Bildirim
Sarelle Bitter Gofreti tavsiye ederim...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bitkisel yağ var ama yine de piyasadaki en kaliteli çikolatalardan biridir. Yapan firmanın ölmemesi için destek amaçlı olarak, ürünlerinden alın. -
-
Torku'larda da bildiğim kadarıyla gerçek kristal şeker kullanılıyor, Sarelle vazgeçilmezdir zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bitkisel yağ tam olarak nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Wittmann
hocam bitkisel yağ tam olarak nedir?
Direk olarak yazması lazım ama araştırmayalım diye yazmazlar. Ama genelde palm(hurma) yağı olur. -
bunu bende yiyordum da pahalı yaw
düzenli çikolata yiyorsan bu tür çikolataları yemek zorundasın.
Allah korusun genç yaşta pankreas ya da bağırsak kanseri olursan maliyeti aile servetine mal olabilir. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: PeerNet*
tadı süper ama bıraktım..Arkasında yazıyor glikoz şurubu kullanıyoruz diye..Yani suni şeker..
bunu hergün yersen göbeğinde yağ sonrasında da kanser olursun.. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PeerNet*
tadı süper ama bıraktım..Arkasında yazıyor glikoz şurubu kullanıyoruz diye..Yani suni şeker..
bunu hergün yersen göbeğinde yağ sonrasında da kanser olursun..
http://nooooooooooooooo.com/
Her gün yemiyorum, fırsat buldukça. Ama böyle dedin şimdi hep bir duraksama yaşarım belki de çok az yerim
-
quote:
Allah korusun genç yaşta pankreas ya da bağırsak kanseri olursan maliyeti aile servetine mal olabilir.
tadelle nin 50 kr luk çikolatalarından yiyordum bazende ulkerin 25 kr luk küçük bitter cikolatarindan yiyorum. bi de şu uzun antep fıstıklı bişey var bi de bulursam eski rodelardan onu yiyorum. hasta olmam di mi :(
Dunyada GDO'suz soya olduguna inaniyor musunuz?
Sarelle duo efsane
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jax T. -- 25 Nisan 2014; 19:27:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok muhteşem gerçekten tadı. Sarelle, tadelle gerçekten çok iyi.
çoğu yerde bu gofretin satış fiyatı 0.75krş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Live Free or Die
quote:
Allah korusun genç yaşta pankreas ya da bağırsak kanseri olursan maliyeti aile servetine mal olabilir.
tadelle nin 50 kr luk çikolatalarından yiyordum bazende ulkerin 25 kr luk küçük bitter cikolatarindan yiyorum. bi de şu uzun antep fıstıklı bişey var bi de bulursam eski rodelardan onu yiyorum. hasta olmam di mi :(
tadelle gerçek şeker kullanıyor. Bimde kasaların yanında da satılıyor..
ülker ve etiden uzak durun.. çekinmeden yazıyorlar suni şeker kullanıyoruz diye...
-
orduda sarelle fabrikasında paketler halinde satıyorlar kilo işi. imkanı olan, orduya yolu düşen mutlaka denesin. gofretin efsane bir tadı var. marketlerde satılanlardan daha güzel tadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 25 Nisan 2014; 21:12:45 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X