Şimdi Ara

Şarj kablosunun ucu iPad in içinde kaldı :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar traji komik bir olay, kızım masanın üzerinden ipadi yere düşürdü. O an şarj oluyordu cihaz. Yere düşerken alt tarafı üzerine düşmüş ve lightning kablonun uç metal kısmın yarısı ipad şarj yuvasının içerisinde kaldı.

Şarj kablosunun ucu iPad in içinde kaldı :)

Akşam cımbız ile denedim olmadı girmiyor hiçbir türlü, iğne ucu ısıtıp yuva içerisinde kalan kısma batırmayı denedim eritim yapışırsa çekerim diye oda olmadı. Son olarak çok ince uçlu bir vida bulursam onu saplamayı düşünüyorum.

Fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyro61 -- 6 Ocak 2016; 9:54:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• geçmiş olsun hocam. Cımbızla olmadıysa diğer seçenekler tehlikeli olabilir. iki yanından ince çivi yada ataç ucuyla falan çekip çıkarmaya çalışabilirsiniz eğer girebileceği kadar boşluk varsa. iki iphone sim çıkarıcı ucuylada deneye bilirsiniz iki taraftan. başka da bir çözüm gelmedi aklıma. şanssız bir durum.
  • gepe kullanıcısına yanıt
    eywallah , hiç mesafe yok iğne bile girmiyor.

• akşama deneyecem. ama hiç imkan vermiyorum sağol.

• Servise gösterdiniz mi ? Benim de eskiden Samsung E 250 telefonumun şarj aletinin ucu cihazın içinde kalmıştı çıkartamayıp servise götürmüştüm orada çıkarttılar.
  • OnurD7 kullanıcısına yanıt
    Şindiye kadar hiçbir apple ürünümü servise göndermedim. Kendim halledeceğim bir şekilde içinin açılmasını istemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnce uzun cerrahi cımbıza japon yapıştırıcısı sürerek çıkartabilirsiniz. Dikkat edin içine akmasın. Çıkmıyorsa servis ücreti dahilinde ya yeni cihaz verirler ya da şarj soketini yenilerler.

Tavsiye niteliğinde olup oluşacak herhangi bir mesuliyeti kabul etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor Branco -- 6 Ocak 2016; 10:40:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Aklımda diş tedavisinde kullanılan implant vidaları var bakalım yapacaz bi mühendislik

• kablo yan sanayi miydi acaba ustad...?
  • cagataybas kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim orjinal apple ürünüydü.

• Dün akşam içeride kalan kısmı çıkardım ancak iç kısımdaki tellere zarar verdim ve şarj olmuyor artık cihaz. Bildiğiniz bir apple servisi var mı?

Bu arada apple bana 769 tl karşılığı sıfır cihaz teklifinde bulundu. cihazımın aynısı ipad 4 :)
    Ne kadar da cazip bir teklif değil mi :)

• Merhaba, aynı durum şimdi benim başıma geldi, nasıl çıkartmıştınız?
  • guvengoktas G kullanıcısına yanıt
    İğne cımbız tornavida ile ama acemice bir iş olmuştu benimki şimdi olsa başka türlü denerim. nihayetinde sarj soketını degısmek ozrunda kalmıstım. siz farklı bir yol izleyin.
  • kuvvetli bir bant, yara bandı vs ile iyice yapıştırıp çekmeyi deneyin. alet edevat kullanmayın.
  • Başına Yeni Gelenler Lehimi Deneyin

• neden sıcak ağda denemediniz belki işe yarayabilirdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.