Şimdi Ara

Sarayın Bir Günlük Masrafı ; ' 10 MİLYON TL '

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
3
Favori
13.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
345 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saray'ın harcamalarının bir önceki yıla göre 4 kat artıp günlük 10 milyon tl'ye ulaştı.

2019 yılında cumhurbaşkanlığı’nın yıllık harcaması bir önceki yıla göre 4 kat artışla 3.6 milyar tl olurken, cumhurbaşkanlığı’nın hesaplarını denetleyen sayıştay “tüm yönleriyle doğru ve güvenilir” dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/sarayin-harcamalari-4-kat-artti-gunluk-harcamasi-10-milyon-1770476

• Halk açken devlet toksa, vatan sağolsun sözünü halka yutturursunuz. Gerçekten geçim sıkıntıları yaşıyoruz en ağır hissettiğimiz dönemlerden biri. Kafa patlatıp nasıl düzlüğe ulaştıracağınızı düşüneceğinize yemeyi tercih ediyorsunuz. Cumhurbaşkanlığının evi nasıl günlük 10 milyon TL harcar ya? ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz? aylık gideri bile bu olmamalı iken günlük bunu harcamaya nasıl yüz buluyorsunuz? Haram olsun o para halkın benim bizim paramız.

• vay arkadaş ya. sende markete girip et fiyatlarını görünce uzaklaşarak geçir gününü

ne hale getirdiler memleketi

• halkın alım gücünü bitirdiler şimdi çıkıp kur bizi ilgilendirmiyor, dolarla mı maaş alıyorsun ...

• ama öğretmenler çok maaş alıyor asgari ücret alsınlar üüüüüüüüü
    Emekliler ekonomiye yük üüüüüüüü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 2 Ekim 2020; 14:8:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz bize yetmedik Türkiyem, toplanan bağış yaklaşık 2 milyar TL' de kaldı, sarayın ancak 7 aylık masrafına yetebiliyor. İnsan biraz daha para yollar, ayıp size be Sarayın Bir Günlük Masrafı ; " 10 MİLYON TL " 

https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/milli-dayanisma-kampanyasina-destek-1-7-milyar-liraya-yaklasti-/1807046

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 2 Ekim 2020; 12:14:22 >
  • Redeemertr kullanıcısına yanıt

Saray acilen "Unesco Dünya Mirası" listesine girmeli, masrafları Uluslararası bir komisyon tarafından karşılanmalıdır.Sarayın Bir Günlük Masrafı ; " 10 MİLYON TL " 

• quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

ama öğretmenler çok maaş alıyor asgari ücret alsınlar üüüüüüüüü
    Emekliler ekonomiye yük üüüüüüüü

Emekliler kesinlikle yük değiller

Ama 657 ekonomiye yük sonuçta 657 daha fazla harcayabilsin diye benim daha fazla çalışıp daha fazla vergi verecek olmam saçma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

Emekliler kesinlikle yük değiller

Ama 657 ekonomiye yük sonuçta 657 daha fazla harcayabilsin diye benim daha fazla çalışıp daha fazla vergi verecek olmam saçma

Alıntıları Göster

nasılsa edövlet va

657 gereksiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

Bu mesaj silindi.

o kitle bizi hiç bir zaman anlamayacak zaten, istediğimiz kadar açıklayıcı yazalım. şahsen ben yoruldum.

Ülkenin geldiği hal belli ama dün anket araştırması sonucu gördüm. bu zihniyet halen %40 oy bandına yakın. kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir noktadayız. yani illa en dibi istiyor millet.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

nasılsa edövlet va

657 gereksiz

Alıntıları Göster

Maksadını anlamadım.

Kesinlikle 657 de reform şart.

Eğer devlet özel sektörde kıdem tazminatını bile yük olarak görüp kaldırmaya çalışıyorken neden 657 vergi mükelleflerine yük olsun

• eskiden 1 milyona tuvalete gidiyordun. 10 milyon komik bir rakam sizin için bile. ,

itibarda tasarruf olmaz. gerçi aşırı ihtişamlı saray oldu dış güçler sürekli kıskanıp saldırıyor.

• Merkel harcayabiliyor mu hayır niye çünkü para yok çok şükür uçtuk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne masraflı saraymış yahu buna lpg bağlanmıyor mu

• tamamen yanlış düşünüyorsunuz, ne demişti ulu yüce mega ultra hiper süper astra vectra andromeda başkanımız ''İTİBARDAN TASARRUF OLMAZ'' pis fakirler Sarayın Bir Günlük Masrafı ; " 10 MİLYON TL " 

• bu yüzden "kriz mriz yok" diyorlar, onlara para var her zaman...

• Asgari ücret alan vatandaş da "Yeuv o halkın sarayı yeuv" diyerek büyük bir coşkuyla alkışladı bu haberiSarayın Bir Günlük Masrafı ; " 10 MİLYON TL " 

• Halk 200 dolarlık cep telefonu 3000 tl bile alamazken devlette lüks içinde yaşıyor sosyal devlet olmayanlarda bu durum böyledir halk açlıktan ölür birileride brabus biner ejder meyvesini içer sende aç karın ile işe gidersin

• Prestiş bunlar hep prestiş, cumhurbaşkanı nerde kalsaydı, gece konduda mı kalsaydı. Harcanan para dünyaya kafa tutan reisimize az bile, maşallah.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.