Bildirim
Sarıklı Kara Harp Okulu Öğrencisi (Ordunun Geldiği Nokta)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
İnsanları kılık kıyafetleriyle değil yaptıkları işle değerlendirin. Bu chp seçmeni tam şekilci olmuş, allah korusun iktidara gelseler başörtülülere sokağa çıkma yasağı bile getirebilirler. -
bu fotoğrafta muhalefet haklı
bazı resmi işlerde kılık kıyafetin de bir düsturu olmalı. kimseye ayrıcalık tanınmamalı. yoksa biri budist kıyafeti ile gelir ve "işime bakın kıyafetime değil" der. sense şekilci olmadığın bunda maruz görmeyeceksin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 22 Aralık 2018; 12:52:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir fotoğraftan ön yargıya varmak istemiyorum. İroni yapma amaçlı takmış olabilir. Aksi durum söz konusuysa TSK'dan ilişiği kesilmesi gerekiyor. -
Son zamanlarda Milli Savunmaya yürüme çabaları görülüyor, Hulusi Akar ı beğenirsiniz beğenmezsiniz ancak milli savunmada alınan yol belli, bölgedeki hassas durumlarda göz önüne alındığında Hulusi Akar a şu an bu şekilde yüklenmek doğru bir hareket tarzı değil.
Fotoğrafa gelir isek,
Öğrenci kendi evinde, ne için çekildiği belli değil belki geyik belki babası dedesi vs. rica etti olayı bilmiyoruz ki geyik amacı ile çekilmiş bunun değişik versiyonları yıllar öncede vardı, ha internet böyle yaygın değildi herkesin ev albümünde kalıyordu. -
burası müslüman ülke değil mi + herkes özgür değil mi? neden rahatsız oldu yine birileri? -
O halde sen de müslüman olmayanları askere almayacaksınquote:
Orijinalden alıntı: ŞAKACI
Bu mesaj silindi. -
Mesele taktığı sarık değil gene Fetö gibi yapılanmalar orduya girmeye başlamışsa sıkıntı. Ben bağımsız olduğunu zannetmiyorum bir tarikata üye olabilir.quote:
Bu mesaj silindi.
Zamanı geldiğinde orduda başkaldırı başlatabilirler.
Sıradan kendi halinde bir ailenin evinde sarık falan bulunması imkansıza yakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 22 Aralık 2018; 12:11:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Var, adına devlet diyorlarquote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
yani kusura bakmayinda alti forma ustunu sorma hesabi olmus.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sarığın İslamla alakası yok bunu öğren önce. Peygamberimize İslam gelmeden önce bile Arabistan ve çevresinde herkes sarık takıyordu sıcaktan korunmak için. Hemde Peygamberimize saldıran müşriklerde takıyordu. Kısacası zamanın şartlarından dolayı oluşan bir Arap örf adeti.
Şimdi git şeyhine söyle bunu beni dinden çıkarsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 22 Aralık 2018; 12:31:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sarığın İslamla alakası yok bunu öğren önce. Peygamberimize İslam gelmeden önce bile Arabistan ve çevresinde herkes sarık takıyordu sıcaktan korunmak için. Hemde Peygamberimize saldıran müşriklerde takıyordu. Kısacası zamanın şartlarından dolayı oluşan bir Arap örf adeti.
Şimdi git şeyhine söyle bunu beni dinden çıkarsın. |
Sarıklılar şekilci değil, eleştirenler mi şekilci?
İlginç bir yaklaşım. ![]() |
Bir fotoğraftan ön yargıya varmak istemiyorum. İroni yapma amaçlı takmış olabilir. Aksi durum söz konusuysa TSK'dan ilişiği kesilmesi gerekiyor.
|
Mesele taktığı sarık değil gene Fetö gibi yapılanmalar orduya girmeye başlamışsa sıkıntı. Ben bağımsız olduğunu zannetmiyorum bir tarikata üye olabilir.
Zamanı geldiğinde orduda başkaldırı başlatabilirler. Sıradan kendi halinde bir ailenin evinde sarık falan bulunması imkansıza yakın. |
Var, adına devlet diyorlar
![]() |
Kim ne tepki verir bilmem de sarıkla dini basıl bağdaştırdınız? Zira sarığın dinle bir alakası yok da.
|
Benzer içerikler
- türev integral kalktı mı
- kul hakkı ile ilgili ayetler
- banu avar hangi partili
- realme türkiye"den çekildi mi
- efe oak barrel fiyat
- trendyol kime satıldı
- mobil veri açılmıyor
- togg sıfır faiz
- dünyanın en zengin ülkesi
- model y
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X