Şimdi Ara

Sarıyı Gördüm .. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sarı ışık görebilecek cihazları sony piyasadan toplattı mı ? böyle birşey yaptı mı daha önce . hani faturalı olanları alıp yenilerini verme gibi ?
  • hayır. sony nin para politikası. istse slimlerdeki 40 nm GPU ve 45 nm CPU mimarisini fat modelleri içinde yapabilirdi . üstelik flatlar ilk çıktığında 499 ve 599 euro gibi fiyattan çıkmıştı. şimdi gelde sony'e acı son gelişen CFW olaylarından sonra. Ben kardeşime 160 lık fat olanından almıştım. alırken currysteki eleman 160 lıkların daha yeni mimari ile yapıldığını söyleyince slimleri beklemeden aldım. 160lık fatlarla slimlerin mimarisi aynıdır. yani daha az voltaj daha az ısı ve daha az zaman kaybı veee daha az sarıyı görme durumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinobilly

hayır. sony nin para politikası. istse slimlerdeki 40 nm GPU ve 45 nm CPU mimarisini fat modelleri içinde yapabilirdi . üstelik flatlar ilk çıktığında 499 ve 599 euro gibi fiyattan çıkmıştı. şimdi gelde sony'e acı son gelişen CFW olaylarından sonra. Ben kardeşime 160 lık fat olanından almıştım. alırken currysteki eleman 160 lıkların daha yeni mimari ile yapıldığını söyleyince slimleri beklemeden aldım. 160lık fatlarla slimlerin mimarisi aynıdır. yani daha az voltaj daha az ısı ve daha az zaman kaybı veee daha az sarıyı görme durumu.

ayıp ama ya olmaz ki böyle.araba firmaları hatalı çıkardıkları arabaları toplatıyolar örneğin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinobilly

hayır. sony nin para politikası. istse slimlerdeki 40 nm GPU ve 45 nm CPU mimarisini fat modelleri içinde yapabilirdi . üstelik flatlar ilk çıktığında 499 ve 599 euro gibi fiyattan çıkmıştı. şimdi gelde sony'e acı son gelişen CFW olaylarından sonra. Ben kardeşime 160 lık fat olanından almıştım. alırken currysteki eleman 160 lıkların daha yeni mimari ile yapıldığını söyleyince slimleri beklemeden aldım. 160lık fatlarla slimlerin mimarisi aynıdır. yani daha az voltaj daha az ısı ve daha az zaman kaybı veee daha az sarıyı görme durumu.

65nm CPU/GPU barındıran son seri CECHK-CECHL seri kodlu 80 GB ve 160 GB FAT PS3 lerde dediğin gibi sarı ışık vakası görülmedi henüz. Bu sarı ışık olayı %90 ilk parti 90nm üretim 60 GB ve 80 GB (gri şerit yerine parlak krom görünümlü olan) makinalarda ve nadiren 40 GB lık makinalarda görülüyor.

• evet arkadaşlar bugun itibariyle slim kasa 250 gb garantili ps3 ümü aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AN-KER

evet arkadaşlar bugun itibariyle slim kasa 250 gb garantili ps3 ümü aldım

Hayırlı olsun...
  •  Sarıyı Gördüm ..
  • 80 gb ntsc-j 3-4 yıldır taş gibi.tek harddiski 320 lik yaptım.umarım sorun olmaz.ya da birşey olmadan satsam mı
  • Benimde başıma gelmişti tamir ettirdim gerçekten oldu ama 2 ay daha yaşadı o kadar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.