Arkadaşlar k750 yi şarja takıyorum ve sarj olduktan sonra çıkarmak istiyorum ve düz çekerek çıkarıyorum.bunu yaptıktan sonra k750nin şarj yerinde bi çıkıklık oluyo bende onu elimle ileri itiyom. acaba nasıl çıkırıyosunuz şarj kablosunu?????????aşşa doğru felan mı bükücem yukarı doğru bükerek mi çıkarcam
Benim daha öncede K750 cihazlarım oldu, o şarj aletlerinde nasıl çekersen çek o çıkma olmuyordu, zannediyorum bu bizim sarj aletlerimiz sahte Şimdi bende direk çekersem şarj aletinin içi dışa doğru çıkıyor, en güzeli aşağıya doğru kanırtarak çıkarmak.
quote:
Orjinalden alıntı: korsan2006
Arkadaşlar k750 yi şarja takıyorum ve sarj olduktan sonra çıkarmak istiyorum ve düz çekerek çıkarıyorum.bunu yaptıktan sonra k750nin şarj yerinde bi çıkıklık oluyo bende onu elimle ileri itiyom. acaba nasıl çıkırıyosunuz şarj kablosunu?????????aşşa doğru felan mı bükücem yukarı doğru bükerek mi çıkarcam
Duz cekme harici her 2 yone de (yukari asagi) ekim 2005ten bu yana kullaniorum, ve hic 1bozukluk olmadi benimkinde, kulaklik da ayni sekilde takilip cikarilio
saol kardeş
Böyle bi sorun ilk defa duyuyorum. Bi sağ sol yaparak gayet rahat çıkartabiliyorum.
baya bi önceden böyle bi topic açılmıştı.. herkes yukarı doğru hafiften kanırtarak çekilecek diorudu.. ben hep öyle yapıorum
özel yetenek gerektiren çekme şekilleri ile iş yapıyoruz,sonyericsson buna bi el atsa iyi olcak.
Aşağı ya da yukarı farketmez. İki taraftada sistem aynı. Biraz oynayın çıkartın. Sorun olmaz
tüm ericsson ve sonyericsson modellerinde olan ve kullanma kılavuzunun da ilk başında yer alan bir bilgi için böyle bir başlık açılması ve sonrasında da bu kadar tartışılması anlaşılır gibi değil.
gerçi ne okuyoruz ki kullanma kılavuzunu okuyalım
quote:
Orjinalden alıntı: sdayangac
tüm ericsson ve sonyericsson modellerinde olan ve kullanma kılavuzunun da ilk başında yer alan bir bilgi için böyle bir başlık açılması ve sonrasında da bu kadar tartışılması anlaşılır gibi değil.
gerçi ne okuyoruz ki kullanma kılavuzunu okuyalım
ben direk çıkarıom ama bişe olmadı neyse ki... bende ole çıkarıyım bari
Kullanım klavuzunda yazdığı gibi YUKARI doğru
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme