Şimdi Ara

Şarj kablosu apple store değişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5s kullanıcısıyım, şarj kablom telefona giriş soket kısmındaki kablonun dışı yırtıldı çok kısa sürede. Götürsem değiştirirlermi? Çamır yaparlarsa maceraya gerek yok tabi (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadasim randevusuz olarak degisim programi kapsamindaki sarj aletini degistirdi. Belki bir fikir olur.

• Benim 5sinde sarjı amerikan sarjı yani çevirici kullanıyorum sorun oluyor değiştirme imkanım var mı

• Adaptör değişim programı başladığı gün mağazaya gittim ve mağazada randevusuz değişim yapmadıkları için gerilim yükseldi, adaptör sahipleri çalışanların üzerine yürümeye çalıştı. 50-55 yaşlarında bi kadının kendini yırtması sonucu adaptörler mecburi değiştirilmeye başlandı. Siz yine de randevu alın nolur nolmaz

Orijinalden alıntı: karti

Arkadasim randevusuz olarak degisim programi kapsamindaki sarj aletini degistirdi. Belki bir fikir olur.

a1300'lü olan modellerden mi ?
    elimde bi tane var ama yazılarının renkleri hafif koyu gibi, orjinal midir ve oraya götürsem anlarlar mı çakma olduğunu, anlarlarsa ne olur

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Orijinalden alıntı: karti

Arkadasim randevusuz olarak degisim programi kapsamindaki sarj aletini degistirdi. Belki bir fikir olur.

a1300'lü olan modellerden mi ?
    elimde bi tane var ama yazılarının renkleri hafif koyu gibi, orjinal midir ve oraya götürsem anlarlar mı çakma olduğunu, anlarlarsa ne olur

Aynen 1300 olanlardan, eger cakma olduklarini anlarlarsa indirimli yenisarj aleti alabilirsiniz.

iPhone 5 64 GB White
  • Benim naçizane tavsiyem: Apple'ın orijinal şaj kablolarını almayınız (bu nlar şu anda 49-75 TL arası satılıyor Zorlu'da, 0.5 - 1.0 ve 2.0 mt. olarak 3 tipi var!... Ancak yukarıdaki şikayetlerin hepsi, bu kablolarda eninde sonunda oluşacaktır. merika Forumlarına bakınız, yüzlerce şikayet var. Nedense Apple, yan sanayisine düzgün bir Ligthning kablosu yaptıramamış ama şimdi daha sağlamını yaptırabilecekken, bir de bunların değişimiyle uğraşmamak adına herhalde yaptırmayacak.

Ancak kimseye piyasadaki "çakma Çin Malı" kablolardan almaya da teşvik etmiyorum. Pahalı ama sağlam, ve de lisanslı (yani chipli) kablolar var TR piyasasında. En baştakilerden biri D & R'larda satılan hem siyah hem de beyaz renklisi bulunan Hama ürünleridir. Bunların yanısıra, Monster Cable (D & R'larda ve bazı TeknoSA'larda), (Muvit ve Philips (D & R'larda ve Vatan BS), Mili & Puregear (bu ikisi daha çok Troy'larda bulunur), Griffin (Zorlu'da 3 mt'lik ve 1.2 mt'lik iki modeli satılıyor) da alabilirsiniz; yanılmıyorsam bu saydıklarımın hepsi siyah renkte. Hepsi de gözüktüğü kadarıyla Apple orijinallerinden çooook daha sağlam!...

Not: Piyasada çok yaygın halde ve makul fiyatlarla satılan ve aslında yerli bir marka olan TTEC'in de güzel ambalajlı ve sağlam görünümde (beyaz renkli) Lightning kabloları var; 2mt. ve 3 mt. olarak. Bunların lisanslı olduklarını zannetmiyorum. Bende, bu iki tip değil ama bir mikro USB soketinin üzerine geçen (yani çift amaçlı) TTEC var. Bu kablo Lightning'i "orijinal aksesuar değildir" uyarısı vermesine rağmen iPad4, iPad Mini (ilk jenerasyon), iPod Touch (5. jenerasyon), iPhone 5'i mükemmelen şarj ediyor (iPhone 5C/5S ve iPad Mini Retinalı denenemedi...) ama eşleşmede (senkronizasyon) mutlaka problem çıkartıyor. Demek ki chip'li (ve dolayısıyle lisanslı) değil. Ancaaak iPad Air'i şarj etmiyor!... [Bu kablonun Lightning kafasını mikro USB'den ayırdım ve mikro USB'ye Apple'ın orjinal micro USB'den Lightning adaptörcüğünü taktım; herşey anında düzeldi...

Bilginize.
    Önceleri tamamen AMD taraftarı olmakla beraber artık Intel'e de "hayır" diyemeyen, sonradan görme Windows kullanıcısı olmakla beraber artık sıkı bir MacSever ve kullanıcısı da olan AirTies-Zyxel destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. Oppo A16S, iPod Touch 4G (64GB), Retina MacBook Pro (late 2012, i5 dual core, 8GB RAM, 256GB Flash SSD), late 2012 Mac Mini (i7 quad core, 12GB RAM, 1 TB HDD), iki değişik konfigürasyonlu AMD veya Intel İşlemcili masaüstü PC, iki Intel işlemcili Notebook ve Netbook, vs.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.