Şimdi Ara

ŞARJ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni G2 aldım hiç şarja takmadım daha içinde %65-70 şarj vardı ilk şarj ve daha sonraki şarjlarda telefonu nasıl şarj etmeliyim telefon kapanana kadar beklemeli miyim yoksa yüzde 10-20 civarında telefonu şarj etmeli miyim cevaplarınızı ve önerilerinizi ayrıntılı olarak bekliyorum cevap yazıcaklar lütfen beni etiketlesin(haberdar etsin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fener1503 -- 13 Ağustos 2014; 14:39:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fener1503

yeni G2 aldım hiç şarja takmadım daha içinde %65-70 şarj vardı ilk şarj ve daha sonraki şarjlarda telefonu nasıl şarj etmeliyim telefon kapanana kadar beklemeli miyim yoksa yüzde 10-20 civarında telefonu şarj etmeli miyim cevaplarınızı ve önerilerinizi ayrıntılı olarak bekliyorum cevap yazıcaklar lütfen beni etiketlesin(haberdar etsin)

Yüzde 50 bin altına düşünce şarj et,pili tamamen bitirme, İllaha yüz olucak değil 80 de de çıkar farketmez,ama yüz olduktan sonra sarjdan çıkar bekletme,sarjdayken kullanma bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

quote:

yeni G2 aldım hiç şarja takmadım daha içinde %65-70 şarj vardı ilk şarj ve daha sonraki şarjlarda telefonu nasıl şarj etmeliyim telefon kapanana kadar beklemeli miyim yoksa yüzde 10-20 civarında telefonu şarj etmeli miyim cevaplarınızı ve önerilerinizi ayrıntılı olarak bekliyorum cevap yazıcaklar lütfen beni etiketlesin(haberdar etsin)

Yüzde 50 bin altına düşünce şarj et,pili tamamen bitirme, İllaha yüz olucak değil 80 de de çıkar farketmez,ama yüz olduktan sonra sarjdan çıkar bekletme,sarjdayken kullanma bu kadar

peki telefonun şarjının %5-10-20 civarlarına düşmesinin bir sakıncası var mı

ayrıca şuan şarjım %45 ve telefon kapalı şarjımı şimdi bitirmeli miyim yoksa direk şarja mı takıyım şuan telefonu hiç şarja takmadım daha?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

quote:

peki telefonun şarjının %5-10-20 civarlarına düşmesinin bir sakıncası var mı

ayrıca şuan şarjım %45 ve telefon kapalı şarjımı şimdi bitirmeli miyim yoksa direk şarja mı takıyım şuan telefonu hiç şarja takmadım daha?

Yüzde 20nin altına düşürme,ilk sarji kılavuzunda yaziyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• googleda g2 pıl kalıbrasyon yazıp oku cok kısaca bulabılırsın zaten o yeterlı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pil şarj cihazı önerisi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.