Şimdi Ara

Şarj sorunu lütfen bir bakın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu %100 doldurduktan sonra 40 dk. Falan daha şarjda bekletiyorum ama 10 dakika kullanım süresinde %90 lara düşüyor. Iki gündür böyle maalesef. Önceden 7 saat kullanırdım fakat şimdi yarım saatte şarj bitecek resmen. Telefon 1 aylık. Ne yapmam lazım arkadaşlar ?

Ayrıca telefon çok aşırı ısınıyor son günlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Pueblo Unido -- 7 Mart 2014; 22:58:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: NH_RAN

Telefonu %100 doldurduktan sonra 40 dk. Falan daha şarjda bekletiyorum ama 10 dakika kullanım süresinde %90 lara düşüyor. Iki gündür böyle maalesef. Önceden 7 saat kullanırdım fakat şimdi yarım saatte şarj bitecek resmen. Telefon 1 aylık. Ne yapmam lazım arkadaşlar ?

Döngü denilen bir olay vardı galiba şey yap telefonun şarjını tamamen bitir yani bitsin kendi kapansın sonra tekrar tamamen şarj et bi araştır öyle birşey vardı kalibrasyon deniliyordu bunada bir bak istersen deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NH_RAN

Telefonu %100 doldurduktan sonra 40 dk. Falan daha şarjda bekletiyorum ama 10 dakika kullanım süresinde %90 lara düşüyor. Iki gündür böyle maalesef. Önceden 7 saat kullanırdım fakat şimdi yarım saatte şarj bitecek resmen. Telefon 1 aylık. Ne yapmam lazım arkadaşlar ?

Cihazınız İphone 5s mi? Aynı durumu bende yaşıyordum cihazım hala bende yurtdışından alındı Apple store Türkiye'nin açılmasını bekliyorum. Garantiniz varsa servise gönderin.
  • Arkadaşın telefon %10 da kapanıyordu. iTunes ten dfu modda restore ettik yeni iPhone diye tanıttık şarjı normale döndü artık kapanmıyor. Tavsiyem bi dene şarj normale dönebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isınma dışında buna benzer sorunlar bende de var

• Bu sorun birden ortaya çıktıysa garantiye verin, değiştirebilirler.

• battery doctor ile kalibre et hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar telefon iphone 5s. Telefon o kadar ısınıyor ki elime almakta zorlanıyorum. Resmen fırın gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.