Şimdi Ara

Sarj aleti ve şarjlı pil tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eskiyen ve gücü düşük şarjlı pillerimden ve şarj aletimden memnun olmadığımdan yenisini almayı düşünüyorum. Bu konu hakkında biraz bilgi edinmek istiyorum. Buraya birkaç satırda olsa yanıt yazarsanız çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler...

Almayı düşündüğüm marka GP. Şu an kullandığım piller Energizer marka 1.2V ve 1850mAh ve hiç memnun değilim.

NOT: Pilleri kullanacağım yer ise diskman ve dijital fotoğraf makinasıdır.

• GP 2700 bulamazsan 2600

Edit : baslıgı acmadan önce gücünüze güc katan piller adında bir baslık var ona bi göz atsaydın dana dogru olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prusias_ -- 16 Haziran 2006; 13:51:24 >
  • gp 2500ma pil ve 2-5 saat arası şarz kitini aldım gayet mennunum, tavsiye ederim.
  • ben varta şarj cihazı ve şarjlı pillerinden aldım. 2500 mAh. öneririm. şarj süresi 12 saat ama akşamdan takınca sorun olmuyor.
  • arkadaşım bu konuda bildiğim kadarı ileAlman malı VARTA süpermiş adam bana al ömür boyu kullan demişti ama geçen sene 50 euro idi bende GP aldım 37 fiyatı vardı 4 tane AA pil 2100 lük pille ayrıyeten 2xaaa pilde şarj edebiliyorsun.

pil alacaksan en az 2100 lük al derim kalite ve ucuzluk da Gp arkadaş 10 milyona almış 24 saatte şarj edebiliyor
    ben 6 saat
  • Arkadaşlar "GP - POWERBANK RAPID 2 ŞARJ KİTİ" kimi sitede AA pil veriyor kimi site de ise AAA pil veriyor? Almakta tereddüt ettim şimdi. Bana lazım olan AA pil fakat ya aldığım zaman AAA çıkarsa piller?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pil şarj cihazı önerisi?
    6 yıl önce açıldı
    Şarjlı pil ve voltaj
    3 yıl önce açıldı
    şarjlı pil sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.