Şimdi Ara

ŞARJDAYKEN ŞARJ AZALMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone5s kullanıcı kulübüne de aynı mesajı yazdım ama cevap gelmedi iphone 5s telefonumun şarjdeyken kullandığımda şarjı düşüyor, önceden böyle bir şey yoktu son 1 aydır böyle yeni bir lightining kablo aldım düzeldi şimdi tekrar aynı sorunu yaşıyorum mesela bu mesajları yazarken şarjda telefon %88 oldu %87 ye düştü şuan yine %88 oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefonun Şarjdayken Şarjı Azalıyorsa Ne Yapmalısın?

Telefonunun şarjdayken şarjının azaldığını fark edersen, bu sorunu çözmek için şu adımları izleyebilirsin:

• Şarj Cihazını ve Kabloyu Kontrol Et: Farklı bir şarj cihazı ve kablo kullanarak sorunun şarj ekipmanından kaynaklanıp kaynaklanmadığını belirle.
    • USB Bağlantısını Temizle: Telefonun şarj portu ve şarj cihazının USB bağlantısı kir veya kalıntıyla tıkanmış olabilir. Bir pamuklu çubuk veya diş fırçası kullanarak bağlantıları nazikçe temizle.
    • Arka Plan Uygulamalarını Kapat: Telefonun arka planda çalışan uygulamalar şarjı tüketebilir. Ayarlar'dan "Pil" bölümüne giderek arka plan uygulamalarını kapat.
    • Ekran Parlaklığını Ayarla: Ekran parlaklığı şarjı önemli ölçüde azaltabilir. Ayarlar'dan ekran parlaklığını düşür.
    • Bataryayı Kalibre Et: Batarya kalibrasyonu, telefonun pil seviyesini doğru şekilde göstermesine yardımcı olabilir. Bunu yapmak için telefonu tamamen boşalt, ardından kapat ve en az 8 saat şarj et.
    • Güç Tasarrufu Modunu Etkinleştir: Telefonun güç tasarrufu modu, şarjı koruyan çeşitli ayarları etkinleştirir. Ayarlar'dan güç tasarrufu modunu aç.
    • Yazılım Güncellemelerini Kontrol Et: Yazılım güncellemeleri genellikle pil sorunlarını gideren düzeltmeler içerebilir. Ayarlar'dan yazılım güncellemelerini kontrol et.

Bu adımları uyguladıktan sonra telefonunun şarjının hala azaldığını fark edersen, daha ciddi bir sorun olabilir. Bu durumda, profesyonel bir tamirciye başvurman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up

• Teşefonunuzun şarj adaptörünün fotoğrafı yazı olan kısmının fotoğrafı ve telefonunuza neler yüklü vede 3G barınız kaç

• quote:

Orijinalden alıntı: RAFREF

Teşefonunuzun şarj adaptörünün fotoğrafı yazı olan kısmının fotoğrafı ve telefonunuza neler yüklü vede 3G barınız kaç

Hocam telefonun şarj adaptörü ve kablosu orjinal sadece ilk kablo bozulmuştu bende de 30-pin vardı onu lightining e çeviren adaptörden almıştım baktım şarj azalıyor sonra bir tane daha normal lightining aldım ama sorun devam ediyor bir sürü uygulamam var ama herkesde olan uygulamalar öyle konum servisleri arkaplanda uygulama yenileme kapalı 3G barım 1 bazen 2 veya 3 oluyo istanbul dışında tatildeyim

• Tamam anladım ohalde telefonunu edgeye al

• Eğer şarja takınca %1 gidiyorsa sorun yok o bendede var

• quote:

Orijinalden alıntı: ömer_trap

Eğer şarja takınca %1 gidiyorsa sorun yok o bendede var

Bir kere düşse sorun yok hocam mesela %70 se 10dk %70 de kalıyo ya da %69 a düşüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

quote:

Orijinalden alıntı: ömer_trap

Eğer şarja takınca %1 gidiyorsa sorun yok o bendede var

Bir kere düşse sorun yok hocam mesela %70 se 10dk %70 de kalıyo ya da %69 a düşüyor

Bataryada sorun olabilir yada gösterge yanlış gösteriyordur.

• Cihaz şarj olurken kullanırsanız bataryanın ömrünü bir hayli kısaltırsınız ki anlattıklarınızda bunu gösteriyor.
  • bu anlattıkların telefon şarkdayken kullanmayı alışkanlık haline getirenlerde oluyor. bendede olmuştu ifixitden batarya siparişi verdim ve batarya değişince sorun düzeldi. artık zorunda olmadığım sürece şarjda kullanmıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.