Şimdi Ara

şarj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni laptop aldım (HP Pavilion G6-1005ST) ilk seferde uzun süre şarj olması gerekirmi?

• Hayır gerek yok, kullanırkende şarjda tutabilirsiniz.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_43424337/tm.htm

İlk kullanım öncesinde tam dolum yapmanız pil ömrü adına önemlidir, gerisi içinse; yukarıdaki linki inceleyin.
  • teskkr ederim
  • bende LG R590 var 2 el aldım sahibinden.com dan 12 taksitle benden öncekine sordum pili nasıl kullandın diye hiç kullanmadım hep fiş takılı idi dedi
    ben alet i elime alır almaz taktım pili dahada prizden çıkmadı 10 gün bazen açık kalıyor film indiriyorum ceyran kesilirse 55 dk dayanıyor bilmiyorum daha iyi olabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haiko de Poel, jr

bende LG R590 var 2 el aldım sahibinden.com dan 12 taksitle benden öncekine sordum pili nasıl kullandın diye hiç kullanmadım hep fiş takılı idi dedi
    ben alet i elime alır almaz taktım pili dahada prizden çıkmadı 10 gün bazen açık kalıyor film indiriyorum ceyran kesilirse 55 dk dayanıyor bilmiyorum daha iyi olabilirmi

Aynen arkadaşım ben format atarken elektirik gitti neyeseki pil takılıydı bu büyük bir avantaj.
  • Pil kullanilmadigi takdirde kendini bitirir, atomlari donar. Ayrica cihaz adina da risk tasir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.