> > Yine de mide açısından bir doktora danışmakta yarar var...BY > > > sarımsak.. > > > > Sarımsağın faydalarını biliyordumda,bu kadar abartılacağını..neyse > > belki... > > > > TRT'de bir doktordan, asparagas değil.Genclik iksiri > > > > Geldi gelecek derken yilin ilk kari Istanbul'a gectigimiz Cuma gunu > > yagdi... > > > > Cok yakin bir dostum ile karlar icinde yururken benim yazmam icin > > > > onemli aciklamalarda bulundu. > > > > Babasinin 'koroner by-pass' ile uc damari degisecekken birazdan > > anlatacagim IKSIR sayesinde yuzde 100 tikali olan damarlari acilir... > > > > Doktorlar hayretlerini gizleyemezler!.. 'Bu iksiri ilk Rus doktorlari > > bulmus' dedi.Ben de 'insani heyecanlandirma da anlat' dedim. > > > > O da anlatti... Ecza deposu Neyi mi? Temmuz-Agustos aylari arasinda beyaz > > ve pembemsi renkli cicekler acan, > > > > vatani Orta Asya olan, eski Misirlilar'in 3 bin yil once kullandiklari A, > > B1, C, E vitamini yuklu bir ecza deposunu yani; > > > > Sarimsak ya da sarmisak(Allium sativum)'i... Babasi yaslidir, dostumun. > > > > Gogus agrilari siddetlenmistir. Dort saat surecek ameliyati kaldiramaz > > gozuyle baktiklari icin umutlarini kesmislerdir ailecek... > > > > Bir arkadasi 'Ameliyat oncesi bir de bunu deneyin' der. Onlar da > > denerler... Iste o sihirli iksirin terkibi: > > > > Sihirli iksir 2 litre limon suyu, 40 dis orta boy soyulmus ve ezilmis > > sarimsak, agzi sıkı kapanan bir kavanoza koyup > > > > uzeri koyu renkli kagit ve bezle kapatilir.Normal oda sicakliginda 25 gun > > boyunca her gun calkalanarak saklanir. > > > > Sarimsaklar iyice eriyince 25 gunun sonunda kavanozu acip her sabah ac > > karnina yarim veya icilebiliyorsa bir cay bardagi icilir. > > > > Kavanoz bitene kadar icilecek, kapagi hep kapali olacak, icine asla su, > > seker vs. karistirilmayacak. > > > > Bu karisimi ictikten sonra en az yarim saat bir sey yiyip > > icilmeyecek...Yarim saat gectikten sonra kahvalti yapilacak. > > > > Mumkunse her sabah ayni saatlerde icilecek. > > > > Iksirin yararlari Eski dostumdan bu bilgileri aldiktan sonra bu karisim > > ile ilgili yaptigim arastirmada karsima cikan denenmis sonuclar ise > > soyleydi: > > > > > > > > 1- Tüm damar iltahaplarini (vaskulit) tedavi ediyor, tikanan damarlari > > aciyor, damar sertligini ve hipertansiyonu onluyor. > > > > 2- Kolesterol ve lipiti dusuruyor, zararli yaglarin yakilmasini sagliyor, > > kilo verdiriyor, > > > > (bazal metabolizmayi hizlandirip yaglarin yakilmasini sagladigi icin > > istahi da aciyor, bu donemde diyete dikkat etmek gerekiyor!..) > > > > sekeri dusuruyor, pankreasin kendisini yenilemesini sagliyor. > > > > 3- Bobrek ve safra taslarini eritiyor, idrar sokturuyor, vucuttaki > > siskinlik ve tum dokulardan odemi kaldiriyor. > > > > 4- Helycobacter pylori adli ulser mikrobunu oldurerek mide ve on iki > > parmak bagirsagi ulserlerinin tedavisini yapiyor. > > > > 5- Tum romatizmal iltahabi onleyip, her turlu romatizmal agrilari > > dindiriyor, kireclenmeyi onluyor, > > > > eklem duzeylerinin yenilenmesini sagliyor, her turlu agriyi kesiyor. > > > > 6- Beyin hucreleri ve tum sinir sisteminin yenilenmesini sagliyor, > > sinirdeki aksiyon potansiyelini duzenleyip > > > > ileri-refleks hizini arttiriyor, felclere ve vertigoya fayda veriyor. > > > > 7-Vucudun bagisiklik sistemini son derece kuvvetlendiriyor ve her turlu > > allerjiyi > > > > ozellikle damarsal kokenli ve strese bagli cilt allerjilerini kokunden > > kesiyor, kansere karsi tum vucudu koruyor... > > > > Evet ilk kez Rus doktorlarin buldugu simdi ABD'de uygulanmaya baslanan ve > > de tipta devrim yaratacagi soylenen > > > > GENCLIK IKSIRI iste boyle sevgili okurlar... DENEMEKTE YARAR VAR. > > > > > > > >
ben genelde yerım , ama tek bır sorun var oda kokması önceden ezip ıcmek gerekıyor
bende çok severim ama benim babamın sarımsağa karşı bi tiki var.ismini bile telafuz edilmesinden nefret ediyor.
Yemeyın arkadaşlar kabugunu soyduktan sonra 3-4 parçaya bölüp su ıle yutarsanız kokusundan kurtulmuş olursunuz ben öyle yapıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Mnr980
Yemeyın arkadaşlar kabugunu soyduktan sonra 3-4 parçaya bölüp su ıle yutarsanız kokusundan kurtulmuş olursunuz ben öyle yapıyorum
koku ağız kokusu değilki midede parçalandıktan sonra oluşan koku rahatsız edici olan
gerçekten çok faydalı ama fazla yiyince erksiyonu etkiliyormuş
quote:
Orjinalden alıntı: ali-baba83
gerçekten çok faydalı ama fazla yiyince erksiyonu etkiliyormuş
24 saat sert kalmasına neden olsa ne yazar o pis sarımsak kokusuyla Şahsen sarımsak kokan biriyle asla yatmam isterse dünyanın en güzel kadını olsun gene de yatmam
quote:
Orjinalden alıntı: Kardelen G.
24 saat sert kalmasına neden olsa ne yazar o pis sarımsak kokusuyla Şahsen sarımsak kokan biriyle asla yatmam isterse dünyanın en güzel kadını olsun gene de yatmam
quote:
Orjinalden alıntı: Kardelen G.
iyi işte bize paslarsın madem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme