Şimdi Ara

Şarjı uzun giden max 400ytl'ye nokia telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar anneme telefon alacağım.Bütçem max 400 ytl.Aradığım özellikler şarjı biraz uzun gitsin en az 1.3 megapiksel kamerası olsun.Sesi biraz fazla çıksın yani çaldığında fazla ses çıksın.Mutlaka 0 olmalı ve birde görünümü iyi olursa tamamdır.Önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

• uppppp!
  • Nokia N78
  • quote:

Orijinalden alıntı: sansalvador

Nokia N78

akakçe.com'dan fiyatına baktım ama en ucuz yerde bile 499ytl o yüzden maalesef n78 olmaz.
  • ben de şarjı uzun giden ve ses özellikleri yönünden iyi bi telefon arıyrum biraz araştırdım xpress music serisinden 5310 ve 5220 güzel telefonlar bunlara bi göz gezdir istersen 5220nin şarj süresi diğerinden daha iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sallme

ben de şarjı uzun giden ve ses özellikleri yönünden iyi bi telefon arıyrum biraz araştırdım xpress music serisinden 5310 ve 5220 güzel telefonlar bunlara bi göz gezdir istersen 5220nin şarj süresi diğerinden daha iyi..

Önerilerin için teşekkürler bir göz gezdireyim.Bu arada başka önerisi olan yok mu?
  • tekrar uplayalım!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: laprace

quote:

Nokia N78

akakçe.com'dan fiyatına baktım ama en ucuz yerde bile 499ytl o yüzden maalesef n78 olmaz.

Electro World'de 399 TL
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: laprace

quote:

Nokia N78

Electro World'de 399 TL

O zaman ben yarın bir bakayım ew'e.
  • n78 alamdım sonn bir kez daha upppp
  • nokia 6303
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖnceVatan

nokia 6303

+1. N78 kalmadığı için mi alamadınız ? Bende almayı düşünüyorumda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖnceVatan

nokia 6303

+1. N78 kalmadığı için mi alamadınız ? Bende almayı düşünüyorumda.

Hayır benim ew'ye gitme imkanım olmadı.Oturduğum yere yakın yerde ew yok o yüzden alamadım.
  • Bakacağım 6303'e.Tavsiyeleriniz için sağolun
  • şarj kullanıma bağlı olarak değişse bile çok nadir kullansanız bile 1 günde şarjı biten telefonlarda var,ben de 6303 tavsiye ederim,nokia olmasa birkaç model daha yazardım aslında.
  • 1 aya kadar şarjı dayanan philipsin xenium serisi var.Adam bana bi telefon gösterdi 2 gün önce şarjın bittiği yerde git bakkaldan kalem pil al çalıştırır bunu demişti.Fiyatı 290 lira gibi bişeydi.2 mp kamera.Ama tipsizin önde gideniydi o ayrı konu
  • nokia 6303 şarj süresi baya iyi ve şu sıralar vatan'da 349 tl kampanyada...
  • Ses konusunda çok başarılı değil ama 400tl ye alabileceğin en iyi tel se w910i dir emin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: paşa 76

nokia 6303 şarj süresi baya iyi ve şu sıralar vatan'da 349 tl kampanyada...

7 saat konuşma, 450 saat bekleme süresi varmış bana göre ideal bir telefonmuş gibi geldi, 3,2 mp kamerasıda var... ama yinede yakından gidip inceleyip karar vermekte yarar var bence...
  • 3310

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.