Bildirim
Şarj Edilebilir Diş Fırçası tavsiyesi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
3000 serisini öneririm,arasıra kampanya oluyor 120 tl den satılmıştı aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ağız duşu olmasına gerek yok diyorsanız Oral-B Şarj Edilebilir Diş Fırçası Vitality Precision Clean D12.513 ürününü tavsiye ederim. şu anda burada kampanyada 49 TL. -
quote:
Orijinalden alıntı: alperen_69
3000 serisini öneririm,arasıra kampanya oluyor 120 tl den satılmıştı aldım
merhaba, bende triumph 5000 modeli var. ama pili azaldı çok. eskiden 10 gün giderdi. şimdi daha az.
değiştirme videosuna baktım youtube da baya zahmetli.
ne önersiniz? braun servise mi göndersem pil değişimi için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 29 Ekim 2014; 21:01:24 > -
serviste ne kadar para istediklerine bağlı o videoları bende izledim aslında çok basit bişey , istanbulda elektronikçilerin toplu olduğu çarşı nere ise götürün orda kolayca değiştirirler diye düşünüyorum -
lehim işi filan var :) benim yapabileceğim bir şey değil.
dediğiniz gibi anlayan birisinin yapabileceği birşey.elektrikçiye yaptırmalı belki.
yada gidip 100 tl veren olursa bunu satıp yenisini alayım ilanı da koydum :) pil değiştirme işi bu kadar zahmetli olmamalıydı
bir de benim bu triumph yukarıdaki bahsedilen modellerden daha mı iyidir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 29 Ekim 2014; 21:15:16 > -
triumph 5000 d34 ile triumph 5000 d32 arasında ki fark nedir? iki ürün dolaşıyor piyasada ? hangisini almak lazım ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X