< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (886. sayfa)

-
-
Onu bilmem ama görünüşe göre akp seloyu çıkarıp rte ve bahçeli ile beraber aponun heykelini açacaklar.
-
Öncelikle Kürtçü bir siyasetçi ve yazar. Fiili suça karışmış değil. Ben doğruya doğru derim, akla gelen her soyut suçlamayla suçlanıp hapse girdi de aslında hem muhalif hem Kürtler için lider olma potansiyelinden dolayı hapiste. Şimdi galiba son savunması- na baktım da kimlik, ırkçılık vb. kısımları geçersek şurası doğru bir değerlendirme;
" Ben Kürt siyasetçi değil de faşist siyasetçi olsaydım, Ankara'nın ortasında birini öldürtseydim, cinayete azmettirseydim tehdit etseydim bana soruşturma açılmazdı.Kürt siyasetçi olarak eleştiri hakkım nedeniyle yargılanıyorum. Terör ve şiddetten ceza almadım. Konuşmalarım nedeniyle 55 yıl hapis cezası aldım. Bugün vereceğiniz ceza nedir bilmiyorum? Soma'da 301 kişinin ölümüne neden olanlar 17 yıl ceza aldı. Hrant Dink'in vuran kişi 16 yıl yattı çıktı. Demirtaş konuşmaları nedeniyle 55 yıl ceza aldı. Nedim Şener, Hilal Kaplan bana açıkça hakaret ediyor. Diyorlar ki yargı bizi korur. İşte savcılığın bu mütaalasına güveniyorlar. 'Her şehit için bir HDP'li vekil indireceksin' demek ifade özgürlüğü sayıldı. Hilal Kaplan bana 'katil', 'terörist' dedi ödüllendirildi, TRT yöneticisi oldu. Bana ceza veren hakimler yükseldi. Bana hakaret etmek, devlette prim yapıyor. Demirtaş'ın ekmeğini yemek furyaya dönüştü. Hakaret et, kendini devlete ispatla. Yıllardır bu muamele ile karıştık. Bir de işkence demişim. Bunları durup dururken mi söylemişim, yoksa bir takım olayları mı anlatmışım?"
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Demirtaş en azından ilkeli olarak aklımda; bu süreçte onu da göreceğiz tabi, kimler nerelerden nerelere geçti..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle. Sonuçta rte ve akp ile dem partinin istedikleri şeyler ortada. akp kitlesi zaten müsait. rte apo heykeli açarken bile "cehapeliler pkklı" dese alkışlayacaklar.
-
Akp ye oy verme. Akp ye oy yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ülke hergün daha fazla ucuruma yaklasiyor. Halk olarak gercekten bu secim son sansimiz, ülkenin ve yeni nesillerin kaderi belirlenecek. Ya bu iktidarla ucurumdan asagiya ortadogu batakligina atlayacagiz, yada kendimize gelip ucurumun kenarindan geri dönecegiz. Hapislerde suclular ve teröristler aramiza salinirken, siyasi tutuklularla dolduruluyor. Adalet mekanizmasi cökmüs, sorgulama mekanizmasi kaldirilmis ve halk din ve milliyetcilikle uyutulup ihanete ugramis. Din anlayislari insanlari dinden uzaklastirmis, milliyetcilik anlayislari apoyla kolkola girmek olmus bu yikim düzenine sandikta son verilmezse yeni hayatiniz hep böyle olacak. Apoyu Meclise tasimaya kalkanlar, kimbilir onu baska hangi makamlara tasiyacaklar!
-
Yazık be ekoya
-
Yazik evet ama Türk milletine yazik. Kara Harp okulunu 1. olarak bitirpte Yemin töreninde 2016 yilina kadar gelenek olan yemini ettigi icin Ordudan kovulan Ebruya yazik, Anayasal hakki icin sokaga ciktigi icin Polislerce Türk Bayraklariyla coplanan Türk Genclerine yazik, pkk sikayetci oldugu icin yargilanan Ordu Komutanina yazik, yasli ve emekli diye acliga terkedilen insanlara yazik, 12 saat calistigi halde araba almasi hayal olan insanlara yazik, Yüksek okul tamamlayipta gelecek endisesi tasiyan genclere yazik, oglu vatani görevini yaparken sehit olupta yüreginin acisiyla acilimi elestirdigi icin yargilanan analara yazik.
Yukarda yazilanlardan zevk alip, yazik be Ekoya diye dalga gecen ve ne yaptigindan habersiz ülkesinin ayaklari altindan kaydigini göremeyenlere yazik...
Bu is iktidar muhalefet kavgasi olmaktan cikmistir ve taraflarin bir önemi yoktur. Ülkenin bekasi söz konusudur.
-
BU ÖÖ’nün 32 saatlik videolu kumpas iddiası ne oldu, unutuldu mu?
x (formerly twitter)
euronews Türkçe (@euronews_tr) on Xhttps://x.com/euronews_tr/status/1943764085113336229?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1943764085113336229%7Ctwgr%5E6c4468acae7037cf7ab7ce798089666ee3a5932a%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Ftr.euronews.com%2F2025%2F07%2F11%2Fozgur-ozelden-manavgat-aciklamasi-elimizde-32-saatlik-goruntu-var-baklavaci-sizin-isbirlik
-
Unutmak derken?! Heryerde konuşuluyor!
ele geçirilen telefon?!
yurtdışına kaçırılan oaralar?!
kuyularda aranan kasalar?!
jpmorgan la yapılan para trafigi?!
asıl unutulanlar bunlar!
ne oldu bunlar?!
Taksim meydanı programında avukat cem kayadan şok açıklama.
“bu sızma hadisesinin yaşandığı toplantıya dair hts baz kayıtları ve üzeri kapatılamayan, kamera kayıtları ile durum sabit.
Ali nuhoğlu, murat ongun, adem soytekin ve tuncay yılmaz, ekrem imamoğlu’yla birlikte bu soruşturmaya hazırlanıyor.
Ayrıca bu isimlerin, liste halinde ifade ettikleri bazı bilgileri, istanbul cumhuriyet başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma dosyasından ve kolluk birimlerinden temin ettikleri, şu anda biz hukukçular tarafından bilinen bir gerçek."
-
007 james bond gibi senaryo yazdı
-
-
Telefonmuş, jpmorgan’mış, yurtdışıymış... Yahu bunlar zaten savcının işi kardeşim. Varsa delil, iddianameye girer; yoksa çöpe gider.
Ama özgür özel’in şu polis kumpas kurdu, elimizde 32 saatlik video var lafı var ya, tam traktör vaadi gibi. At gitsin, nasılsa unutan unutuyor.
Iyi de unutan kalmasın diye savcılık bu sefer ama boş durmamış, hakkında soruşturma başlatmış. Vallahi pes.
Kılıçdaroğlu’ndan beteri olmaz diyordum ama yanılmışım.
Demek ki beterin de beteri oluyormuş. Yazık... Gerçekten pes
-
Camide içki şişelerinin görüntüsünü siyaseten eleştirmekle, ortada tek bir delil olmadan polisi kumpasla suçlamak arasında dağlar kadar fark var.
-
sizin bile şüpheyle baktığınız bu saçma şeyleri
koca koca puntolarla buraya yazarken
gayet özgüvenliydiniz...
"Varsa delil, iddianameye girer; yoksa çöpe gider!"
olasılıklar üzerine adamı tutuklattınız yani...
Tutuklama keyfi olmaz, ya elinde somut delil olacak ya da kaçma ve delil karartma riski olacak, kural budur.
Zaten bu işin iç yüzünü en iyi bilenler yine kendileri; daha dava açılmadan apar topar cb adaylığına sarıldılar, çünkü dosyada ne döndüğünü gayet iyi biliyorlardı. Paniklerini gördük ama işinize gelmeyince görmezden geliyorsunuz. Ortada görüntü, ses kaydı, var deniyor. para kimde görünmesin, kime devredilsin diye konuşmuşlar, düpedüz organize iş yani.
Bu yüzden herkes sırayla itirafçı olmuş olabilir.
Agam ben ettim sen etme havasına girmiş gibiler zaten.
özgür özel’in de hiçbir şeyi çürütememesi boşuna değil, çünkü hukuken hiçbir dayanağı olmadigini biliyor. Belki bu yüzden adam hep işin algı kısmında.
Ama üzülüyorum, çünkü efendisi gibi onunda diploması sorunlu gibi.
Yoksa bu kadar açık skandalların altına imza atmazdı.
Partiye de zaten zerre katkısı yok, sadece silivri’den gelen talimatlarla yalan yanlış konuşuyor. O da hak ettiği cezayı çeksin. çoktan hak etti zaten.
-
"Tutuklama keyfi olmaz, ya elinde somut delil olacak ya da kaçma ve delil karartma riski olacak, "
somut delil mi :)
kaçma mı :)
kendinizi böyle mi kandırıyorsunuz?
:)
itirafçı dediğiniz adam açık açık jpmorgan dedi
manşetten pylaştınız,
madem itirafçı, madem jpmorgan ortak,
jpmorgan hakkında yasal işlem yapıldımı diyoruz?
Savcılar bilir diyorsunuz,
madem herşeyi savcılar biliyor,
siz bu adamın suçlu oldugunu nereden biliyoesunuz?!
Kanka hoşgeldin, 1 ay oldu hala masak raporu paylaşmadın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X