Şimdi Ara

Sarisin mavi gozlu bebekler(SS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
15.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burayada bebekleri koyuyorz arkadasalar (: lutfen sadece bebek resmi koyun

ilerde umarim boyle guzel bebeklerimiz olur , suanki kiz arkadasim Rus sarisin ve mavi gozlu boyle bir bebek neden olmasin

boyle bir kizim olsun ne isterim ki

buda Rus bi kiz arkadasimin kizlari daha 21 yasinda

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sarışın Mavi Gözlü Bebekler: Büyüleyici Özellikler ve Bilgiler

Sarışın mavi gözlü bebekler, dünya çapında hayranlıkla karşılanan, ilgi çekici ve büyüleyici bir görünüme sahiptirler. Bu bebekler, benzersiz özellikleriyle öne çıkmaktadır ve genellikle mavi gözlü bebekler olarak da anılmaktadırlar.

Mavi gözlü bebekler, gözlerindeki düşük melanin seviyesine bağlı olarak gök mavisi veya açık mavi renkte gözlere sahiptir. Bu özellik, ışığın irisin arka tabakasına yansıması sonucu oluşur ve bebeklere eşsiz ve çarpıcı bir görünüm kazandırır.

Sarışın mavi gözlü bebekler ayrıca genellikle sarı veya altın sarısı saçlara sahiptir. Saçlarının rengi de düşük melanin seviyesinden kaynaklanır ve bu da saç pigmentinin kahverengi veya siyah yerine sarı bir ton oluşturmasına neden olur.

Renkli gözlü kız bebekler, belirgin mavi gözleri ve sarışın saçlarıyla öne çıkar. Bu kombinasyon, onlara hem hassas hem de büyüleyici bir görünüm verir. Sarışın renkli gözlü bebeklerin fotoğrafları, genellikle sosyal medyada ve bebek dergilerinde paylaşılır ve onların güzelliğini ve çekiciliğini sergiler.

Mavi gözlü sarışın bebekler, çeşitli etnik kökenlerden gelebilirler. Bununla birlikte, İskandinav ve Baltık ülkelerinde daha yaygın oldukları bilinmektedir. Bu bölgelerdeki genetik miras, sarışın saç ve mavi gözlerin yüksek oranda görülmesine katkıda bulunmuştur.

Mavi gözlü bebeklerin büyüleyici görünümü, yüzyıllardır sanat ve edebiyatta ilham kaynağı olmuştur. Rönesans tablolarındaki Meryem Ana tasvirlerinden günümüzün popüler kültüründeki peri masalı karakterlerine kadar mavi gözlü bebekler, güzellik ve masumiyetin sembolü olmuştur.

Sonuç olarak, sarışın mavi gözlü bebekler, benzersiz ve büyüleyici fiziksel özellikleriyle öne çıkan özel bebeklerdir. Mavi gözleri ve sarışın saçları, onları dünyanın her yerinde hayranlıkla karşılanan çarpıcı bir görünüme kavuşturmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sübyancı detected

• quote:

Orijinalden alıntı: Scarred

Sübyancı detected

tam biseyler yazcaktim ki smile i gordum
  • şöyle bi kızım olsun 1 milyon dolar borcum olsun

• yangın söndürme timi bekleniyor
  • Kendi küçüklüğümü koyacaktım kız çocuklarına kaymış konu.
  •  Sarisin mavi gozlu bebekler(SS)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bikinili Sarışın +15 :)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu konu dışındaki herkesin sevgliside rus anasını satıyım ne hikmetse.
  • ulan millet diyor ruslar soyle guzel boyle guzel. bir kiside demiyorki gel kardesim seni bir rus bagyanla tanistirayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her konude rus kiz arkadasin oldugunu yazmak zorunda misin ?

• Bos bos yorum atanlarin yasini merak etmiyor degilim

• Senin genin baskın çıkarsa geçmiş olsun.
  • maşallah Allah özene bezene yaratmış.İnş. benimde çocuklarım böle olurlar ama mavi gözlü bir hatun bulmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Senin genin baskın çıkarsa geçmiş olsun.

benim kizda ayni seyi soyledi hatta bence senin genin daha baskin dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Şu konu dışındaki herkesin sevgliside rus anasını satıyım ne hikmetse.

Aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

Çok zannetmiyorum ama. Gözlemlerime göre bir siyahi ile bir beyaz evlenince, çocukları banko siyahi oluyor. Siyahi geni baskın. Beyaz ırklarda da diyelim sarışın, renkli gözlü bir bayan ile esmer bir erkeğin evliliğinde genelde kadının özelliklerini taşıyan çocuklar olduğunu gördüm. Tabii bilimsel olarak değil, gözlem yapıyoruz.

• quote:

quote:

quote:

Çok zannetmiyorum ama. Gözlemlerime göre bir siyahi ile bir beyaz evlenince, çocukları banko siyahi oluyor. Siyahi geni baskın. Beyaz ırklarda da diyelim sarışın, renkli gözlü bir bayan ile esmer bir erkeğin evliliğinde genelde kadının özelliklerini taşıyan çocuklar olduğunu gördüm. Tabii bilimsel olarak değil, gözlem yapıyoruz.

Aslinda kizimin sarisin mavi cocgmnda kumral bnm gibi olmasini isterdim sakalli flan

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aslinda kizimin sarisin mavi cocgmnda kumral bnm gibi olmasini isterdim sakalli flan

İnsanın sarışın mavi gözlü kızı olursa

Belinde 9mm Magnum eksik olmaması lazım

Hele turkiye de sokağa salınmaz valla o kiz

• koyduklarının bazılarını süslemişler de süslemişler, çocukluğu bebekliği kalmamış

çocuk dediğin bunun gibi olacak, sevecen öpecen
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.