Şimdi Ara

Şarjlı Dikey Süpürge Tavsiye (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.580
Cevap
175
Favori
449.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
23 oy
Giriş

Evde robot var büyük süpürgede var ama artık kullanmak istemiyoruz, bana hem silecek hem süpürecek ıslak / kuru cihaz lazım. Philips 9000 serisine aklım gitti ama çok pahalı ve şikayet fazla. Önerilerinize açığım.

Seçili Küçük Ev Aletlerinde 20.000 TL ve Üzerine 2.000 TL Premium Kuponuyla

2 STOK!

idefix
    Dyson Cyclone V10 Absolute+ Kablosuz Süpürge - idefix
    https://www.idefix.com/dyson-cyclone-v10-absolute-kablosuz-supurge-p-3802269

• yirthan kullanıcısına yanıt
    Burada iyi pohpoh yapıldı bu samsung jet serilerine.
    Bana kalırsa batarya avantajından dolayı Bosch bütçe varsa Dyson gerisi hikaye.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zafer135 kullanıcısına yanıt

Ben de Jet 85 modelini aldım. Bugün teslim edilecek. Eşimin en çok istediği şey hafif olmasıydı. Dyson Philips falan hep ağır cihazlardı. Elektrolux un bir modeli 2.2 o çok hafifti. Sonra araştırınca Samsungun bu modeli hem hafif hem de yeterli görünüyordu temizlik için. İnşallah memnun kalırız bakalım.

Samsung jet gerisi hikaye

Hepsini topla Samsung etmez ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

MidCruyff PS plus satılmıştır.

@Artizt adlı kullanıcıdan unc coll alınmıştır.
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt

Çok iyi yapmışsın bende var kardeşimede aldirdim

Herkese tavsiye ediyorum

• Areka2002 kullanıcısına yanıt

Dün açtım süpürgeyi denedim biraz ki normalde süpürge işleri hanımda :)

Çok hoşuma gitti. Hafifliği malzeme kalitesi. Şarj süresi de anlatılan kadar kötü değil kesinlikle. 2 dk lık kullanımda bile inanılmaz toz topladı.

Şimdilik tek hoşuma gitmeyen şey halı başlığındaki traktör sesi oldu. Plastik mekanizmadan kaynaklı aşırı bir ses var. Yanlardan baskı yapınca mesela o ses gidiyor. Sizde de böyle bir ses vardır heralde? İnternette gördüğüm kadarıyla bu sesten çok şikayet edilmiş.

Parke için uygun başlığı var mı hocam? Bazı süpürgeler parkede tozları başka yere savuruyor ve iyi almıyor.

Evet sert zemin basligi var

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt

Bende pek yok gibi, dikkatde etmedim açıkçası.

Şunu diyim uzun boruyu strecle sarın cabuk ciziliyor

• Areka2002 kullanıcısına yanıt
    Eşime söyledim hocam saricaz biz de onu.
    Ama halı fırçasından gelen ses dikkat edilmeyecek gibi değil. Motorun kendisinden çok onun sesi çıkıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hayırlı olsun, sıkıntısız güle güle kullanırsınız umarım. Artık bu ürünler az paralar değil… Benim anlatmak istediğim şu, Bundan iki yıl önce bu ürün daha yeni çıkmıştı. Yukarıdaki, cevap verme tenezzülü bile göstermeye gerek duymadığım arkadaş gibi, ürünün artısını eksisini yorumlamadan “En iyisi bu, gerisi hikaye” şeklinde yorumlar çoktu.
    —neye göre, kime göre?— Ürün daha yeniydi ve bu tarz yorumlar gerçekten çok boştu.

Ben kendi adıma, bu tarz bir ürün alacaksam en azından piyasada bir yılını doldurmuş olmasını isterim. Kronik bir sorunu var mı, ses-verim-şarj durumu nasıl, insanlar parçasını bulabiliyor mu, yetkili servis dışında orijinal yada yan sanayi yetkili servis haricinde piyasada kırılan parçaları var mı, satılıyor mu gibi konular ancak kullanıcı deneyimi ve zamanla ortaya çıkar.

O dönemde bunlar hiç konuşulmadan, ürünü pazarlamaya çalışan çok kişi vardı. Şimdi ise günümüzde şikayetler çıkmaya başladı. Şikayet sitelerine bakınca parça fiyatlarının aşırı pahalı olduğu ve yetkili servis dışında parça bulunamadığı görülüyor. Forumlarda da filtre uyarısı gibi sorunlardan bahsediliyor.

Bir üründen söz ederken artı ve eksileriyle her yönünü yazmak gerekir; yoksa “gerisi hikaye” şeklindeki yorumlar gerçekten çok boş kalıyor. o dönem, hatta şimdi bile, mesela Philips pek önerilmezdi çünkü kırılma sorunu olduğu söylenirdi.

Ez cümle, o zamanlar ürün resmen bilerek pazarlanıyordu, bu çok belliydi. Önceki yazımda vurgulamak istediğim buydu.👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer135 -- 21 Şubat 2026; 19:11:40 >

• Mayhemx M kullanıcısına yanıt
    Çok büyük bir alan, sök-tak şeklinde değiştirilebilir bataryalı bir ürün almalısın Bosch serileri var benim bildiğim kullanıyorumda memnunum sabit bataryalı hiçbir ürünün tek şarjda bu alanı süpüremez çünkü arada turbo moda geçeceksin arada normal modda kullanıcaksın halıya çıkınca süpürge kendisi otomatik devrini yükseltiyor 200m2 alanda verimli bir temizlik için iki batarya gerekiyor.

Arkadaşımda bosch seri 6 var, batarya almış ekstradan ama sert zeminde çok kötü diyor.

Bende samsung modelleri ekstra batarya takılabiliyormuş. Samsung bespoke ai ultra elite çekim gücü baya baya iyi geldi. Birde lite var, galiba onda biraz daha düşük. Dysonda zaten harici batarya yok, birde dyson kalite olarak hoşuma gitmiyor.

Boschun bu samsunglarla eşdeğer cihazı hangisidir acaba ? Yada başka bu seviye önereceğiniz varmıdır ?

Ses olarak mı rahatsız ediyor acaba kişiye göre çok değişken sert zeminde ses olayı çünkü kimini rahatsız etmiyor iken kimini çok rahatsız edebiliyor bizde bosch 8 serisi var çekim olarak oldukça iyi oto modda iken halıda algılayıp daha devirli çalışıyor sert zeminde de zaten turbo başlıklı pek bir şey bırakmıyor yetmediği yerde yukarıdaki yorumumda da bahsettiğim gibi zaman zaman turbo moda ihtiyaç duyduğumda el altında turbo tuşu var kullanırken turboya geçip sıkıntı yeri çekip yine oto mod ile devam ediyorum benim açımdan verimli oluyor ki bu cihazların kullanım şekli bu şekilde kablolu bir süpürge bile kalıntılı çektiği yerde max alıp o bölgeyi çeker sonra normal sesli çalıştığı devre alıp devam edersin.
    Samsung ürünleri hakkında pek bilgim yok yıllar önce buradaki jet serisi reklamlardan sonra mağazalarda incelemek bile içimden gelmedi açıkçası, samsung ürünlerinin bazıları genel olarak malzeme kalitesi iyi bazı ürünlerininde tam tersi kötü, kullanıcı yorumları incelenip ciddi kroniği yoksa,
    Batarya fiyatları ve ulaşılabilir durumdamı bataryaları diye incelenmeli size uyuyorsa kullanıcı olarak fiziksel olarak inceleyip beğendiyseniz alınabilir.
    Ama kesinlikle 200 m2 alan için değiştirilebilir bataryalı bir ürün ve yedek bataryası ile beraber alın.
    Bu arada kullanım deneyimi işte kişiye göre çok değişken bir şey bende dyson ürünlerini kaliteli görürüm bu işin vakkosu olarak yorumlarım fiziksel olarak incelediğimde, kullanım yönünden, müşteri memnuniyeti ve hizmeti açısından sorunsuzdur benim nezdimde ama size kalite tatminkar gelmemiş mesela kişiye göre çok değişken bir olay bu tarz ürünler kimi için ağırlığı önemli kimi için ses kimi için özellik ve herkes için değişken bir algıda bunlar:) önemli olan ihtiyacınız olan özellikleri netleştirmek kimi için bu hazne olur kimi için şarj-kullanım süresi gerekiyor ise değiştirilebilir bataryalı oluşu, kimi için ağırlık bunları netleştirdikten sonra alacağınız ürünler zaten daralır seçim daha kolay olur geriye kalan şeyde süzgeçten geçmiş kalan sınırlı ürünleri fiziksel olarak inceleyip kullanıcı yorumlarını kroniği olup olmadığına bakıp almak kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer135 -- 21 Şubat 2026; 18:26:5 >

Teşekkürler hocam yorumunuz için. En önemlisi ağırlık bizim için aslında. Samsung bu konuda çok iyi. Lite 2,49 Ultra 2,8 kg. Ama şu toz torbası işi kafamızı karıştırıyor. Bide ona para vermek vs. El ile boşaltılıyordur diye düşünüyorum ama. Birde saçlar fırçaya dolanmasın istiyoruz ama bunu hangisi daha iyi yapar bilemiyoruz.

Fırça konusunda hangi marka olursa olsun katalogda saç dolaşmıyor-başlık saçı kesiyor desede uzun saç dolaşıyor kaçarı yok bunun,, önemli olan fırçanın çıkartılabiliyor olması, bazı modellerde fırça çıkmıyor bu yüzden temizliği çok zor.
    Toz torbası olayı ben kesinlikle tercih etmem devamlı para verip almak sürdürülebilir bir kullanım değil, torbadan toz içinde kalıp o tozu soluyup boşaltma ile uğraşmak ta benim açımdan uygun değil, şarjlı süpürgede de pratik hazneli, robot süpürgede de aynı şekilde kapağı aç boşalt şeklinde hazneli xiaominin s20+ modelini tercih ettim memnunum,, İyice düşünmek gerekiyor devamlı kullanılan bir alet çünkü.

• Peki piyasadaki en iyi premium denen cihaz hangi markada arkadaşlar sizce? Roborock - Miele - Lg - Elecktrolux - Samsung - Dyson - Bosch yada bilmediğimiz bir marka vs. var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayhemx -- 21 Şubat 2026; 23:43:14 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.