belki bulurum o markanın ürünlerinden