|
İlk defa robot süpürge alacağımdan internette derin bir araştırma yaptım. Benim için vakumu güçlü, sessiz ve tek bir proğramlama ile her odaya göre farklı vakum, paspas, ıslaklık ve temizlik tekrarı seçenekler sunan makine arayışı vardı. Fakat bu verileri bir araya getirmekte çok zorlandım ve kafam da iyice karıştı. Aldığım tavsiye; Onlarca farklı tip beyaz eşya, ev elektroniği, televizyon, sinema, ses sistemi sunan markalar yerine, sadece robot süpürge üreten markalara yönelmem oldu. Neticede bu bakış açısından hareketle Roborock Q Vero C Pro modelde karar kıldım, ve biraz pahalıda olsa internet üzerinden değil, mağazadan satın aldım ve fazlasıyla memnun kaldım. Gelelim Şarjlı Dikey Süpürge konusuna. Robot süpürgeyi küçük temizlikler için çok yormama amacıyla, kablolu klasik süpürgeden dikey süpürgeye geçme kararı aldım. Baktığım markalar Dyson, Roborock, Dreame ve Electrolux idi. İncelemeye başladığımda ıslak/kuru modelin daha işlevsel olduğunu düşündüm, arayışımı bu yöne kanalize ettim. Islak/Kuru'da Dyson'u pahalı ve yetersiz, Dreame'yi, ucuz ama az fonksiyonlu, Electrolux'u de yetersiz buldum ve neticede Roborock F25 Ultra Islak Kuru Akıllı Dikey Süpürge de karar kıldım. Nedenleri kısaca söyle:
Mağazalarda elde teslim olarak bulamadım. İnternet fiyatı 27.000 Lira. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barak hp -- 22 Şubat 2026; 6:25:25 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt