Şimdi Ara

Sarıklı Kara Harp Okulu Öğrencisi (Ordunun Geldiği Nokta)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
232
Cevap
0
Favori
21.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sarığın İslamla alakası yok bunu öğren önce. Peygamberimize İslam gelmeden önce bile Arabistan ve çevresinde herkes sarık takıyordu sıcaktan korunmak için. Hemde Peygamberimize saldıran müşriklerde takıyordu. Kısacası zamanın şartlarından dolayı oluşan bir Arap örf adeti.

Şimdi git şeyhine söyle bunu beni dinden çıkarsın.
    Mesele taktığı sarık değil gene Fetö gibi yapılanmalar orduya girmeye başlamışsa sıkıntı. Ben bağımsız olduğunu zannetmiyorum bir tarikata üye olabilir.

Zamanı geldiğinde orduda başkaldırı başlatabilirler.

Sıradan kendi halinde bir ailenin evinde sarık falan bulunması imkansıza yakın.
  • İnsanları kılık kıyafetleriyle değil yaptıkları işle değerlendirin. Bu chp seçmeni tam şekilci olmuş, allah korusun iktidara gelseler başörtülülere sokağa çıkma yasağı bile getirebilirler.
  • Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt
    bu fotoğrafta muhalefet haklı

bazı resmi işlerde kılık kıyafetin de bir düsturu olmalı. kimseye ayrıcalık tanınmamalı. yoksa biri budist kıyafeti ile gelir ve "işime bakın kıyafetime değil" der. sense şekilci olmadığın bunda maruz görmeyeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 22 Aralık 2018; 12:52:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir fotoğraftan ön yargıya varmak istemiyorum. İroni yapma amaçlı takmış olabilir. Aksi durum söz konusuysa TSK'dan ilişiği kesilmesi gerekiyor.
  • Son zamanlarda Milli Savunmaya yürüme çabaları görülüyor, Hulusi Akar ı beğenirsiniz beğenmezsiniz ancak milli savunmada alınan yol belli, bölgedeki hassas durumlarda göz önüne alındığında Hulusi Akar a şu an bu şekilde yüklenmek doğru bir hareket tarzı değil.

Fotoğrafa gelir isek,

Öğrenci kendi evinde, ne için çekildiği belli değil belki geyik belki babası dedesi vs. rica etti olayı bilmiyoruz ki geyik amacı ile çekilmiş bunun değişik versiyonları yıllar öncede vardı, ha internet böyle yaygın değildi herkesin ev albümünde kalıyordu.
  • burası müslüman ülke değil mi + herkes özgür değil mi? neden rahatsız oldu yine birileri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAKACI

Bu mesaj silindi.
    O halde sen de müslüman olmayanları askere almayacaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Mesele taktığı sarık değil gene Fetö gibi yapılanmalar orduya girmeye başlamışsa sıkıntı. Ben bağımsız olduğunu zannetmiyorum bir tarikata üye olabilir.

Zamanı geldiğinde orduda başkaldırı başlatabilirler.

Sıradan kendi halinde bir ailenin evinde sarık falan bulunması imkansıza yakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 22 Aralık 2018; 12:11:12 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Var, adına devlet diyorlar
  • yani kusura bakmayinda alti forma ustunu sorma hesabi olmus.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Sarığın İslamla alakası yok bunu öğren önce. Peygamberimize İslam gelmeden önce bile Arabistan ve çevresinde herkes sarık takıyordu sıcaktan korunmak için. Hemde Peygamberimize saldıran müşriklerde takıyordu. Kısacası zamanın şartlarından dolayı oluşan bir Arap örf adeti.

Şimdi git şeyhine söyle bunu beni dinden çıkarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 22 Aralık 2018; 12:31:29 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.