Şimdi Ara

Şarj yüzde 97 prize takılı dolmuyor ? Msi ge70 2oe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar böyle yazıyor .ilk başta yüzde yüzdü prize takılı dolmuyor yazıyor sonra 2 gün yüzde 98 di prize takılı dolmuyor şimdi de yüzde 97 daha gidecek mi böyle.prizdeyken yüzde yüzü görmüyor :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• dolmasına gerek olmadığı için dolmuyor. %80-90 lara insin şarja tak

• quote:

Orijinalden alıntı: ShotgunPadre

dolmasına gerek olmadığı için dolmuyor. %80-90 lara insin şarja tak

Prizden hiç çıkarmadım ki , bu sefer de yüzde yüzde 96 a düştü

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

quote:

+1

• quote:

quote:

quote:

+1

Bataryayı sonuna kadar boşaltıp baştan şarj etmeyi dene.
  • Tek suçu kopya çekmek kullanıcısına yanıt
    %94-95 lere indiği zaman kendiliğinden dolmaya başlar. %95 - %100 arası hep öyledir prize takılı dolmuyor yazar.sorun yok yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • %92 altına düştüğünde kendini şarja takar pil ömrünü çürütmemek için :D Yani sen oyun oynarken hep %100de olmasını bekleme pilin. Sana bi öneri şarjdan çıkarmıyosan pili çıkar öyle oyna direk prizden :D ayda 1 de %0 a indirip %100e kadar şarj etki şarjını hantalaşmaması için :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknofan

%92 altına düştüğünde kendini şarja takar pil ömrünü çürütmemek için :D Yani sen oyun oynarken hep %100de olmasını bekleme pilin. Sana bi öneri şarjdan çıkarmıyosan pili çıkar öyle oyna direk prizden :D ayda 1 de %0 a indirip %100e kadar şarj etki şarjını hantalaşmaması için :D

Sonra elektrik kesintisinde laptopı yaksın arkadaş. Belki pilin ömrünü öyle arttırıyor olabilirsiniz ama çok riskli. Laptopın ömrü mü yoksa pilin ömrü mü önemli; bence laptopın.

• Belkide bilgisayar parçaları içindeki en ucuz ürün eksilmesin diye komple sistemi riske atmayı tavsiye ediyorsunuz.

Şebeke elektirigi sürekli olarak değişen voltaj aralıklarına sahip bırakın batarya eskisin ya yansın bitsin kül olsun. 1 sene sonra git 80-100 tl ye yenisi al tak mis gibi kullanmaya devam et.

• Bende bunu biyerlerden okumuştum :D Yani şuanda masaüstü kullanıyorum neyse uzatmaya gerek yok fail durumu oldu kısaca ... Aklıma takılan o bataryayı nerede bulucağız ... Yani yedek olarak alabilirmiyim yeni almayı düşündüğüm ge60 a
  • Fail demeyelim :)
    Forumda sıkça bu öneriyi yapanları görüp anlam veremiyordum. Bende ilk kez konu halkında bildigimi yazayım dedim.

Yedek pil e gelince en hızlı servis ten temin edilebilir sanırım ama hemen almanızı tavsiye etmem. Bataryalar yapıları itibari ile daha fabrikadan çıktıkları gün eskimeye hücre yapılarını kaybetmeye başlarlar. Tabiiki alınan ürün boş olduğu icin bu kayıp oldukça küçük olur ama kayıp yinede kayıptır.

Peki ne zaman alacağım?
    Bence batarya ilk günkü haline göre performans olarak %30 a kadar düştügünde artık zamanı gelmiş de geciyordur :))

• Tek suçu kopya çekmek kullanıcısına yanıt
    hocam priz olmadan kaç saat gidiyor?
  • sadasc11 kullanıcısına yanıt
    hiç denemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.