Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (913. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.911
Cevap
44
Favori
379.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 911912913914915
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dine mine ne kullanıcısına yanıt

    Herhangi bir somut kanıt sunamadın bugüne kadar.

    Suçluluğu ispat edilene kadar herkes suçsuzdur.


    Tabi parayla diploma alanlar bilmeyebilir.

    Mesela seni hiç bu konuda yorum yaparken görmedik.

    Çünkü korkuyorsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    Adam kendi partisinden bahsediyor, resmen hırsız diyor. Kılıçdaroğlu da, Akşener de hırsız göndermesi yaptı, ama anlamadınız. İki kamyon dolusu itirafçı sizi ezip geçti yine yok, hâlâ çamur atma derdindesiniz. Bittiniz ama işte, akıl firar edince gerçeği görmek nasip olmuyor.

  • Colda kullanıcısına yanıt

    Herhangi bir somut kanıt olmasaydı etkin pişmanlıktan yararlananlar olmazdı.

    Parayla diplomayı da imamoğlu gibi yolsuzlara sorucaksın. Devlette bunun gibileri buldukça içeri atıyor işte. Yoruma ne gerek var.

  • Kanıt :

    ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArAdiAzZz A kullanıcısına yanıt

    İmamoğlu Üniversite okumadı gitmedi diyen yok ki ! Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz.


    Türkiye'de barajı bile geçemeyen Türkiye'de üniversite kazanamayan birisi Kıbrıs üstünden USULSÜZ YATAY geçiş ile Türkiye'nin en iyi üniversitesine gelmiş. Bunu eleştiriyor insanlar. 300 lü puanlar zor alan birisi 550 puanlar ile girilen İstanbul Üniversitesi 2. Sınıfa yatay geçiş yapıyor. Hemde 5 kişilik kontenjana 55 kişi geliyorlar 38'inin diploması iptal edildi ne tesadüf hepsi Zengin aileler siyasilerin çocukları iş adamların çocukları flan. Hiç yanlışlıkla gariban birinide almamışlar...



    Hemde iddia o ki bunu USULSÜZ İŞLEMLER VE TORPİL İLE YAPTIĞI. Belgede sahtecilik yaptığı hiç gitmediği bir Üniversiteden sanki oraya gelmiş gibi yapılmış o dönemki siyasi güç ve para kullanılmış iddiası var.

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    işlerine geleni anlarlar,bilerek anlamadığı yerede karşındakine meczup koyun deyip aşağlarlar.

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Kendisi okuluna gitmiş sınavlarını vermiş, diploma almaya hak kazanmıştır. O zamanki okul yönetimi kayıtlarda yanlış yaptıysa eğer ki o da belli değil, hakedilmiş diplomayı etkilemez.

    Bugün ortaya saçılan satın alınmış diplomalar ile bunun hiçbir ilgisi/ benzerliği yoktur. Asıl ve çok büyük skandal da budur. Bir çok kişinin diplomaları şu anda şüpheli hale gelmiştir. Haberlerden haberiniz var değil mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArAdiAzZz A kullanıcısına yanıt

    okuldaki sınavı verdi diye zengin siyasi babişko torpilini görmezden gelelim chp atamın partisidir ne yapsa yeridir diyelim, her ballı zengin çocuğu odtü itü bitirsin bastırsın parayı alsın diyon yani süper oldu gözlerim doldu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Ağustos 2025; 3:9:28 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Ben ne kimseye sadece zengin diye ne de okumuş diye kin gütmem, kıskançlık kötüdür.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArAdiAzZz A kullanıcısına yanıt

    Öyle mi acaba işte :) Kazanılmış hak mı yoksa belgede sahtecilik ile alınma mı bilinmiyor. O dönemki Okul yönetimi yanlış kayıtmı yaptı yoksa KASITLI Olarak siyasi güç ve para mı girdi işin içine bilinmiyor inceleniyor.


    Mesele Okula gitmesi bitirmesi değil GİRİŞ ŞEKLİ ZATEN.


    Yoksa Türkiye'nin en iyi okulunu ÖSS sınavı ile kazanması neredeyse imkansız kendi beyanlarıda var ben çalışkan öğrenci değildim en arkada oturur çok konuşurduk top peşinde koşardık flan diye.


    Ama bir kere üniversiteye gir sözel bölüm zaten kör topalda olsa 5-6 yılda bitmesine biter. Ama sorun GİRİŞ ŞEKLİ. ( Tabii bölümü İnlizce bölüm olup İmamoğlunun bu kadar zayıf ingilizcesi olmasıda bir garip ama neyse oralara girmeyek.)



    Sen denkliği olmayan ve o dönemde tanınmayan bir apartman üniversitesinde Türkiye'nin EN İYİ ÜNİVERİSTESİNE GEÇİYORSUN :) Ve 62 ortalama ile. Ve bunu belgede sahtecilik ile yalan beyan ile yaptığını iddia ediyor mahkeme. Şuan resmi olarakta diploma iptal edildi bakalım mahkeme devam ediyor yürütmeyi durdurmazsa mahkeme o iş yaş.





  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Söylediğin ihtimalde vatandaş açısından korkulacak bir şey yok, eğitimini tamamlamış. Bugünkü büyük skandallarda var. Ben yarın hastanede doktorun, devlette yetkilinin diploması gerçekmi nasıl bileceğim? Biri bireysel olarak diğeri toplu olarak doğrudan tehlikeli oluyor çünkü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArAdiAzZz A kullanıcısına yanıt

    Yaa HAKSIZ HUKUKSUZ bir iş varsa ortaya çıksın Diploması 30 yıl geçti zaman aşımı veya okulu sonuçta okumuş denilecek ve kalacaksada kalsın BANA NE...


    Ama usulsüz iş varsa ortaya çıksın. Kos koca Atatürk'ün partisi CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı nasıl diploma sahibi olmuş bilinsin ama diploması kalacaksa kalabilir.

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Mahkeme yürütmeyi durdurma talebini reddetti ki, iptal kararı askıya alınmadı, uygulanabilir halde. Mahkemenin ne karar vereceği belli değil ama şu aşamada işi gerçekten zor.

  • dine mine ne kullanıcısına yanıt

    Yoruma gerek yoksa sen neden yorum yapıyon?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dine mine ne kullanıcısına yanıt

    AiA nın rüşvet(?) verdiği işler sorugulanıyor

    AİA nın ~100milyon luk hibe verdiği işler sorgulanamıyor!

    Hak hukuk?!


    madem öyle, AİA,

    "Chp, benden zorla araç aldı" dedi mi?

    demedi.

    neden sorguluyosunuz?!

    Çalıp oynuyorsunuz..

    hak hukuk tu değil mi?!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 8 Ağustos 2025; 10:30:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’
    ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’x (formerly twitter)
    Etkili Haber (@etkiIihaberr1) on X
    https://x.com/etkiIihaberr1/status/1953533467783844029

    Gemiciği önce fareler terkeder.

  • mgora kullanıcısına yanıt

    Manavgat belediyesinde video görüntüleri var demişti ama ses seda yok, umarım bu iş o olaya benzemez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArAdiAzZz A kullanıcısına yanıt

    kıytırık dandik özel, bir iş adamının açtığı üniden işletmeden ülkenin en prestijli köklü iyi ünisine geçen bir gariban çocuğu gosterde ekreme hak verelim o zaman partizanın tillahı sizlersiniz aslında.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Ağustos 2025; 12:16:54 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Kim yönetiyor kim karar veriyorsa sorumlu odur, eleştirilir. Chp yönetimde değil, olsaydı onu eleştiriyor olurdum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 911912913914915
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.