Genelde o şekilde olur ama bu sefer indirimlere rağmen bir kere bile satın almadım... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 9 Aralık 2023; 8:30:47 > |
Sarelle Kakaolu Fındık Ezmesi 700 gr 79.95 TL (2. sayfa)
-
-
Tadıbu gercekten çok güzel . Ankarada hep fabrikasına gider alırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tadıbu yu deneyin çok güzel
Fiyattan dolayı deneyemiyorum hocam. Uygun bulursam bakarım. Dediğim kısmen ucuz yalnız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sahibi torunları için çıkarmış Tadıbuyu,ancak biraz tutulunca çok abarttı..o fiyata altın satıyor sanki,helva grubunuda mantıksız bir şekilde fiyat yükseltip,yıllardır 500 Gr sattığı helvayı, 300 gr a düşürdü..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 9 Aralık 2023; 11:1:16 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk esnafının üreticisinin klasik ahlakszılığı işte. Keşke bilinçli tüketici olsak da bu tip firmaları boykot edebilsek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
abdurrahman bey durun ne yapıyorsunuz !!!
-
125 lira migros vs raf fiyati
Fabrika fiyatı İnternete gore nasıl daha pahalıdır diye düşünüyorum ama. Bu markaya ilk dediğim gibi çok kızgınım daha Aralık 125 oldu ocaktan sonra 200 e doğru gider el insaf. Boyle fırsatçıların vatanını cok seven biri olarak battığını görmeyi çok istiyorum boykot edilmesi gereken bunlar da var.
100 TL hocam .
Ramazan ayı geldiğinde bile sahura kalkılacak gece öncesi kahvaltılıklara, peynire, zeytine, yumurtaya zam yaparak çok şükür diyen din kardeşlerinden ne beklersin?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ana haberde her mikrofon uzatıldığında mesela “Domatese zam gelmiş, kilosu 50₺” diyen muhabire 32 dişini gösterip sırıtıp gülerek, “yarım kilo alacağız ne yapalım?” diyen bir millet için beklentini çok yüksek tutmuşsun kardeşim…
Edit: Kış günü o domatesi, tadızıkkımı yemese ölürler çünkü, ne boykotu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonny Stark -- 9 Aralık 2023; 13:57:56 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir 3 kağıt olduğunu biliyordum zaten. Çocukluğumda yediğim sarelle bu ürün olamazdı. Direkt üst sınıftı. Sahibi başkasına satmış. Yeni öğrendim, bu saatten sonra ismine inanarak karar vermeyeceğim.
Alıntı
metni:Sagra Türkiye'nin en köklü markalarından. Sunset Gıda bünyesindeki Sagra; Sarelle, Tadelle, Gol, Gofy ve Sagra Special markaları ile Ordu'daki fabrikayla birlikte 2021 yılında Oyak Grup Şirketleri bünyesine katıldı. -
tett geçmemiş nutellanın kapağını açıp kokladığımda gözel kokuyo ancak tett geçmemiş Sarellenin kokusu kötü ve tiksindirici geliyor, sebebi ne ola ki?...
-
Torku banada 700gr sanal markette 2adeti 120kusure aldım bugün.
-
o değil de bu tip ürünlerde fındık ezmesi tanımını kullanmaması gerekir üreticinin,
sanki ürün yarıdan fazla fındıkların ezilmesinden oluşturulup içine kakao katılmış gibi lanse ediliyor,
%50 den az fındık içeren ürünlere, örneğin fındıklı kakaolu krema denebilir,
malzemenin hangisi çoksa o başa yazılır.
fındığı ezmeden katsan kakaolu fındık bütünü mü yazacaktın.
ezme ayrı bir ürün sınıfıdır, bu ürünlerin yarıdan fazlası ezmedir. badem ezmesi, fındık ezmesi, fıstık ezmesi, ceviz ezmesi vs.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aman Allah'ım Bahsettiğim markette bahsettiğim fiyatta ürün varsa stok yapayım o zaman en iyisi. En fazla 1 ay önce bahsettiğim fiyattan 2 adet almıştım. Ne ara bu fiyata gelmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X