Bildirim
sarı ışıkta geçme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Sari durmaniz gerektigini belirten bir ışık, kirmiziya donuceginize dair bir ışık yani. Haksizsiniz bu konuda. _____________________________ 2011- Ford - Fiesta - 1.4TDCi - Titanium X
Garage Fiesta''To punish and enslave...'' -
eds olan yerden mi sarıda geçiyosunuz hocam _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
edirnede kimsenin gözünün yaşına bakmıyorlar, ben 50yi geçmiyorum artık, mecbur kalmadıkça da gitmiyorum, neredeki ışıklarda oldu olay?
Aynen hocam ben de çok dikkat ediyorum riskli durumlarda gecmiyorum isik konusunda ama bunda isik yeni yanmaya sönmeye basladi ben de anlamadim ki
Carrefourun ordaki donel kavsak hocam yukari doğru donerken_____________________________ -
merhaba arkadaşlar ben edirnede oturuyorum da bugün yeşil ışık yanıp sönerken geçtim alet fotoğrafı çekti. en kötü ihtimal ben tam geçerken sarı olmuştur. ceza gelmeme ihtimali var mı? gelirse de itiraz imkanım var mı?
teşekkürler
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 9FiestaM6
Sari durmaniz gerektigini belirten bir ışık, kirmiziya donuceginize dair bir ışık yani. Haksizsiniz bu konuda.
Yesildi gectigimde en kötü ihtimalle ben tam gectikten sonra sari olmustur dedim.gecerken yesildi_____________________________ -
Ilk aci tecrubemi gecen yaz yasadim. 80le falan gidiyorum. Sari pir pir yapmaya basladi. O arada dursam ani fren yapmam lazim. Yol bombos. Ben de gectim. Sonra bir ay sonra falan yakisikli bir resim yolladilar. 192tlcik..
Yesilde gectiysen bir sey olmaz. Ama sarida gectiysen bekleyebilirsin
Ha biraz da ihtimal. O anki memurun ruh haline bagli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 22 Haziran 2016; 21:50:12 >_____________________________ - Söylesene, hepsini öldürmen şart mıydı? Ben sana sadece korkut demiştim.
+ Insanlar ölürken çok korkuyorlar. -
Ben hep Sarıda geçiyorum bi sıkıntı olmuyo _____________________________ Sen bana galata ol Ben sana istanbul buluşuruz bir fotoğrafda -
geçen yAZ sarıda geçtiğim için ceza yedim itiraz ettim mahkemeye haksız bulundum. _____________________________ “Her namaz kılmayan kafir olmaz, ama kafirler de namaz kılmaz” (İmam-ı Azam Ebu Hanife)
Dh RasKoLNiKov -
cevap için teşekkürler hocam. yeşilde geçtiğime eminim de şlak şlak patladı flaş şaşırttı vallahi
teşekkürler hocam :/ _____________________________ -
aynı stresi ben de hep yaşıyorum genelde daha gelmedi ceza çok şükür
Valla çogu yerde geciyorum Kamera felan varmi bakmiyorum. Aslinda yaptigim iyi bisey degil. Ama o an frene basmak hiç işime gelmiyo :) _____________________________ Sen bana galata ol Ben sana istanbul buluşuruz bir fotoğrafda -
edirnede kimsenin gözünün yaşına bakmıyorlar, ben 50yi geçmiyorum artık, mecbur kalmadıkça da gitmiyorum, neredeki ışıklarda oldu olay?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 22 Haziran 2016; 22:19:35 >_____________________________ -
Yalniz flas patladiysa sıkıntı. Beni uzaktan cekmislerdi. %50 diyelim o zaman. 150 lirayi hazir bulundur
_____________________________ - Söylesene, hepsini öldürmen şart mıydı? Ben sana sadece korkut demiştim.
+ Insanlar ölürken çok korkuyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Pi
Yalniz flas patladiysa sıkıntı. Beni uzaktan cekmislerdi. %50 diyelim o zaman. 150 lirayi hazir bulundur
Hayırlısı diyelim o zaman hocam
devletine zekat verdiğini düşün _____________________________ гi∂єг ๏ภ tђє รt๏г๓ -
fitre zekat vermeye gerek yok, zaten devlet topluyor seve seve.birileri köşeyi dönsün bakalım doysunlar şişsinler. _____________________________ -
Yeni takılan kameralardan varsa o kavşakta hızlı geçtiyseniz ona patlamıştır büyük ihtimal. Adresinize gönderirler flash patladı diyorsanız. _____________________________ -
Benzer içerikler
- kargoya araç kiralama yorumlar
- trafik cezası tebliğ tarihi nedir
- simit tüp tankı
- geri vites lambası ağır kusur mu
- samsun yol tarifi otoban
- en iyi navigasyon uygulaması
- trafik cezasına itiraz dilekçesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt