Şimdi Ara

Sarımsakla Sakal Çıkarma Yöntemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
6.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaşım 18 sakal çıkmamasını çok fazla sıkıntı edıyorum 16 yaşımdan beri traş oluyorum ama 2 sene boyunca haftada bir veya 10 günde bir jiletle traş oluyordum. Bıyık favoriler ve çenede çok az çıkıyor traş olduktan 3-4 gün geçtikten sonra anca belli olmaya başlıyorlar Bir arkadaşımın tavsiyesiyle son 1 aydır 2 gunde veya 3 gunde bir traş oluyorum fakat hiç bir faydası olmadı sadece tüyler biraz sertleşti ve biraz daha hızlı uzamaya başladı.Bende internette biraz araştırma yaptım çoğu kişi sık traş olmak daha fazla sakal çıkarmaz sadece tüyleri sertleştirir diyorlar gerçektende öyle oluyor.Sonra sarımsakla sakal çıkarma yöntemi diye birşey gördüm forumlarda okudugum kadarıyla uygulayan çoğu kişi olumlu sonuçlar almış.Benımde yaşım daha 18 oldugu için sarımsak yöntemi uygulasammı uygulamasammı diye kararsız kaldım acaba bu yaşta sarımsak yönteminin bir zararı olurmu kullansam faydasını görebilirmiyim ?

Please Help Me

• bende merak ediyorum..
  • kılda keramet olsaydı malum bölgede çıkmazdı
  • Sarımsaklayarak dene bakim birde.
  • AristocraticaL* kullanıcısına yanıt
    İşte denesemmi denemesemmi diye kararsız kaldım bazıları daha yaşın erken kafana takma falan filan dıyorlar ama benım yaşımda çoğu arkadaşımın benım 5 katı sakalı var bende artık cok rahatsız olmaya başladım acaba sarımsak denesem bir zararı olurmu diye merak edıyorum
  • Kaan.Berk K kullanıcısına yanıt
    SArımsak cildi yakmaz mı?
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    Evet yakıyormuş ama çok etkili bir yöntem oldugunu okudum uygulayanların çoğu olumlu sonuçlar almış eğer 18 yaş için erken değilse yüzümün yanmasına rağzıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakal Çıkarma Yöntemleri???
    16 yıl önce açıldı
    Minoxil Sakal Çıkarma
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işe yaramaz hiç boşuna uğraşma soğanla sarmısakla ya vücudundaki testesteron oranı az yada genetik olarak zamanı gelmedi babana dayına bir sor bakalım ne zaman çıkmış sakalları
  • Askere gidene kadar öyle kalsın işte bırak. Her sabah traş mı olacan birde?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koy totoya gitsin ne ugrasiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intrepid

işe yaramaz hiç boşuna uğraşma soğanla sarmısakla ya vücudundaki testesteron oranı az yada genetik olarak zamanı gelmedi babana dayına bir sor bakalım ne zaman çıkmış sakalları

Ben dayımın küçüklüğüne çok benziyormuşum onunda bu yaşlarda çok fazla yokmuş ama benımkınden daha fazlaymış bide bazıları açık tenlilerin daha geç çıkar diyorlar bende açık tenliyim alakası olabılırmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan.Berk

quote:

Orijinalden alıntı: Intrepid

işe yaramaz hiç boşuna uğraşma soğanla sarmısakla ya vücudundaki testesteron oranı az yada genetik olarak zamanı gelmedi babana dayına bir sor bakalım ne zaman çıkmış sakalları

Ben dayımın küçüklüğüne çok benziyormuşum onunda bu yaşlarda çok fazla yokmuş ama benımkınden daha fazlaymış bide bazıları açık tenlilerin daha geç çıkar diyorlar bende açık tenliyim alakası olabılırmı acaba

diğerlerini bilmiyorum ama Açık tenle alakası yok

• quote:

Orijinalden alıntı: FlameWind6

Askere gidene kadar öyle kalsın işte bırak. Her sabah traş mı olacan birde?

Askere daha çok var be artık çok sıkıldım baby face takılmaktan sakal çıksın ıstıyorum şu sarımsak yöntemi işe yarıyormuş denesemmi denemesemmi kararsız kaldım
  • Sakal çıkarıyım derken sarımsakla kıl köklerini yakma sarımsakla falan çözülcek iş değil bu iş hormonlarla alakalı bir doktora gidip hormon ölçümü yaptırarak daha iyi kesin bir sonuca ulaşırsın. Bende senin gibiydim şimdi traş olmaya üşeniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Sakal çıkarıyım derken sarımsakla kıl köklerini yakma sarımsakla falan çözülcek iş değil bu iş hormonlarla alakalı bir doktora gidip hormon ölçümü yaptırarak daha iyi kesin bir sonuca ulaşırsın. Bende senin gibiydim şimdi traş olmaya üşeniyorum.

Senin 18 yaşında nasıldı yani bende çok az yok denicek kadar az o yüzden bende internetten bıraz arastırma yaptım bu sarımsak surenler olumlu sonuclar almıs bende denesemmi diye dusunuyorum ama ciddi zararlar verirmi onu merak edıyorum
  • quote:

quote:

Sakal çıkarıyım derken sarımsakla kıl köklerini yakma sarımsakla falan çözülcek iş değil bu iş hormonlarla alakalı bir doktora gidip hormon ölçümü yaptırarak daha iyi kesin bir sonuca ulaşırsın. Bende senin gibiydim şimdi traş olmaya üşeniyorum.

Senin 18 yaşında nasıldı yani bende çok az yok denicek kadar az o yüzden bende internetten bıraz arastırma yaptım bu sarımsak surenler olumlu sonuclar almıs bende denesemmi diye dusunuyorum ama ciddi zararlar verirmi onu merak edıyorum

Benim boyunda ve sağ yanakta doğru düzgün sakal yoktu sol yanak, boyunda ve çenede sakal vardı birde bıyık vardı sonra kendi kendine normale döndü. Bence sabret ya da doktora git sarımsak diyipte geçmemek lazım köklere bir zarar verirse ömrünün sonuna kadar öyle kalabilirsin.

• Sakın yapmayın ben yaptım zamanında yandı şimdi izleri kaldı

• Beyler bnde 18 yaşındayım. Bıyık ve çenedeki siyah tüyler hariç hiç çıkmıyordu. Hergün traş oldum anca sertleşti tüyler ama uzamadı. Sarımsağı denedim. Yüzümü yakmaktan başka birşey olmadı.

• quote:

quote:

quote:

Benim boyunda ve sağ yanakta doğru düzgün sakal yoktu sol yanak, boyunda ve çenede sakal vardı birde bıyık vardı sonra kendi kendine normale döndü. Bence sabret ya da doktora git sarımsak diyipte geçmemek lazım köklere bir zarar verirse ömrünün sonuna kadar öyle kalabilirsin.

Benimde çenemde ve çenemın altında biraz var bıyık var favori de az var aslında doğru söylüyorsun sabretmek gerekıyor bıraz 20 yasından sonra eger cok az varsa yada hıc cıkmamıssa doktora gıdın dıyorlar ama ben yinede bir hormonlarda bır sıkıntı varmı dıye doktora gıdecem

• Sarimsagi suruyosun kuru kuru. Ardindan jiletle geciyorsun obursu gun sofisin.

%100 denendi onaylandi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.