Bildirim
şarj
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayır gerek yok, kullanırkende şarjda tutabilirsiniz. -
http://forum.donanimhaber.com/m_43424337/tm.htm
İlk kullanım öncesinde tam dolum yapmanız pil ömrü adına önemlidir, gerisi içinse; yukarıdaki linki inceleyin. -
teskkr ederim -
bende LG R590 var 2 el aldım sahibinden.com dan 12 taksitle benden öncekine sordum pili nasıl kullandın diye hiç kullanmadım hep fiş takılı idi dedi
ben alet i elime alır almaz taktım pili dahada prizden çıkmadı 10 gün bazen açık kalıyor film indiriyorum ceyran kesilirse 55 dk dayanıyor bilmiyorum daha iyi olabilirmi -
quote:
Orijinalden alıntı: Haiko de Poel, jr
bende LG R590 var 2 el aldım sahibinden.com dan 12 taksitle benden öncekine sordum pili nasıl kullandın diye hiç kullanmadım hep fiş takılı idi dedi
ben alet i elime alır almaz taktım pili dahada prizden çıkmadı 10 gün bazen açık kalıyor film indiriyorum ceyran kesilirse 55 dk dayanıyor bilmiyorum daha iyi olabilirmi
Aynen arkadaşım ben format atarken elektirik gitti neyeseki pil takılıydı bu büyük bir avantaj. -
Pil kullanilmadigi takdirde kendini bitirir, atomlari donar. Ayrica cihaz adina da risk tasir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X