Şimdi Ara

Şarj aleti öneri Ligtning

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
5.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • apple orjinal şarj aleti çok pahalı ve benimki bozuldu (4 aylık cihazın adaptörü nasıl bozuluyorsa?) garantiye götürdüm bugün ucu yandığı için kullanıcı hatası dediler gece şarja taktığım içinmiş . bu ttec marka falan önerirmisiniz hızlı şarj adaptörleri 60 70 tl civarı bir zarar verir mi ? şu an idareten kalitesiz bir ürün kullanıyorum. Cihaz 8 plus bu arada.

• Kullanıcı hatası deyip öylece yolladılar mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CurtisHype

Kullanıcı hatası deyip öylece yolladılar mı?
    evet hocam pupa servisine götürdüm "ara kablonun ucu hasarlı kanka " cevabını aldım . On numara ilgilendiler gerçekten. Resmiyet sıfır.
  • Baseus letour şarj aleti ve kablosu da çok kaliteli üstüne bir de şarj Girişi led ışıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vuvuzela Nurten

evet hocam pupa servisine götürdüm "ara kablonun ucu hasarlı kanka " cevabını aldım . On numara ilgilendiler gerçekten. Resmiyet sıfır.

Alıntıları Göster
    Başka servislerle görüşün. Gürgençler, troy vs. “Apple reseller” diye google’da aratın hangisi şehrinizde varsa artık. Öyle saçma şey mi olur? Gürgençlerden bozulan kulaklık ve kablo gönderip birebir değişim almıştım.

• seyhmus21 kullanıcısına yanıt
    CurtisHype kullanıcısına yanıt
    Maalesef şehrimde başka yetkili servis yok.

Hocam aslında alet sağlam direk kablo olarak bakayım baseus ürünlerine. Peki ttec nasıldır? ve apple orjinal olmayan ürün kullanımı ile alakalı garanti dışı kalma durumu olur mu? Özellikle ara kablo kullanıyorum şu ara.
  • Ttec kablo konusunda nasıl bilmiyorum. Ama farklı bir kablo kullandığın icin cihazı garanti dışı bırakamazlar. “Anker” diye bi marka var bir kaç arkadaşım kullanıyor. Fiyatı ve sağlamlığı konusunda hiçbir fikrim yok. Alternatif olsun diye marka aklıma gelince yazdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pil şarj cihazı önerisi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • www.hepsiburada.com
    Baseus Shining Jet Metal Apple iPhone Halat Kablo 1 Metre Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/baseus-shining-jet-metal-apple-iphone-halat-kablo-1-metre-calsy-01-pm-HB00000AW4FY

Teşekkür ederim hocam 1 2 güne bunu sipariş edeceğim sanırım orjinalliği konusunda bir sıkıntı yaşamam sanırım.

• MFI sertifikası yok almayın hocam. Sorun yaşarsınız.

• PM gönderdim.
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Nasıl sorunlar yaşayabilirim hocam? Başka öneriniz var mı uygun fiyatlı.

• MFI sertifikası olmayan ürünlerde bu aksesur uygun değil gibi hatalar verir şarj etmez veri transferime izin vermez. Bende arıyorum hocam lightning bir tane maalesef öneremiyorum bende bulamadım. Anker alacağım sanırım.

• Anker al arkana bakma 👍🏻

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Hiçbir sorun da olmuyor şarj etmediği zaman itunes a bağlarsınız geri düzelir o da olması zor 1 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkarmadı MFI sertifikalı ürünler doların da yükselişle kazık oldu bu ürün çok uygun fiyatta gene arkadaş kendi biliyor anker alsın migros ta 1m Lightning ithal Kablo 40₺ o seçenek te var

• internetten baktım biraz anker mfi yazınca 60 liraya falan çıkıyor aslında baseusla aynı fiyat ancak baseus çok daha kaliteli duruyor örgüsünden dolayı sizce hangisi mantıklı? Karar veremedim ben.Spigen vs markalarda var sanırsan mfi li 50 lira civarı.

Edit : Baseus a da mfi ile yazılmış ve fiyatı 40 tlhttps://www.hepsiburada.com/baseus-isikli-2-a-apple-lightning-sarj-kablosu-pm-HB000006I1Q8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vuvuzela Nurten -- 20 Eylül 2018; 10:47:7 >
  • Şarj aleti öneri Ligtning

Hocam aynı ürün bazıları mfili yazmış bazıları değil yazmış bu marka hakkında sizin bilginiz var mı?

• Şarj aleti öneri Ligtning

Bende iki tane baseus letour ve baseus Kablo var memnunum ve çok iyi de şarj ediyor

Tamamdır hocam çok sağol yardımın için.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.