Şimdi Ara

Şarjlı Işıldak Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde elektirk kesintisinde kullanmak için şarjlı ışıldak almak istiyorum ama malum hepsi çin malı, doğru düzgün garantisi olup, uzun ömürlü olan önerdiğiniz bir ürün varmı?

bu arada bir uyarı: bitenekadar.com'dan bir tane aldım kendi kendine arızalandı, 2 yıl garantisi var sözde. bitenekadara mesaj attım Çelmeli İthalat İhracat diye bir tahtakale firmasına yönlendirdi onlarda aküsü bitmiştir biz bişey yapamayız diyorlar. 2 yıl garantili faturalı diyorum daha 1 yıl oldu diyorum ama klasik "tahtakale kafalı ticaret ahlakı olmayan" bir satıcı belliki.. stress atmak için uğraşmayı düşünüyorum :) sizlerede uyarı olsun diye yazmak istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr0663

Evde elektirk kesintisinde kullanmak için şarjlı ışıldak almak istiyorum ama malum hepsi çin malı, doğru düzgün garantisi olup, uzun ömürlü olan önerdiğiniz bir ürün varmı?

bu arada bir uyarı: bitenekadar.com'dan bir tane aldım kendi kendine arızalandı, 2 yıl garantisi var sözde. bitenekadara mesaj attım Çelmeli İthalat İhracat diye bir tahtakale firmasına yönlendirdi onlarda aküsü bitmiştir biz bişey yapamayız diyorlar. 2 yıl garantili faturalı diyorum daha 1 yıl oldu diyorum ama klasik "tahtakale kafalı ticaret ahlakı olmayan" bir satıcı belliki.. stress atmak için uğraşmayı düşünüyorum :) sizlerede uyarı olsun diye yazmak istedim

Piyasada doğrudüzgün ışıldak yok gibi. İki buçuk yıl önce Bimeks'ten 10 liraya Hometech marka led ışıldak aldım, kılavuzda belirtildiği gibi kullanmadığım zamanlar 3 ayda bir şarj ettim. Bir sorun çıkarmadı, işimi görür diyorsanız bakın derim. Uygun bir şey bulursam biraz daha büyüğünü eve alıp elimdekini arabaya koyacağım.

• egenin_efesi E kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bakacağım bende belki bulurum o markanın ürünlerinden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şarzlı Işıldak Arızası
    16 yıl önce açıldı
    Şarjlı vidalama tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Şarjlı Vidalama Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.